Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sağlıklı Zihin Sağlıklı Beden Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=49)
-   -   2011'e iyi hazırlanmazsak, madalyasız evsahibi olarak tarihe geçeriz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=993)

hayatimdegisti 10-03-2007 06:44 PM

2011'e iyi hazırlanmazsak, madalyasız evsahibi olarak tarihe geçeriz
 
Kayak Federasyonu Başkanı Ayık, "2011'e iyi hazırlanmazsak, madalyasız evsahibi olarak tarihe geçeriz" dedi.

Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Erzurum'da düzenlenecek 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları için ciddi uyarılarda bulundu. Ayık, kış oyunları için Türkiye'nin bir çok branşta sporcusu ve tesisi bulunmadığına dikkati çekerek, "Ancak, 2011'e kadar sporcu, hakem ve teknik adamları eğitip, yetiştirmek zorundayız. Gönüllülerin eğitimi de şart. Bunları önümüzdeki 4 yıla sığdırmaya çalışacağız. Aksi takdirde böyle büyük bir organizasyon düzenleyip, madalya alamayan ülke olarak tarihe geçebiliriz" dedi. Başkan Ayık, oyunların master planını yaptırmak için çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek, "Ülkemizin bu oyunlardan yüz akıyla çıkması içi çalışıyoruz'' diye konuştu.

GURBETÇİ BARIŞ'A FORMÜL
Federasyon Başkanı Ayık, kayakla atlamada ilk ve tek sporcumuz olan gurbetçi Barış Demirci'nin bu haliyle 2011'de yarışamayacağını dile getirerek, "Barış öncelikle 2010 Kış Olimpiyatları'nda madalya kovalayacak. Ardından Fransa veya Türkiye'de bir üniversiteye sokacağız. Yoksa bu haliyle tek kayakla atlama sporcumuz 2011 yılında Erzurum'da yarışamayacak. Ayrıca Slovenya Milli Takımı'nın hocası da 20 sporcu seçip, çalıştıracak" ifadesini kullandı.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.