Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Saç Bakımı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=332)
-   -   Bursa Gelinlikçiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=627197)

bursagelinlikciler 29-08-2020 03:21 PM

Bursa Gelinlikçiler
 
Dağınık Gelin Saçı Modelleri


Dağınık Gelin Saç modelleri yazımızı okuyorsanız henüz düğüne biraz daha zaman var demektir. Çok doğru bir anda karşılaştığımızı söylememiz yanlış olmayacak. Çünkü sizler için oldukça önemli dağınık gelin saç modellerini bir araya topladık.

Ultra Dağınık Gelin Saçı Modeli; Düğünde şıklık ve tüm gözlerin sizin üzerinde olmasına ek olarak saçınızın da ortamın büyüsünü değiştirmesi kaçınılmaz olacak.

Model oldukça şık ve estetik olsa da koruması ve gecenin sonuna kadar sağ salim ulaşması oldukça zor. Bu nedenle iyi bir kuaför ve iyi bir saç spreyi tercihi size nefes aldıracak.

Salaş Dağınık Gelin Saç Modeli; Dağınık ile topuz arasında gidip belen bir model olsa da zarafetin son halkası olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Tam modeli oluşturmak için biraz dalgalandırılmış saçlar ve ensede yapılacak bir topuz son derece etkili olacaktır. Yüzünüzün önünde birkaç tutam saçı serbest bırakmak da modeli tamamlayan son koşul.

Bohem Dağınık Saç Modeli; Bohem Gelin Saçı ya da Bohemian kelimelerini duyanların gözünde bir Galler karesi canlanacaktır.

Çünkü İngiltere Kraliyet ailesinin düğünlerde ve kutlamalarda kullandığı, onlarca saç modeli arasından sıyrılıp saraya kadar giren bir model olmasını sağlayan her şeyi bir arada sunuyor olmasıdır.

Biraz topuz biraz salaş biraz da kakülü bir arada barındıran model iyi bir takı ve taç ile gelinin şıklığını ikiye katlayacaktır.

Kaynak: http://www.bursagelinlikciler.com/da...saci-modelleri


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.