Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Ruhsal Gelişim

Uyarılar

Ruhsal Gelişim ruhsal gelisim, ergenlikte gelişim, gelişim sorunları, ruhsal sorunlar, erken gelişim, ergenlik dönemi gelişim, psikolojik gelişim, ruhsal büyüme, ruhsal gelişme, ruhsal uyum, bedensel gelişim, ruhsal psikoloji, ruhsal iletişim,

ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI:Neden her zaman mümkün değil

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI:Neden her zaman mümkün değil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI: Neden Her Zaman Mümkün Değil? Reiki ya da diğer enerji temelli çalışmalarla ilgilenen kişilerin, bazen kendilerini iyileştirmeleri mümkün olmamakta, bu enerjilerle çalışmayan kişilere tabiri yerindeyse “tuhaf” görünecek bazı sorunları olabilmektedir. Bu bakış açısı “faydası olsa önce kendine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi

ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI:Neden her zaman mümkün değil

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-04-2009, 12:52 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 820
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Thumbs up ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI:Neden her zaman mümkün değil

ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI: Neden Her Zaman Mümkün Değil?

Reiki ya da diğer enerji temelli çalışmalarla ilgilenen kişilerin, bazen kendilerini iyileştirmeleri mümkün olmamakta, bu enerjilerle çalışmayan kişilere tabiri yerindeyse “tuhaf” görünecek bazı sorunları olabilmektedir. Bu bakış açısı “faydası olsa önce kendine olurdu” gibi önyargılı bakış açısına, hatta korkuya sebep olmaktadır.

1.ŞİFACILARIN ETERİK BEDENLERİNDEKİ ENERJİ FREKANSI, NORMAL BİRİNE KIYASLA DAHA YÜKSEKTİR.

Şifacılar, farklı enerji türlerine uyumlandıklarında, bu enerjilerin sahip olduğu frekansı taşımaya başlarlar. Yani, uyumlama ile, normal bir insanın enerji bedeninde akan enerjiden daha fazlasına sahip oldukları gibi enerjinin niteliği de değişir.


İşte yüksek enerji bantlarında çalışan enerjilere sahip kişiler, enerjinin niteliğinden kaynaklı olarak, düşüncelerini isteseler de istemeseler de kuantum boyutta gerçekleştirmektedirler.

2.BU NEDENLE, ŞİFACILAR OLUMLU OLDUĞU KADAR OLUMSUZ DURUMLARI DA AYNI HIZDA VE KUVVETTE ÇEKEBİLİRLER.


Bu durum, şifacıların çoğunlukla pozitif düşündüklerini olduğu kadar, negatif olan düşüncelerinin de, yani “korku ve endişelerinin” de aynı hızda ve kuvvette gerçeklikte tezhürünü olası kılmaktadır.


Bu nedenle enerji çalışmacılarının başına “mucizeler” kadar, “felaketler” de aynı hızda ve kuvvette gelebilir.



ZİHİN DİSİPLİNE KAVUŞMADIKÇA, BU ENERJİLERLE ÇALIŞMAK CİDDİ ANLAMDA TEHLİKE YARATABİLİR.


İşte, şifacıların ruhsal gelgitlerini minimuma indirmeleri ve kati bir şekilde zihin kontrolü yapmaları, bu nedenle gereklidir. Yapılacak en temel şey, zihni disiplin etmek ya da bazı öğretilerde çalışmalarla kazandırıldığı üzere “zihni susturmaktır”. En azından “korktuklarının başına hemen gelmemesi” için:) Ama bu, her zaman o kadar kolay olmamaktadır.

3.ENERJİ SİSTEMLERİNE UYUMLANMADAKİ KOLAYLIK, KİŞİLERİ TEMKİNLİ OLMAKTAN UZAKLAŞTIRMAMALIDIR.


Enerji temelli sistemlere uyumlanmanın çok kolay olması -yani eğitim kısımını çıkartırsak, kanala uyumlanma sadece 3-5 dakikadır, eğitim eklenirse 8 saat kadar-, ücretin az oluşu ve kolay ulaşılabilirlik” gibi faktörler, bu çalışmalar için gerekli alt yapının ve hazırlığın olup olmamasının göz ardı edilmesine yol açmaktadır. Ama ruhsal yapıdaki hazır olmama hali, bir çok sorunu da beraberinde getirebilir.

Bedende dolaşan enerjinin bu niteliğinden dolayı şifacılar -fiziksel ya da ruhsal farketmez, ayırmıyorum- diğer kişilere göre çok nadir hastalanırlar. Ama bir kez hastalanırlarsa, bu durum hastalığı, normalden daha fazla yaşamalarına sebep olabilir. Bu durumun bir çok farklı sebebi vardır:


İLKİ; bir çok enerji sisteminin, “negatif karma çözmeye” da da “DNA aktivasyonu” gibi amaçlara, uyumlanma ile kendiliğinden girişmesidir. Yani kişi bunu hedeflese de hedeflemese de...

Çoğunlukla hem fikir olunan görüş, USUİ REİKİ 2 ve KARUNA REİKİ’NİN negatif karmayı çözmedeki etkisinden dolayı, kimi bireylerde bazı duygusal problemlerin daha yoğun yaşanmasına ya da çözülmemiş hayat dersleri ile bu sefer kesin olarak çözmek üzere onlarla yeniden karşılaşmalarına sebep olabildiğidir.

4.ALGI VE DAVRANIŞ SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİKLER:


DELİLİK? Bunun yanısıra “ŞAMANİK ŞİFA SİSTEMLERİ” gibi kanal enerjileri, bedensiz varlıklarla ciddi anlamda çalışmayı ya da en azından uğraşmayı gerektirebilir. Eğer kişinin algı, inanç ve baş etme sistemi güçlü değilse, ya bunların çekimine fazlasıyla kapılır ve gerçeklikten kopar ya da yoğun bir korku ile zihin sistemini , geri dönüşü olmayan ya da tamiri zor şekilde bozabilir.

Yine, “Sabahları kolay uyanamama, kronik yorgunluk, tartışma ve rekabet gibi becerilerde körelme, auranın genişlemesi nedeniyle dar ve kısıtlı mekanlarda kalamama, sebepsiz huysuzlaşma, kalabalığa, gürültüye aşırı duyarlılık, yabanileşme, içe kapanma ve normalden daha sinirli olma” gibi bazı yan etkiler görülebilir.

A.BEYİN DALGALARINDA FARKLILAŞMA: ŞİFACILAR TUHAF KİŞİLER Mİ?


Kişi üst düzey bantlara uyumlandıkça, “kolay transa geçme, çabuk dalma, buna eşlik eden sabit ve dalgın bakışlar, sesin frekansının düşmesi, dalgınlık hali,normalden fazla uyku isteği hatta ayakta uyuyormuş görüntüsü” artabilir.


Çünkü normal bir kişi “Alfa” dalgasında ise, bir şifacı çok kolay “Teta” dalgası frekansını bilinçli olarak tutturur. (deneylerle desteklenmiştir*)


B.SAĞ BEYİN SOL BEYİN KULLANIMINDAKİ FARKLILAŞMA:


Tüm şifacılarda olmasa da, kimilerinde “konuşma becerisinin zayıflaması, unutkanlık ya da kelime hafızasının anlık şekilde kaybolması” gibi görülebilir. Çoğunlukla enerji çalışmacısı olmayan kişiler tarafından, en hafif tabiriyle “tuhaf” karşılanan bu durumun asıl sebebi, enerji temelli sistemlerin “sağ beyinle”** ilgisi olmasıdır.

“Sağ beyin faaliyetleri” dediğimiz türdeki sanat ve yaratıcılık gerektiren faaliyetler, meditatif halden de sorumludur. İşte bu hal içindeki çalışmacı, bir sol beyin faaliyeti olan “yeni bilgileri öğrenme, hafızaya alma, bildiğini geri getirme vb.” konularda bazen zorlanabilir.



Bu zorluk, en çok yeni bilgileri öğrenmede görülür. Örneğin reiki eğitimlerim esnasında ve birine reiki verirken genelde teta dalgasındayımdır. Ve eğitimi vermek nispeten daha kolaydır çünkü zihnimde depolanmış olan halihazırdaki bilgileri çıkartmak (eğitim bilgilerim) zor değildir.


Ama örneğin eğitim verdiğim kişilerin isimlerini o anda öğrenmek ve geri çıkartmak benim için çok zordur.

Eğitimlerim esnasında kişlerin isimlerini ya da bazı kişisel bilgilerini sorduğum olur. Bu durum karşımdakiler tarafından iyi bir dinleyici olmadığım ya da söylenenleri önemsemediğim şeklinde kimi zaman yanlış yorumlanabilir.


Ama iki durum arasında kolaylıkla kayan çalışmacılar için bu durum kimi zaman zor bir uyum sorunu yaratabilmektedir.

5.GÜNLÜK YAŞAMA UYUMDA ZORLUK:


Şifacının yaşadığı bir diğer zorluk, şifa çalışmaları ile eğer var ise mesleği ya da günlük hayatın gereklilikleri arasında bir denge kurmaktır.


Bir kere ilgilendiğimiz konular dolayısı ile şifacı, günlük yaşamın bir süre sonra nispeten “daha tatsız, renksiz, yavan” olduğunu düşünebilir. Çünkü orada “parlayan ışıklar, bize rehberlik eden vizyonlar, sesler, düşünceler, mucizevi tattaki olaylar” yoktur.


Ya da, şifacı öyle görür... Bu durum onun “sıkıcı ve mecburi” çalışma saatlerinden kaçmasına, meditasyonun, rüyaların ve uykunun masalımsı ve daha korunaklı dünyasına kaçmasına ve gerçek savaşlar vermeyi ihmal etmesine yol açabilir.

Bu bocalamaya, yeni kazanılan yetilere ek olarak bazı günlük hayat becerilerinin azalması eklenince, ciddi anlamda uyum sorunu yaşanabilir.


“Akışa bırakma” bazen iş hayatımızda bizden beklenen “hırs, azim ve çalışkanlık” gibi özelliklerimizi kaybetmemize yol açabilir. Ne de olsa başka bir iş bulunur, ne de olsa rızık bir yerlerden gelir, nasıl olsa rekabetin ve en iyisi olduğunu göstermenin artık o kadar da bir önemi yoktur...


Bunu aşmanın bir yolu, istemsek de yaşama tutunmak, sosyal olaylara duyarlılığı yitirmemek ya da bizi yeniden dünya ile köklerimizi kuvvetlendirecek bazı aktivitelere (savunma sanatları, spor vb) yönelmektir.

6.SEZGİSEL BİLGİYİ ZİHİNSEL BİLGİDEN AYIRMA BECERİSİ KAZANMA:


Enerji temelli çalışmalar kişinin yeteneklerine göre, çoğunlukla şifa enerjisinin yanısıra başka özellikler de kazandırırlar.


Önceden de belirttiğim gibi, ruhsal gelişim yolu olan bu çalışmalar, “sezgilerin kuvvetlenmesi, rehber rüyalar, eş zamanlı ya da zamanda kayarak olgulardan haberdarlık, karşmızdakinin duygu ve düşüncelerinden haberdarlık, astral seyahat” hatta burada söylemeyi çok uygun görmediğim başka beceriler de geliştirebilirler.


Bunlar zihnin şüpheleriyle gölgelenmedikçe, “saf bilgidirler”. Ama pür, endişesiz bir zihin, genelde günlük hayatın akışında zorlukla sağlanabilir. Bu nedenle kişi, sezgilerle kendi zihninin oyunlarını ayırmakta kimi zaman zorlanabilir.

Eğer aklımıza aniden gelen her bilgiyi, “sezgisel ve doğru bilgi olarak yorumlarsak, korku ve endişelerimizimn yönlendirdiği zihinsel çıkarımlarımızı “doğru bilgi” olarak kabul etme hatasına düşebiliriz.


Ben bu farkındalığım nedeniyle, sezgisel bilgilerime “ancak uyku ile uyanıklık arasındaki zaman periyodunda” güvenebilmekteyim. Ya da o kişi ya da durum hakkında “hiç bir beklentim, korkum, endişem ve arzum yoksa” sezgisel bilgiyi sağladığımdan emin olabiliyorum.


Bu da ancak bir kişi ile “ilk karşılaştığımda” ya da o durum hakkındaki “ilk kanaatimde” mümkün olabilmektedir. Bu esnada gelen bilgileri doğru kabul etmeyi öğrendim, sizin de kendinize has “doğru sezgisel bilgi” zamanlarınızı hissederek bulabilirsiniz.

BİTİRİRKEN...Şifacı olmak, bence bir seçimdir ve en keyiflisinden yürünebilecek bir hayat yoludur.


Ben, tüm bu olumsuz gibi algılanan durumlara karşın, enerji temelli çalışmaları severek yapmakta ve hayatımın bir parçası kılmaktayım. Her uyumlanma benim için yeni bir yolculuk oldu ve olmakta...

Buna karşın, hayal gücümüzü gerçeklik olarak algılamamak, fazladan ego geliştirmemek, "melek, peygamber illüzyonuna kapılmamak”, yeryüzünde bize düşen hayat ve sorumluluk derslerimizden kaçmamak, bence dikkat edilmesi gereken hususlardandır.

ALINTI

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler?
serpil22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-04-2009, 01:13 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
pitircik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 84
Tesekkür: 1,561
81 Mesajinıza toplam 529 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of lightpitircik is a glorious beacon of light
Standart Cevap: ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI:Neden her zaman mümkün değil

Bu aydınlatıcı paylaşımınız için çok teşekkürler sevgili Serpil22..
Sevgiler..
pitircik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
degil, mumkun, sifacininkendini, sifalandirmasi:neden, zaman


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI:Neden her zaman mümkün değil

Alternatif Kişisel Gelişim ve Ruhsal Gelişim ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI:Neden her zaman mümkün değil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ŞİFACININ KENDİNİ ŞİFALANDIRMASI: Neden Her Zaman Mümkün Değil? Reiki ya da diğer enerji temelli çalışmalarla ilgilenen kişilerin, bazen kendilerini iyileştirmeleri mümkün olmamakta, bu enerjilerle çalışmayan kişilere tabiri yerindeyse “tuhaf” görünecek bazı sorunları olabilmektedir. Bu bakış açısı “faydası olsa önce kendine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ruhsal Gelişim telkin cd indir izle İstanbul Ruhsal Gelişim nerededir kimdir Ruhsal Gelişim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ruhsal Gelişim hipnoz Ruhsal Gelişim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ruhsal Gelişim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ruhsal Gelişim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.