![]() |
Biz Bu Hallere Nasıl Geldik...? merhaba, sitenin 3 aydır sıkı takipçisiyim.artık misafirlikten çıktım ev sahibi oldum.y789bir sürü dostlarım oldu... bu site sayesinde birçok değişik konu hakkında bilgi edindim,çekirdek inanç tespiti yaptırdım,yaklaşık bir aydır da dinliyorum... ben aslında kendimi bildim bileli depresifim ve sosyal fobiğim.ama tabiki ara ara kendime güvenim geldi,çok mutlu,özgüvenli zamanlarım oldu.ama çocukluk travmalarımın etkisiyle ben bu hale geldiğimi düşünüyorum.şimdi neler yaşadığımı anlatmaya kalksam,sayfalar almaz.son birkaç yıldır ise iyice hayattan kopma noktasına geldim.ne üniversiteyi bitirdiğime,ne diplomamı aldığıma,ne de öğretmen olduğuma sevinebiliyorum.bunlar benim en büyük ideallerim değil miydi.evet kesinlikle öyleydi.b456 şuan az da olsa kendimi toparlama aşamasındayım.5 yıldır bir çok ilaç kunnaldım ama gerçekten hiçbiri fayda vermedi.Allahıma çok şükür inançlı bir insanım ki hayatta kalabildim.ailemin de desteği çok oldu fakat bu durumları yaşayamayan malesef tam anlamıyla anlayamıyor...sadanim telkinlerden henüz belirgin bir fayda göremesem de umutluyum.çünkü bir çok insana gerçekten faydası olmuş.eft,spor,nefes egzersizi gibi çalışmalara daha özen göstericem.ve artık inşallah yakın zaman içerisinde depresyonun sosyal fobinin ilk harflerini bile uutucam.UMUDUM VAR...::) sizler de bu tür duygularınızı paylaşırsanız çok sevinirim.sevgiler,mutlu günler...956k |
Cevap: Biz Bu Hallere Nasıl Geldik...? bende yıllardır bu sitedeyim çok zor zamnlardan geçtim bende ama ne zamn bu siteye geldiysem baştan donattım kendimiii. sityenin bana olan faydalarını anlatamam bileee okadar çokkk fazlakii. geleceğimi bu siteye borçluyum desem sanırım açıklayıcı olurum. hayatımda çokk çokk şeyler değiştii .hepsi güzel şeyler .BEN DEĞİŞTİM .ÇEVREM DEĞİŞTİ . AİLEM DEĞİŞTİ.GEÇMİŞTEN ARINMAK İSTEDİĞİM KADARIYLA ARINDIM ARINMAK İSTEMEDİĞİM İSE KIZGIN OLDUĞUM İNSANLARI ASLA AFFETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN AFFETME MEDİTASYONLARINI YARIDA BIRAKSAMDA BİDE inatla doğru olan buydu die düşünsemde ben BAŞARDIM :D ve bunun için sonsuz şükürler olsunnn |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:41 AM. |