Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Reiki

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

Kundalini'nin Tehlikeleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Kundalini'nin Tehlikeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KUNDALİNİ ' NİN TELİKELERİ Kundalini'nin tehlikeleri konusunda önemle durmaktayız. Bunların niteliklerini gözden geçirelim. İlk ve en önemlisi cinsel uyarımla kişinin cinsel obsesyona maruz kalıp enerjisinin tükenmesidir. Akıl dengesinin bozulması da bu bağlamdadır. Cinsel enerji ve faaliyetinin Kundalini'ye yakın bağları vardır, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

Kundalini'nin Tehlikeleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-02-2009, 01:43 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 317
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Wink Kundalini'nin Tehlikeleri

KUNDALİNİ ' NİN TELİKELERİ

Kundalini'nin tehlikeleri konusunda önemle durmaktayız. Bunların niteliklerini gözden geçirelim. İlk ve en önemlisi cinsel uyarımla kişinin cinsel obsesyona maruz kalıp enerjisinin tükenmesidir. Akıl dengesinin bozulması da bu bağlamdadır. Cinsel enerji ve faaliyetinin Kundalini'ye yakın bağları vardır, zira her ikisi de son derece yaratıcıdır ve birinin geliştirilmesi, diğerinin gelişmesini etkileyecektir. Bütün cinsel dürtüler tamamen kontrol altında, bireyin iradesine tabi, ve yüceltme denilen bir durumda olmalıdır. Kısacası, saygı ve adanma ruhuyla kullanılan kutsal bir işlev olarak görülmelidir. Çeşitli imalarıyla cinsel ayrışma Tanrı'nın çocuklarına bağışladığı ilk armağanlardan biriydi — bu çoğu kez istismar edildi, kaba bir şekilde kullanıldı, ama sonunda gerçek rahibin sunağa yaklaştığı huşuyla öğrenilmesi gerekir. Ancak bu şekilde seksin kutsallığına yanaşabilen kişiye nihai olarak Kundalini armağan edilir. Zira o güç faydalı ve emniyetli bir şekilde sadece sınavdan geçmiş ve güvenilir kişi tarafından kullanılabilir.
İkincisi, bedenin çeşitli merkezlerini uyarmakla fiziksel ritmik dengeyi bozma tehlikesi vardır — Kalbe, güneş sinirağı ile sinir sisteme zarar verme, beynin genel kötüleşmesiyle kronik yatalaklık ve sonuçta akıl dengesinin bozulması tehlikeleri vardır. Kişi sağlıklıysa, oto-kontrole sahipse, sakin ve sağduyuluysa, dar kafalı değilse ve cinsel dürtülerin hakimiyeti altında değilse, hatta cinsel iştahı fazla kabarık değilse bütün bu tehlikelerden kaçınabilir. Unutulmamalı ki, Kundalini'nin açığa çıkarılması için ne denli fazla yardım görürse de, geliştirilmesi büyük çapta kendisine kalmıştır. Çeşitli göstergeleri görüp denetim sağlaması gerekir. Nasıl mı? Eğer uyarım için hazırsa bunu bilecektir. Burada daha fazla kılavuzluk gereksizdir, zira Kundalini'nin açığa çıkmasına hazır bir bireyin göstergesi yapılması gerekeni sezgisel olarak bilmesi ve Bilge kişinin yardımını almasındadır.
Hiç bir zaman unutmamız gerekir, fizik bedeni diğer bedenlerden daha yoğundur ve uyum sağlamaya daha az müsaittir. Fizik bedende, diğer bedenlerdeki gibi enerji bütüne dağılmayıp belirli bir yerde yoğunlaşma eğilimindedir. Eğer örneğin astral veya mental (zihinsel) bedenlere göz atacak olursak her birinin bedenden ziyade, büyük bir organ olduğunu görürüz. Bir yere kadar fiziksel bedende belirli bir organla ilişkili işlev içsel, süptil bedenler açısından daha bütünseldir. Bir yere kadar içsel bedenlerde bölgeye has işlevlerden söz edebiliriz, ama az çok hisseden, algılayan, iletişim kuran astral bedenin tamamıdır. Aynı şey mental beden için geçerlidir, o bir bütün olarak düşünür.
Şimdi fiziksel bedenle duygular her tarafa dağılmış ve özel merkezler sıradışı duygu ve algılamalarla etkilenirken, beyin fizik ve astral beden arasında ana iletişim kanalı görevini görür. Beyin uyuştuğu, beyinle iletişim kuran sinirleri uyuşturulduğu zaman, etkileri kalsa da duygular bilinçten kaybolur. Örneğin anesteziyle uyuşturulan ve geçici bir süre acısız geçen bir ameliyattan sonraki şok gibi.
Aynı şekilde beyin fizik bedeni ve mental bedeni arasında asıl kanaldır. Mental bedenin fizik bedenin her tarafına bir nebzeye kadar kaydını bıraktığı konusunda eminim. Böyle beden parça ve organlar hissettikleri gibi bir dereceye kadar "düşünürler". Ama beyin asıl merkezdir ve dış dünyaya açılan büyük yol ağzıdır. Dolayısıyla, iç bedenlerinin fiziksel bedenin her tarafına ama beyine daha yoğun basınç uyguladıklarını düşünebiliriz. Beyin normal durumlarda ve normal insanda bütün bu yükü kolayca kaldırabiliyor, çünkü genelde çeşitli bedenler arasında çok küçük kanalların açılmasına izin verilir.
Ama Kundalini erkeç geçecektir ve en hassas ve algılayıcı merkezleri diriltecektir. Dolayısıyla mevcut yoğunluk daha da artacaktır. Bu da genelde söz konusu organın zaten tam yükünü almışken olacaktır. Kundalini'si herhangi bir sebepten dolayı açığa çıkmış bir kişi, kesin olarak her bakımdan yüksek bir basınç altındadır. Olası olarak aşırı derece zinde ve canlıdır. Olası olarak çeşitli organlarında yoğun enerji depolanmıştır ve bu yoğunluk her birinde kullanım tercihine göre değişir. Eğer stresi kaldırabilecek yapıda ruhsal bir atlet değilse, Kundalini talihsiz kişiyi acımasızca karanlıklara fırlatıp atan bir fırtınadır.
Şüphesiz, evrim sürecinin bu evresinde iç dünyalar ve dış dünyada yaşayan kişi arasında kanallar oluşacaktır. Ama olası olarak bu tür kanallar fazla derin olmayacaktır ve içlerinden birinden veya direkt olarak bir organa aniden bir güç akarsa "patlayıp" bir felakete neden olabiliriler.
Fiziksel, duygusal ve mental bedenler yüksek karşılıklarıyla kaynaşmaya başladıkları zaman, ki bu fiziksel yaşantının son merhalelerini tamamlayan ruhun fiziksel çevreden hapsedilme sürecinden kurtulma safhasında geçerlidir, Kundalini normal bir şekilde asgari engelden fazla karşılaşmadan akar. Tek bir Alev, tek bir Hayat oluşmaya başlamıştır. Asıl ciddi dikkat edilmesi gereken, bundan daha önce varolan evrelerdir. Ateş-Yılanı ayrım yapmaz. Yakıp tüketir. Asgari engellerin bulunduğu yollardan geçme eğilimdedir ve bu yollar yukarı yerine aşağı da olabilir, sonuçta insan son derece tahrip edici etkilere maruz kalabilir.
Gelişme sürdükçe ve yüksek bilinç sürekli hakimiyet kazanırken, nüfuz etme daha ritmik olmakta ve alt mekanizmaların yüksek uyarımlara karşı tepkisi daha çabuk ve zengin olacaktır.
O zaman Kundalini'nin uyarımı neyi etkiler? Ne açıdan baksan blok ve kısıtlamaları kaldırır; veya başka bir deyişle daha önce yavaş yavaş açılmakta olan ve olağan kişide çok sınırlı açık olan baraj kapılarını sonuna dek açar. Tüm bedenler arasında tam bir iletişim başlar, ama yine de bu iletişimi kullanabilmek ve yorumlamak biraz zaman gerekecek. Alt bedenler artan bir berraklıkla üst bedenlerin özelliklerini yansıtmaya başlarlar — yüksek mental ve alt Budik şuur halleri iç içe girmeye başlarlar ve sonuçta daha önce yaşanmamış bir şuur bütünlüğü yaşanır. Bu da sürekli vurguladığımız oto-kontrol gerektiren, tüm bedenlerde dağılmış duyarlılığın artışı anlamına gelir.
Günümüzde, birçok kişide, Kundalini tehlikenin az olduğu ormanda değil, tehlikenin büyük olduğu pazar yerlerinde geliştirilmelidir. Özellikle günümüzde, dünyadan soyutlamak için zamanın değeri çok fazladır ve risklere girmek gerekir. Fizik bedenin harika bir şekilde duyarlı bir şekle girip harika bir enstrümana dönüşmesi, çevreye rağmen incelmesi durumunda dıştan gelecek kaba ve şiddetli bir titreşimin son derece yıkıcı bir etkisi olabilir. Dolayısıyla, sağlam beden sağlığı Kundalini uyarımında bir şarttır. Burada bir gencin değil, bir yetişkinin sağlığı söz konusudur.
Ama daha da fazlası vardır. Tüm fizik bedenin duyarlılığı artarken, beyin yükü kaldırmak durumundadır. Fiziksel beyne baskı önemli ölçüde artmaktadır, çünkü beyin fizik bedeni ve iç bedenler arasında esas trafo veya geçit yeridir. Beyin bu basınca dayanabilir mi? Bu da belki Kundalini'yi açığa çıkarmakta sorulması gererken asıl sorudur. Yanıt büyük çapta fiziksel açıdan beynin basınca dayanabilmek için oto-kontrol ile geliştiğine, koruma mekanizmasının pekiştirildiğine dayanır. Beyin katmanların kondisyonları ve sayısı belki de iletişim kanallarının durumları ve — daha iyi bir söz aklıma gelmiyor — beynin fiziksel esnetme gücü için belirleyici bir faktördür. Kırılmaması için bükülebilmesi gerekir. Aslında "bükülme" kelimesini harfi harfi anlamda kullanmıyorum, belki de "uyum" sağlamak daha doğru bir tabir olur. İç bedenlerden gelen basıncı neredeyse karşı konmaz bir sıvının akışı gibi algılıyorum. Beyin kendisini akışa uydurabilir mi? Bunu başabilirse her şey yolunda olabilir. Ama sabitlik ölümcüldür ve sabitlikle sadece fiziksel sabitlik kastetmiyorum, ama aynı zamanda zihinsel ve duygusal sabitliği kastediyorum; yani mental ve astral bedenlerinin belirli kısımlarının sertleşmesi, kireçlenmesi bu da esneklik yoksunluğundan dolayı beyin ve hatta kalpte genişlemeyen, ama kırılan izler yaratmaktadır.
Bütün bunlar son derece karmaşık bir husustur, zira temelde Kundalini'nin açığa çıkarma gereği büyük çapta, ama tamamen olmamakla beraber, alt zihinsel ve duygusal bedenlerin durumlarına ve Kozal ve Budik bedenlerin irtibat kurup varlıklarını ortaya koydukları nispete bağlıdır. Ama fiziksel şartları her ne kadar içsel şartların yansıması olsalar da yine de hesaba alınmalıdır. O zaman bütün sorun şudur: içsel bedenler yeteri kadar geliştirilmiş ve kontrolü mü? Fiziksel beden gelişmesinin sürdüğü çağlar boyu sürecinde maruz kalması kaçınılmaz olan yanılgılı koşullandırmalardan kendini sıyırabilmiş mi? Her ne kadar yaşamdan yaşama fiziksel bedeni değişirse, her yeni beden varılan evreyi yansıtma ve ifade etmeye uygun bir tarzda şekillendirilmiştir. Bazı durumlarda ruh güçlü ana fizik bedeni zayıf, Ego'nun hazır olabilir, ama alt bedenler zayıf olabilirler ve bu durumda fizik bedeni Kundalini'nin gerilimine dayanmayabilir. Böyle durumlarda, başka bir yaşamı beklemek gerekebilir, böylece mevcut formlar kırılır ve daha esnek formlar yerini alır. Bütün bunlar Kundalini'nin açığa çıkarılışının ne kadar karmaşık olduğunu ve iyi nedenleri olmayan ve biraz da olsa rehberlik olmadan açığa çıkarılmasının ne denli akılsızca olacağını gösterir. Bunun sonucu büyük hüsran olacağı neredeyse kesindir. Dolayısıyla beyin büyük bir tehlike noktasıdır, çünkü fazla gerilimli bir beynin sonucu felaket olacaktır. Okültizm yolunun enkazlarla çevrili olduğu söylenir. Diyebilirim ki Kundalini'yi ilk safhalarında bile açığa çıkarmanın yolu daha da çok enkazlarla doludur. Pope şöyle yazmıştı:


"Az bilgi tehlikelidir;
Derin iç, ya da Pieria(1) kaynağını hiç tatma,"


Biri Kundalini'yi uyarmaya çalışmadan hakkında çok şey, özellikle tehlikelerini bilsin, bunlara iyicene aşina olsun. Sonrada başlaması önerilinceye dek ona dokunmasın. Az bir bilgi onu tedbirsiz ve gafil kılabilir. Derin içtiği zaman anlayacaktır görev cahilce yapılan denemeleri yasaklar, zira sonucu sadece deney yapana değil, ama bir şekilde çevresindekilere ve genel anlamda topluma bir tehlike arz eder — buna da hakkı yoktur.


.....ALINTIDIR....

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor...
perilice58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2009, 11:55 AM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart

Kendi Başınıza Yapmayın Sakın.. Gerçekten Tehlikeli Bir Duruma Sürüklenebilirsiniz..
__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2009, 09:07 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
sevgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 42
Tesekkür: 295
37 Mesajinıza toplam 211 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevgili is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Telikeleri

Ben ikigün önce uzaktan kundalini uyumlaması aldım yazınızı okuduktan sonra açıkcası biraz endişelendim.bu sabah güçlü bir kalp atışıyla uynadım bir hafta sonra kundalini2 olmayı düşünüyordum.devam etmem vaya etmemem tehlikeli olabilirmi?bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür edrim.
sevgili isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2010, 01:12 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 77
Tesekkür: 41
66 Mesajinıza toplam 439 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Yilmaz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Telikeleri

Ben kundalini Reiki 2 yi uzaktan aldim. Bende blokajlar oldugundan, önce ayklarim, sonra gövdemde cok fazla kasilmalar oldu, bunun sebebi Kundalini reikinin öncelikle sorunlu bölgeri aciyor olmasi, Kundalini Reikiyi bir masterden aliyorsan sorun yok. Kundalini Reikiyi kendi kendinede uyumlamak mümkün, iste bu durumda öncelikle kendini neye uyumladigin ve nasil ne amacla calisacagini bilmekte cok önemlidir. Yani bilgi olmadan uygulama arkasindan sorunlarida beraberinde getirebilir. Uyumlamalardan önce mutlaka kendinize reiki enerjisi verin, daha sonra uyumlama olmak icin hazirlanmanizi tavsiye ediyorum. Saygilar.
Yilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 03:37 PM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2010
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 16
Tesekkür: 21
16 Mesajinıza toplam 78 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
apokalipse is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Telikeleri

İyi bir reiki master dan alınan uyumlama ve sonrasında yapılacak uygulamaları düzenli ve dikkatli yapıldığı sürece sorun teşkil etceğini sanmıyorum
apokalipse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2011, 03:50 PM   #6 (permalink)
 
gravity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2011
Mesajlar: 1
Tesekkür: 1
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
gravity is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

bu konularda iyi bir master'dan alınacak uyumlama çok önemlidir. Ben ilk olarak usui reiki1 uyumlaması aldım sonrasında enerji bedene alışınca Kundalini Reiki uyumlaması da aldım ve şu ana kadar büyük bir sorunla karşılaşmadım.. Çünkü ne yapacağımı biliyordum, uyumalayan kişi çok ileri seviyede biriydi ve bilgilenmiştim bu konuda..
gravity isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2012, 10:37 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

geçen yıl usui reiki uyumlama aldım iki ay sonra 2. seviyeye inisiye oldum bi kaç gün sonra bir yıl olacak, usui çok yumuşak şefkatli bi enerji beni sardı sarmaladı hayatımı güzelleştirdi farkındalığım yükseldi arkasından bolluk bereket şans ve pozitif enerjiyi yükseltme uyumlamaları geldi çok ehil bu işi çok iyi bilen insanlarla karşılaştım enerji çalışmalarımda onlardan uyumlama alma fırsatları yakaladım bu anlamda çok şanslıyım. Bi kaç gün önce kundalini beni çağırdı resmen enerji siz hazır olduğunuzda geliyor zaten içimde hissetmeye başlamıştım yine karşıma enerjisi olağanüstü bi insan çıktı konuştuk randevulaştık ve kundalini enerjimi uyandrmak için heyecanla beklemeye başladım. bu arada araştırdım yine tabiki başta burada ve diğer başka forumlardan kitaplardan ve internet üzerinden okudum bilgilendim enerjiye bilgi ve farkındalık olarak uzak olan insanları caydırabilecek yorumlar bile okudum gözüm korktumu hayır :) sebebine gelince birincisi enerjiyi biliyorum zaten bi uyumlamam var ki mastırım usui 1 almış olmak şarttır kundalini için ama ben ikinciyide almış olmasını tercih ediyorum dedi yani aslında ehil birinin elinde olunca kundalini asla tehlikeli olamaz. ikincisi herhangi birine yaptırmıyorsanız yani gerçekten ehil bi öğretmeniniz varsa emin ellerdesiniz demektir mutlaka iyi araştırın hoca öğrencisini seçer mutlaka ama öğrencide öğretmenini seçmelidir diye düşünüyorum. dün uyumlama alıp, 1 seviyesinde inisiye veren sırf para kazanmak için insanlar dolaşıyor ortada dıkkatli olmakta fayda var. Ben tüm bunlar ışığında içim çok rahat ve heyecanla gittim ve uyumlandım daha doğrusu kundalini enerjim uyandırldı yada hazırlandım çünkü daha 1 seviyesini yeni aldım ancaakkk işte güzellikte burda başlıyor daha 1 seviyesi için bile yaşattığı deneyim olağanüstüydü tarifi yok yaşamak lazım mastırım sevgi dolu samimi ve çok bilgili enerjiye sadece kanalım ben diyecek kadar açık dürüst ve alçak gönüllü muhteşem bir deneyim yaşadım çok mutluyum ben hazırdım çok istedim ve aldım tüm isteyen ve hazır olan herkese şiddetle öneriyorum :) çok iyi bi öğretmen bulun lütfen kendi başınıza uyandırmak gibi bi hataya asla düşmeyin.
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2012, 02:41 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

İkinci seviye kundalini uyumlamamıda geçen pazar günü aldım doğrusu uçuran bi etkisi oldu günlerdir solar pleksus çakramda adeta yanan bi ocak var kıpkırmızı geziyorum ortada :))) feci halde mutluyum bazen arabayı bırakıp eve kadar yürüsem diyorum o derece enerji dolu oluyorum bazen bi uyku hali işi gücü bırakıcam yatıcam şuralara bi yere :)) hiç korkulacak bi yanı yok yada benim deneyimim o yönde çok yüksek bi enerji frekansı bu mutlaka etkileri de o derecede yüksek ama reiki en az 1 seviyesindeyseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum birde uyumlama aldığınız mastır işin ehli ise emin ellerdesiniz demektir. ben uyumlama sırasında adeta yere yapışmış hissettim kendimi şimdiye kadar hiç hissetmediğim ait olma yerimi bulma hissi yaşattı bana, öyle bi huzur vardıki hiç o an bitsin istemedim şimdiye kadar o 30 dakika boyunca hissettiğim türde doyum yaşatan bi huzur hiç hissetmemiştim, kundalini bana kendini hatırlattı hazırsın beni çağır dedi çünkü bunlar zekası olan enerjiler, ihtiyacım olan sürekli evrenden istediğim aradığım buydu o'da yine esirgemedi benden şükürler olsun. Kendinizi hazır hissediyorsanız sizlerinde bu deneyimi yaşamanızı diliyorum..
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2012, 03:55 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2011
Mesajlar: 90
Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

kundalini 3 seviyesinede ulaştım mutlulukla söyleyebilirim artık mastırım :)) amaa beni uyumla demeyin asla yapmiciğim :))) şaka bi yana güzeller güzeli kalbi ruhu melek tatlı dilli mastırım uyumlama yapmanın tüm detaylarını sevgi ve cömertçe paylaştı ancak iç sesim uyumlama yapmak istemiyorsun diyor evet istemiyorum öyle dün alıp bu gün sokağa çıkıp mastırım diye dolaşmicam ben enerji konusunda talebeyim bu uçsuz bucaksız enerji okyanusunda bi damla alabilmek için uğraşıyorum kendimi geliştirebilmek için çalışıyorum öğreniyorum benim bu yolda öğrenciliğim bitmedi daha yeni başlıyor ruhumu donatıp artık hazırım diyene kadar hiç kimselere uyumlama yapmak haddim olamaz sanırım süreç uzun daha öğreneceğim çok şey var şükürler olsun.. Kundalini muhteşem bir enerji deneyimlemenizi dilerim umarım sizlerin hikayeleride sizleri bu yollara taşır buluşturur..
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2012, 10:56 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: Kundalini'nin Tehlikeleri

Merhaba Mutluuu;

Uyumlanmalarını okudum. Senin ve ilgili herkesin ve bütünün hayrına olsun canım..

Kundalini konusunda senden bilgi almak isterim. Bende senin gibi Reiki 2. seviyedeyim. Hocan Berna hanım mı? bilmiyorum ama bende Berna hocadan şans, pozitif enerji yükseltme, aura onarma gibi uyumlamalar aldım.

Kundalini yi bende yeni yeni araştırıyorum. Ama henüz beni çağırmadı enerji :)) yada ben hazır değilim. Bu konuyla ilgili kafamda bir çok soru var yardım edersen ve bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

- Neyse , Usui de seviyeler arası en az 3 ay beklerken kundalini de böyle bir kural yok mu?. Yani bir ay gibi bir sürede neredeyse 1-2-3- seviyeleri birden almışsın gibi geldi. Doğru mu anladım ben? Mümkün müdür bu?

- kundalini enerji nasıl uyandırılıyor. Uyumlandıktan sonra, medilerle sen aktive ediyorsun diye okumuştum. Yani uyumlandığında aktif hale mi geliyor yoksa sen mi enerjiyi çağırma egzersizleri yapıp güçlendiriyorsun kundalini.

- Enerji usui den daha mı baskın geldi sana.. ? enerjiyle çalışmak istediğinde hangi enerjiyi çağırman gerektiğini nereden anlıyorsun. yada aynı anda ikisiyle birlikte çalışabiliyor musun?

- Kundalininin sembolleri kaç tane ve ilk aşamadan alınabiliyor musun?

- Usui daha çok sifa ve farkındalık öğretirken Kundali arasındaki fark nasıl geldi sana ?

Sen yeni uyumlandığın için, ben de uyumlanmadan önce aklıma takılanları sana sormak istedim. Uzun olduysa kusura bakma, cevaplamak istemessen anlarım.

Genede çok teşekkürler.. :)
__________________
Hayal edin, isteyin ve Ona odaklanın.. İşte beynin devreye girdiği AN...
Tüm hücrelerinizle inanmadığınız müddetçe hayalinizi gerçekleştiremessiniz..
elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
kundalini'nin, telikeleri

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kundalini'nin Tehlikeleri

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki Kundalini'nin Tehlikeleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KUNDALİNİ ' NİN TELİKELERİ Kundalini'nin tehlikeleri konusunda önemle durmaktayız. Bunların niteliklerini gözden geçirelim. İlk ve en önemlisi cinsel uyarımla kişinin cinsel obsesyona maruz kalıp enerjisinin tükenmesidir. Akıl dengesinin bozulması da bu bağlamdadır. Cinsel enerji ve faaliyetinin Kundalini'ye yakın bağları vardır, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.