![]() |
Ara Verip Tekrar Başlama Arkadaşlar merhaba, Ben suçluluk ve ego güçlendiriciyi 2 hafta boyunca günde 8 saat olmak üzere dinledim. Ancak ara vermek zorunda kaldım ve 1,1.5 ay kadar telkinleri dinleyemedim. Bugün itibari ile tekrar dinlemeye başlıcam fakat baştan mı başlamam gerekiyor? Yani tekrar 2 hafta boyunca suçluluk ve egoyu tekrar dinleyip listemi öyle mi oluşturmalıyım? Yoksa istediğim listeyi hazırlayıp dinleyebilir miyim? Yardımcı olan olmayan herkese kucak dolusu sevgiler. SEVİYORUMMMM HEPİNİZİİİ BİRTANESİNİZZZ BİRRRRRR :))) |
Cevap: Ara Verip Tekrar Başlama Önceki dinledikleriniz boşa gitmez. Ancak tavsiyem; ego ve suçluluk telkinlerini listenizde bir süre daha bulundurmanız ve kabarık bir liste oluşturmamanız. Sevgiler. |
Cevap: Ara Verip Tekrar Başlama Yanlış anlamadı isem sadece suçluluk ve egoyu dinlememe gerek yok. BAşka telkinlerde ekleyebilirim ancak onların içinde suçluluk ve egoda olmalı öyle mi? |
Cevap: Ara Verip Tekrar Başlama Evet suçluluk ve ego da olmalı. Ancak bunlara ek en fazla 2 telkin ekleyin. Listeniz 4 telkini geçmesin. Çünkü başlangıç telkinlerini çok uzun süre dinlememişsiniz henüz. Sevgiler. |
Cevap: Ara Verip Tekrar Başlama Çok teşekkür ederim yardımlarınız için |
Cevap: Ara Verip Tekrar Başlama Bende telkinleri dinlemede uzun bir ara vermek zorunda kaldım.Dinlemeyi bıraktıktan sonra eksiklerim tekrardan ortaya çıkmaya başladı.Şimdi tekrardan dinlemeye başladım.Daha önceden ego ile suçluluk duygusunu uzun bir süre dinlediğim için ve suçluluk duygusu hissetmediğim için listeme suçluluk duygusunu almadım, eksik olduğumu düşündüğüm telkinleri aldım.Ego(eski versiyon)+kendine güven+mutlu olmak+erteleme+başkalarının düş. önemsememe.Biraz kabarık oldu listem.Bilmiyorum ne kadar doğru yaptım bu kadar çok telkini alarak. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 AM. |