![]() |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Sen bilirsin :D |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Nasıl yani benim seçtiğim olmazsa hediyeden mahrum mu kalacağım yoksa ağla2 |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Sanırım evet.Yani en çok seçileni indirebilirsin |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Çok şükür,bu hiç bir şey olmamasından iyidir :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır sağlıklı görün telkini benim gönlümden geçiyodu ama o büyük ihtimal seçilmiyceği için bende dışa dönük kişilik diyorum |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır (y) sağlık huzur mutluluk .. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Endişelerden özgürles ya da kendini sev diyorum ben de... |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Sağlıklı görün:) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Dışa dönük:9 Mükemmelliyetçilik:6 Endişelerden özgürleş:4 Sağlıklı görün:3(en çok oy alanlar) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır parayı bollukla çek |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Fireplace - Kaminfeuerknistern - Sömine Atesi ( Very Long ) - YouTube Su sesi yerine şömine sesinin çok daha rahatlatıcı ve keyifli olabiliceğini, sürekli dinlenilmesinin daha kolay olabiliceğini düşünüyorum Atakan bey, acaba hediye telkini sizde uygun görürseniz bu rahatlatıcı şömine sesi ile yapmanız mümkünmüdür acaba ? |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Güzel fikir şömine seside :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Şömine sesi çok güzel...tam da mevsimin ruhuna uygun,içim ısındı... |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bolluk bereket telkini ica ediyorum. herksin bolca sevgiye,anlayışa,paraya,barışa, güzel düşüncelere ihtiyaç duyduğu bir dönemde yaşıyoruz. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Ayşegül ben yazın görürüm seni :D:D şaka biryana güzelmiş gerçekten.Hem değişiklik olmuş olur. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Ben de kışlık versiyon olarak değerlendirmiştim ama sonra düşündüm diğer telkinlerde ki okyanus sesi,su sesi dinliyorum veee üşümüyoruum...demek ki neymiş ? yazın da şömine sesi dinlenebilirmiiişş music45 music45 music45 |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır 2 GÜN kalmış dertyskan67 derty |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Alıntı:
|
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Sanırım ruh eşini çekemeyen bir benmişim :D Daha çok yalnız hissettim şimdi kendimi ;( Tercihimi "Endişelerden Kurtulma" telkini olarak değiştiriyorum o zaman :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Dışa dönük:9 Mükemmelliyetçilik:6 Endişelerden özgürleş:5 (en çok oy alanlar) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu blissy blissy blissy |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır dogru karar ver telkini ni tercih ediyorum |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bende PARAYI BOLLUKLA ÇEK telkinini istiyorum harika bir hediye olur. Herkese mutlu, huzurlu, bolluk ve sağlık dolu yıllar dilerim. 2015 yılını tüm mucizeleriyle bekliyor ve bütünün hayrına sevgiyle kabul ediyorum. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır bir şey zıddıyla bilinirmiş, diyor ki rabbim, "bu evreni yarattıklarımın en üstünü olan insan için var ettim benim katımda her şey iyi ve tam" isteklerimizi zıddının bizde olduğuna inanarak istiyoruz. bu kavram ön görüsüyle; Atakan hocam büyüklerimizin dediği gibi oğlun gibi ever kızın gibi göçer, ağanın eli tutulmaz vb. ne gelirse gönülden kabulümdür :) her anınız yenilik dolsun |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bedensel ve ruhsal tüm problemlerin temel nedeni endişe ve strestir. Etkilemiş gibi olmayayım ama tercilerinizde buna dikkat ederseniz iyi olur; seçim sizin tabi ama bence bunu göz önünde bulundurun. Endişelerden özgürleş telkinini seçin demiyorum ama seçerseniz çok doğru bir karar vermiş olursunuz, tabi yine de seçim sizin ama ben olsam endişelerden özgürlemeyi seçerdim; endişe önemli çünkü neseli56 y789 |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Ugur arkadasima katiliyorum,Ben de bastan beri endiselerden ozgurles diyorum LUTFEEENNN |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bende bari dışa dönüklük diyeyim 10 a tamamlayalım.Geç kaldım mı kalmadım mı bilmiyorum oy için :D |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Saat 12 ye kadar verilen oylar geçerlidir.Ona göre en fazla oy alan telkin belirlenip yarin sabah yüklenecektir. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Tüm iyi insanların yeni yılını kutlarım, nice nice senelere attığımız her adımla hayallerimize doğru telkin için sabırsızlanıyorum :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Umarım bu yıl sizin yılınız olur umarım bu yıl benim yılım olur yine umarım ki bu yıl bizim yılımız olur.Dışa dönük kişiliklere merhaba diyelim şimdiden.Lütfen hayallerinizi ertelemeyin bu yıl hepimizin yılı! |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bu site hayatima oyle guzelikler katti ki yeni yili sitede gezinerek karsiladim,bir cok arkadasim gibi...demek ki bagimli opan bir ben degilim ..... |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır noel baba trafiğe kaldı |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Atakan bey nerede kaldınız :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Merhaba dışa dönüklük telkini en çok oy almış görünüyor işte link toplam 3 farklı versiyondan oluşmaktadır.Doga klasik ve new age.. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. 2015 de daha aktif daha da keyifli paylaşımlar ile dolu bir forum dileği ile... http://www.hayatimdegisti.com/Hediye2015.rar İçe dönük müsünüz? Genelde sıkılgan ve içe kapanık mısınız? Genellikle kendi düşüncelerinize saplanıp kalıyor ve onları başkalarıyla paylaşmıyor musunuz? Kendinizi yalnızken daha rahat, grup içinde beceriksiz mi hissediyorsunuz? Yeni insanlarla sosyalleşmek için resmen savaş mı veriyorsunuz? Kendinizi yukardaki durumlardan biriyle özdeşleştiriyorsanız, ve düşündüklerinizi dile getirmek yerine içinizde tutuyorsanız, insanlarla sosyalleşmekten hoşlanmıyorsanız, o zaman içe dönük bir kişiliğe sahipsiniz demektir. Yine de bu değişebilir, bu kişilik tipi kırılmaz bir kaya gibi değildir. Örneğin, bazen birinin yaşamında öyle bir olay olur ki, onu içe dönüklükten dışa dönük kişiliğe çevirir, zor durumda kalmak veya topluluk önünde konuşmak zorunda kalmak gibi. Böyle bir durumda kişi bunu yapabildiğinin farkına varır ve bu ona kendine güven verir, kişiliğini değiştirir. Bazen sadece büyümek, okuldan ayrılmak ve daha çok sorumluluk almak ta dışa dönük kişiliği getirebilir. İnsanları değiştiren fiziksel bir olay değildir, onlarda bu farklılığı yaratan zihinlerinin içindedir. Bu durumlar kişinin zihin işleyişinde değişiklik başlatır. Kendine inanış tarzında, kişiliğinde, düşünce ve yeteneklerinde değişim olur. Bizim subliminal mesajlarımız aynı bunun gibi çalışır, zihninizi değişmesi, kendinize inancın gelişmesi ve dışa dönük kişiliğinizin oluşması için etkiler. Bu mesajlar size şunları kazandıracak: Zihninizde ne varsa endişeye düşmeden söylersiniz. Düşünce ve duygularınızda daha açık olursunuz. Daha sosyal olursunuz ve yeni gruplara doğallıkla adapte olursunuz. Dikkatler üzerinizdeyken rahat hissedersiniz. Daha dışa dönük ve maceracı olursunuz. Hızlı ve kolayca arkadaş edinirsiniz. Fikirlerinizi başkalarıyla paylaşırken ve tartışırken rahat hissedersiniz. Dışa dönük olmak ve kişiliğinizi derinden değiştirmek istiyorsanuz subliminal mp3’ümüz size yardımcı olacaktır. İçsel inancınızı kendinize inancınızı ve başkalarıyla paylaştığınız dışa dönük kişilik özelliklerinizi yavaş yavaş değiştirecektir. . Bu subliminal kayıttaki telkin cümlelerinin sadece bir kısmı bilgi amaçlı verilmiştir Ben dışa dönüğüm.(sosyalim) Ben doğuştan dışa dönüğüm(sosyalim) Dışa dönükbir kişiliğim var. Ben girginim. Aklımdakini söylüyorum. Asla kendimi tutmuyorum. Düşünce ve duygularımda açığım. Duygularım hakkında konuşurum. Her zaman fikirlerimi söylerim. Görüşlerim değerlidir. İnsanların ilgisinden hoşlanıyorum. İnsanların yanında kendimi rahat hissediyorum. Diğer insanların ilgisini çekiyorum. İnsanlar benim hakkımda bir şeyler duymakla ilgileniyorlar. Diğer insanlarla olmaktan keyif alıyorum. Bir grup insan içindeyken rahat hissediyorum. Ben çok sosyalim. Yeni sosyal durumlara kolayca adapte oluyorum. Yeni insanlarla buluşmaktan hoşlanıyorum. Çabucak arkadaş ediniyorum. Kolayca yeni arkadaşlar ediniyorum. |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Size Atakan bey değil abi demek istiyorum :) çok çok çok teşekkürler. bir hocam 'çok zekisin ama aklındakileri söylemiyorsun ahh bir söylesen' demişti. inşallah çare olur :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Teşekkürler atakan bey |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Bilgisayari oğlumdan almayı başarınca Ben de hediye telkinimi alıcam inşallah,tesekkurler Atakan bey... |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır ne meraklıymışsınız dışa dönük olmaya ya :) öncelikli herkesin sorunu endişelerden özgürleşme kendini sevmekti, bunları başarınca sonra zaten dışa dönük olurduk |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Herkesin sorunu diye genelleştirmeyelim şahsen benim değil :) |
Cevap: 2015 yılı hediyeleriniz hazır Lavinya ya katiliyorum,sahsen benim sorunumdu.Kendimi de epey paraladım ama benim istedigim olmadı.Yine de dinleyecegim,dilerim faydasini goruruz hep berabar...Yeni yilda endiselerden ozgurlesmeyi diliyorum Allahtan... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:03 AM. |