![]() |
Telkin İsteği Arkadaşlar ben şöyle bir telkin yazısı hazırladım acaba bir arkadaşımız bunu mp3 yapabilirmi. Telekinezi yapmak kolaydır çünkü dünyada milyonlarca insan bunu yapıyordur Allah c.c böyle bir gücü insanlara bahşetmiştir ve biz beyin gücümüz ile metali bükebiliriz suya hükmedebilir toprağı bükebiliriz çünkü su bizim yaşam kaynağımız toprak bükme kolaydır çünkü Allah insanları toprakdan yaratmıştır bu yüzden toprağı kolaylıkla hükmede biliriz. Bukadar arkadaşlar bunu acaba bi arakdaşımız mp3 yapıp bana yollaya bilirmi çok teşekkürler. |
Cevap: Telkin İsteği Atakan bey veya diğer arkadaşlardan rica ediyorum... boy uzatma telkinini dinlerken bir süre sonra , boyumun yeterli olduğu ve çalışmalara veya telkin dinlemeye gerek olmadığı düşüncesi oluşuyor... lütfen telkinin metnini bu doğrultuda tekrar inceleyip düzenleyemezmisiniz... lütfennnnn lütfenn...... lütfen..... |
Cevap: Telkin İsteği Alıntı:
|
Cevap: Telkin İsteği yazıma cevap veren olmayacakmı acaba olumsuzda olsa..... |
|
Belkide boyunuz gerçekten yeterli olduğu için bilinçaltınız boyunuzun uzamasını kabul etmiyor.. :D:D:D Saçma oldu..:D Yada telkinleri dinlemeye devam etmeniz gerekiyordur. Bir süre sonra bilinçaltınızda boyunuzun uzamasına ikna olacaktır diye düşünüyorum.. :D dusun2 |
Yani telkini dinleyen kişiler hem fiziksel uzama ile ilgili telkin dinlerler diğer taraftan ise boyunuzdan memnun olmanız da telkin edilir. Bildiğiniz üzere telkinler sınırsız garantilidir. Dilerseniz bu konuda ek bir çalışma yapilabilir. Ya da ücret iadesi yapilabilir. |
Cevap: Telkin İsteği Cevabınız için teşekkür ederim.. yeni bir telkin çalışmasını arzu ederim... bu bana da diğer isteyenlerede daha faydalı olacaktır... bu konuyla ilgili haberlerinizi bekliyorum. Saygılar... |
Cevap: Telkin İsteği saç uzatmayla ilgili bi telkin var mı? ya da bu konu da bilinçaltıyla ilişkilendrileblr mi? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 PM. |