![]() |
Hangi olumlama tekniği daha faydalı Herkeslere Merhaba, Benim olumlama konusunda kafam oldukça karışık.Buna bir yarım eli istiyorum. Ben bugüne kadar olumlamalarımı şu şekilde yapıyordum "Ben Pozitifim,Mutluyum gibi ama her gün yeni bilgiler öğrendikçe kafam karşıktıkça karışıyor 2 gün tezahür ettirmenin sırrı konusunda olumlama tekniğinde seçiyorumla biten olumlamalar örnk göstrilmiş.Yani sonu im le bitenmi yksa seçiyorumlamı bu konuda çok karıiığım biliyorum önemli olan niyet ,istek ve hissetmek ama kişisel gelişim yolunda ilerlerken doğru yolu şeçip mola vermeden ve gittiğim yolun sonunu hissederek gitmek istiyorum.bu yüzden bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın Şimdiden çok teşekkür ediyorum. |
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı sevgili can can.Çekirdek inancına uygun olan olumlamayı bulmalısın.Bu okadar farklı hiç ummadığın bişi çıkabilirki sende şaşırırsın.ben hayatım değişti akademisinin ilk semineri olan çekirdek inanç bulma seminerine katıldım.Hatta sonra çekirdek inancıma uygu telkin yaptırdım Atakan beye.Taşınma meselelerinden dolayı yerleşik hayata geçemediğimizden henüz telkini dinleme fırsatım olmadı ama aklıma geldikçe olumlamayı tekrar etmek bile hayatımda olumlu değişimler yaşamamı sağladı.sevgiler 956k |
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı Alıntı:
|
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...irsiniz-2.html bu link altında bir kitaptan alıntılar var..olumlama yapmanın kurallarından bahsetmiş ve benim çok işime yaradı..bence herkes için çözüm kendinde..sen kendi cümleni rahat ettiğin şekilde söylee..ama nacizane bir uyarı..seçiyorummm...çok seviyordum bu kelimeyi..sonra şöyle bir yanlış inancım olduğunu farkettim ..seçtiğim herşeye zor ulaşırımmm...tataaammm..işte olumlamalarım bu yüzden amacına tam ulaşmıyordu..şimdi şöyle diyorum.. seçiyorum..seçtiğim herşey güven ve sevgi içinde oluyor..bunun için gerekli tüm iradeler ve İlahi irade benim yanımda...teşekkür ederimm.. eeee...ne kadar işe yaradığını günlüğümden takip edebilirsinnn..sevgiler.. |
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı olumlama yaparken önce niyet sonra farkındalık sonra engelleri kaldıran o tekniği mi kullanmak gerekiyor?ben bu işi tam çözemedim açıksası.benim yeni yazdığım olumlama şöyle:hayatımın her anında kendime inanmayı seçiyorum,hayatımın her anında kendime inancımı farkediyorum.ben kendime inanıyorum.ben kendime inandığımı biliyor ve inanıyorum.ben kendime inandığımı kabul ediyorum.ben kendime inandığım için kendimi takdir ediyorum.ben kendime inandığım için şükrediyorum.sizce doğru mu yapıyorum? |
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı bence sorun yok cümlelerinde..cümlelerini net seç. isteklerini de söyle..şükür başa alınabilir..şükür ettiğin şeyleri sırala..sonra isteklerini sırala..sonra teşekkür ett..sevgiler.. |
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı yardımın için çok teşekkür ederim.sizce bu netlik yeterli mi? şükür ve istek sıralama derken birkaç örnek verebilir misiniz acaba? |
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı mesela mutluluk isterken,mutlu olacağımız şeyleri sıralamalıyız..huzur isterken nasıl huzurlu olabileceğimizi..kendime inandığım için şükür ediyorumm..kendim olduğum için gurur duyuyorum ..tüm uzuvlarımı sevgiyle kullanabildiğim tam ve yeterli olduğum ..ve başkaları tarafından bu yeterlilik taktir edildiği için şükür ediyorum diye başlayabilirsin..tabi sen kendi cümlelerini kullanabilirsin..yazarak çalışırsan içinden gelenleri duyabilirsin..sevgiler.. |
Cevap: Hangi olumlama tekniği daha faydalı tekrar teşekkür ediyorum yardımın için iyi ki varsın:))) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:08 PM. |