Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=487)
-   -   Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614488)

bluegirlx 07-08-2010 03:47 PM

Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz?

group1159186@groupsim.com adresini ekle istersen.. bu hayatım değiştinin sohbet adresi..belki oradan daha kolay yardımcı olabilirim..

strongman 07-08-2010 04:16 PM

Alıntı:

*dünya* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761069)
Hep böyle olur zaten kimse istediğini elde edemez.Bana da aşık olan beni isteyen bir çok kişi var ama onları ben istemiyorum ,benim istediğim kişi ise başkasını istiyor olabilir nasıl bir şey bu , bu zincir nereye kadar sürer ki bir yerde kesişmesi gerekmez mi? O istediğini elde edebiliyorsa ben neden elde edemiyorum hala ,kafam çok karışık.

bence bir iliskide cekim yasasini kulanirken bi kisiye ozgu kulanmamak lazim bunu, cunku o kisi senin kurdugun hayalere uygun karaktere sahip olmiyabilir ve ondan cekim yasasi islemiyebilir.kiz\erkek sen kafanda belki soyle hayal kuruyorsundur ;bana bagli olsun, her soyledigi yapsin,bana saygi duysun, mutlu bir beraberligimiz olsun vs. karsi tarafin karakteri buna uygun olmiyabilir ve ona islemiyebilir, cekim yasasi senin dusundugun kislikte birini karsina cikartir.ondan bana gore hayal kurarken ne tur kisilikte birini hayal ediyorsunuz ona odaklanmak lazim.paylasim icin tesekurler saglicakla kalin.

karavan 07-08-2010 06:02 PM

Sevgili bluegirlx

Eline sağlık çok güzel bir konu bir çırpıda okudum.
Arkadaşlarımızın yorumlarını da dikkatle takip ediyorum.

bluegirlx 07-08-2010 06:05 PM

sevgili karavan sende istediğin şeyi yüksek sesle söylemeye ne dersin..

bluegirlx 07-08-2010 08:14 PM

hepimiz tekrar hedef 101 kurucusu olan Abdullah Canıtez'e teşekkür ediyoruz makale için ..makale ona ait..

karavan 09-08-2010 07:17 AM

Umarım ara ara kendisinin yazılarını okuyabilme fırsatı bulabiliriz.
Teşekkür ediyorum.

bluegirlx 17-09-2010 10:59 PM

bugün eksik birşey mi yaptım diye düşünüyordum bu yazıyla tekrar karşılaşmadan önce..yanlış birşey yok..sadece süreç tamamlanacak onu bekliyorum..

7tepe 17-09-2010 11:47 PM

bluegirlx böyle bir yazıyı koyduğun için sana teşekkür ediyorum,bu yazıyı çok beğendim,Sağol varol ;)

planner 18-09-2010 09:20 AM

Öncelikle yazı için teşekkürler.:)

Bir kaç gün önce burada hiçbir şey isteyemediğimden bahsetmiştim, tekrar bununla karşılaşmak tesadüf değil herhalde.:)

Ne isteyebilrim...dusun2 Şu aptal saptal korkularımdan kurtulmak istiyorum. Her yeni bir şeye giriştiğimde şevkten çok korku hissediyorum. Fiziksel olarak da çok net görebiliyorum bunu. Midemde yanma oluşuyor.

bilgendilo 18-09-2010 12:30 PM

çok çok teşekkürler emeğin için bluegirlx, okurken mest oldum..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 AM.