![]() |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? group1159186@groupsim.com adresini ekle istersen.. bu hayatım değiştinin sohbet adresi..belki oradan daha kolay yardımcı olabilirim.. |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? Alıntı:
|
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? Sevgili bluegirlx Eline sağlık çok güzel bir konu bir çırpıda okudum. Arkadaşlarımızın yorumlarını da dikkatle takip ediyorum. |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? sevgili karavan sende istediğin şeyi yüksek sesle söylemeye ne dersin.. |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? hepimiz tekrar hedef 101 kurucusu olan Abdullah Canıtez'e teşekkür ediyoruz makale için ..makale ona ait.. |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? Umarım ara ara kendisinin yazılarını okuyabilme fırsatı bulabiliriz. Teşekkür ediyorum. |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? bugün eksik birşey mi yaptım diye düşünüyordum bu yazıyla tekrar karşılaşmadan önce..yanlış birşey yok..sadece süreç tamamlanacak onu bekliyorum.. |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? bluegirlx böyle bir yazıyı koyduğun için sana teşekkür ediyorum,bu yazıyı çok beğendim,Sağol varol ;) |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? Öncelikle yazı için teşekkürler.:) Bir kaç gün önce burada hiçbir şey isteyemediğimden bahsetmiştim, tekrar bununla karşılaşmak tesadüf değil herhalde.:) Ne isteyebilrim...dusun2 Şu aptal saptal korkularımdan kurtulmak istiyorum. Her yeni bir şeye giriştiğimde şevkten çok korku hissediyorum. Fiziksel olarak da çok net görebiliyorum bunu. Midemde yanma oluşuyor. |
Cevap: Çok İstediğimiz Şeyler Neden Olmaz ve İstemeden Nasıl Oldururuz? çok çok teşekkürler emeğin için bluegirlx, okurken mest oldum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 AM. |