Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım?

Uyarılar

2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uzun süreli telkin dinleyenler var mı?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? telkin cd indir izle İstanbul Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? nerededir kimdir Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? hipnoz Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? kuantum düşünce kitap haberi

2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-02-2013, 08:31 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
davutby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 166
Tesekkür: 68
128 Mesajinıza toplam 356 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
davutby will become famous soon enoughdavutby will become famous soon enough
Standart 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

uzun süreli telkin dinleyenler var mı?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

davutby isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2016, 06:47 PM   #2 (permalink)
ava
 
Üyelik tarihi: Apr 2016
Mesajlar: 14
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ava is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

yok herhalde
ava isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2016, 10:08 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Dusunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2014
Mesajlar: 408
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dusunsel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

telkinleri dinleyeli 3 yıl olucak neredeyse sadece burası değil diğer alternatiflerdende yararlandım ama bir yararına rastlamadım geçici rahatlama dışında böyle olucak şöyle olucak diyoruz da herkes diyebilir önemli olan icraat ki öyle birşey gözlemlemedim başarı hikayelerini okuyup gaza gelebilirsiniz ama sadece masaldan ibaretler çünkü 3 yılın sonunda bu konuda çok farklı düşüncelere sahip oluyorsunuz bilinçaltına işe yarayıp yaramadığı belli olmayan mesajları yedirmek yerine kendiniz bilincinizle bir şeyleri değiştirmeye çalışlıyorsunuz
Dusunsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2016, 09:48 AM   #4 (permalink)
ava
 
Üyelik tarihi: Apr 2016
Mesajlar: 14
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ava is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

Ben sigara bırakma telkini sayesinde sigarayı bıraktım buna güvenerek çekirdek inanç çalışması yaptırdım açıkçası çok net sonuç elde etmediysem de bir takım değişiklikler oldu hayatımda acaba Abdullah beyin benim için seçtiği telkinlerde bir yetersizlik mi var diye tekrar aradım ve yeni telkinler ilave ettiler. O telkinleri dinlemeye devam ediyorum ilave telkinlerde aldım onları da dinliyorum. Açıkçası ben Atakan beyin iyi niyetine inanıyorum bir mucize olmasa da insana bir takım faydalar sağladığını düşünüyorum . Umarım daha belirgin sonuçlar görürüm.
ava isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-04-2016, 03:39 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

Bazı şeyler bünye meselesi.Narkoz etkisinden kolay çıkamayanların ya da böyle uykudan bir çırpıda uyanamayıp gözü kapalı bilici açık yatanların hipnozdan da zor çıktığını söylemişti felsefe hocamız.Biz de o ara bir merak oluşmuştu ve hocam birini hipnoz etseniz demişti sınıf hep bir ağızdan.Hocamızda yapmayı bildiğini ama üniversitede bir arkadaşlarını zorlukla hipnoz halinden çıkardıklarını hatta eleman transta kaldı biz epey uğraştık uyanınca da sanki bir dakika uyudum demiş.Ben sorumluluğu alamam deyip geçiştirmişti.

Ben tek morfinle dişe dolgu yaptırıp birde diş çektirdim mesela.Aynı şekilde kanal tedavisinde de ya iki yaptılar ya bir.En basit dolgu gibi bir işlemde beş altı morfin yaptıranlar var.Stajda bir ateşçi vardı öyleydi ama kaşık kaşık deli bal yermiş bayılmazmış.

İnsanların kimyasal toleransları farklı olabiliyor.Neticede telkinler senin bilinç altını iç konuşmanı değiştiriyor.Kocaman bir şehre girdin çok yüksek binalar var , kalabalık bir şehir.Curcuna gırla gidiyor.İçinden iki şey geçebilir ben bu şehirde kaybolurum bu şehir beni yer bitirir.Diğer alternatifse ne kadar büyük ve keşfedilmek istenen bir şehir.Ben bu şehri santim santim gezerim ve keşfederim an gelir bu şehre tamamen hükmederim.

Böyle düşünür ve ne yaparsınız imkanınız olursa şehri gezersiniz.Kaybolacağım dediğiniz için hep kaybolursunuz ama gezmeye devam etmekten vazgeçmezseniz kaybola kaybola şehri öğrenirsiniz. İmkanınız yoksa şehri gezmeden evin içinden çıkmadan kaybolursun ve şehirde seni ezer.Belki gezme fırsatın vardır ama sen onu zorlamak istememişsindir. Kendini korumak istiyor bilinç sokakta kaybolmuş ve yenik bir hisse girmek istemiyordu.

Diğer türlü düşünüyorsanız evden çıkmasanız dahi bilincinize kaybolma fikrini sokmadığınızdan her sokağa çıkışınızda ben bugün kaybolacağım düşüncesi olmadan çıkacaksınız.Bilincinizde bu fikir olmadığından her fırsatta gezeceksiniz kaybolsanız da umursamayacaksınız.An gelecek kendinizde bir taksi şoförü öz güveni olacak.Bu şehir avuçlarımın altında diyeceksiniz.

İstanbul'da bir ömür yaşayıp boğazı hiç görmemiş insanlar var.Almanya'ya Türk gelin olarak gidip tek kelime Almanca öğrenmeyen ve iki sokak ötede ki Türk market harici başka bir yere gidemeyen insanlar var.

Evet bu denklemde sizin nasıl yaşadığınız önemli önünüze gelen fırsatlar önemli.O fırsatları değerlendirmekte.Netice de size bilinçaltınız getirmiyor her şeyi ama hayat bilinçli tercihlerden ibaret.

Biz Avril kuşağıyız mesela.Eğer bir şarkıcı olmayı seçmeseydim üniversite okuyabilirdim demişti.Ülkemizde ve dünyada meşhur olduğu dönemlerden çok önce lisede çıkarmış ilk albümünü.Ona sorulmuş bir albüm antlaşması mı yoksa eğitime devam etmek mi istersin.(Aile o kadar serbest ).Tabi ki müzik demiş.Müziği seçti diye her şey yolunda gitmeyebilirdi mesela.Okulu seçseydi de olabilirdi bu.

DÜşünsel kardeşim daha çok gençsin.Ergenlik çok ağır bir travmadır ve bilinçaltından çok ailenin seçimleri senin seçimlerin özel hayatında yaşadığın gerginlikler etki eder.Kıza açılmak istersin açılamazsın , ressam olmak istersin sana tıp dayatırlar.Beri ki çocuk yeni konservesinin (benim dilimde converse ayakkabı) cakasını satar sen spor ayakkabın eskimesin diye top oynamazsın ve beş seneliktir.Hayatta her şey yanlıştır oysa sen doğru olmak istersin.Büyüdüğünü fark edemezsin , ailenle çatışırsın hocayla takışırsın.

Bu böyle gider çok fazla değişken vardır hayatında o yüzden sen senin hayatın olduğunu hissedemezsin ve kendi seçimlerini ülkemizde fazlaca yapamazsın.Okul biter , iş askerlik evlilik derken işte o zaman biraz daha kendi hayatını idare eder pozisyona gelirsin.Bu seferde sana her şey monoton gelir.

Akışa kaptıramazsan kendini ya da benim gibi ne yapıyorum ben lan dersin.İş benim için basit bir şey dokuz yaşından bu yana işin içindeyim.Evlilik öyle değil mesela.Çünkü sınava girip halledebileceğin bir şey değil.Aslında travmatik bir süreç.Artık sana büyüdün diyor ve ben ne ara büyüdüm de 31 oldum diyorsun.İçinde büyümemiş bir çocuk varken oynamak isterken.Ben hala üniversite öğrencisi zihniyetindeyim ama işte hayatını gerçekten değiştirebildiğin bir nokta.

Akışa kapılmamak ve ipleri aline almak istersin belki o zaman etkili olabilir telkinler.Ben geçen sene haziran-temmuzdan buyana dinliyorum ve ara verdiğim zamanlar oldu.Neredeyse dokuz ay.Aylarca dinleyip iki üç hafta hiç dinlemediğim araya apayrı telkinler koyup başka telkinler dinlediğimde oldu.Çekirdek inanca kadar ara ara etkiliyordu.İçimde bazı sınırlı etkiler vardı ama bünye değişmeyi reddediyordu.

Çekirdek inançtan sonra ne değişti kendimi ve hayatımı sorgularken buldum kendimi. Başarısızmıydım , insanlar başarının getirdiği öz güvene sahip değilken ve sahte öz güvene sahipken neden ben başarısız hissediyordum.

Benim çok başarılı bir diş hekimim var.Genç yaşına rağmen karı-koca artı bir kaç hekim çalışıp kendi kliniklerine sahipler.Resepsiyon yurt içi ve yurt dışı eğitim seminerlerinin katılım belgeleriyle , uygulayıcı sertifikalarıyla dolu.Dört duvarda sertifika dolu neredeyse.Ben kendime uyarladım ben üç duvarda başarı sertifikalarım var (aslında öyle kasarak da kazanmamışım o yüzden farkında değilim ) ama bir duvarda başarısızlık belgelerim var.Ben hayatta hep o tek duvara bakmışım sabit bir şekilde ve birden başımı çevirdim.Mütevazı olacağım diye aslında kendimi hakir görmüşüm.

Hikaye çok uzun epey eksiği le epey uzun vaziyette forumda yazdım.Kendimi kapattığım bir dönemden geçiyordum gecenin en karanlık anı yani.

Geçen ara verdim diyelim ki 100 puan iyileşmiştim dört turda birden 70'e düşmüşüm dokuz günde hemen eski yapıma dönmek istiyorum onu fark ettim mesela.Benim tahminim en az 3-5 ayım daha var.Bir seneyi doldurmuş olacağım o tarihlerde.

Maaşım değişmedi beş tane kız idare eder hale gelmedim öyle rock star edasıyla gezinmiyorum ama onaylanma ve destek ihtiyacım azaldı.Mesela araba alacağım ama bulunduğum yerin piyasası yüksek.Kocaeli'den babamın desteği ile (manevi daha çok maddi çok az olabilir ) istiyorum.O da alalım edelim demiyor.Geçen gidişimizde oto pazarına gittik , kurumsal galerileri gezdik mesela.En son telefonda oğlum üzerini tamamlarım dedi ama ben belki altı yedi kere lafını ettim arabanın.Eskiden olsa küsmesem bile gizli gizli gider alır aha benim arabam var derdim veya öyle deve kuşu gibi kafamı kuma gömerdim.

Güzel şeyler oluyor ama elbette herkes de aynı etki oluşacak değil mesela ben gaz insanım içemez dedikleri için sırf 2.5 litre suyu neredeyse bir dakikada lise de içmişliğim var.Çıkarması kolay değildi. Muhtemelen telkinlere yatkınlığım var.Bazılarına bütün dünya sen öz güvenlisin her şeyi başarırsın dese yine bezgin Bekir gibi gezer.

Not kız olayı sadece örnektir.Yazdığım ergen hallerinin hepsi yaşamışlığım yok ama yaşadıklarımın hepsini yazacak halimde yok.
özelbirhayat likes this.
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2016, 01:08 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2015
Mesajlar: 34
Tesekkür: 2
4 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hafiy01 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

düsünsel :D aynen katılıyorum zamanında açtığım o konuda bunla ilgiliydi ama şunu biliyorum mastürbasyon yapan biri telkin dinlediği zaman etki ya hiç yada çok az oluyor ve mastürbasyon yapmayan biri mesela en az 2-3 hafta gerçekten değişim görüyor telkinler o zaman daha etkili olur sanırım
bilmiyorum sorulur mu böyle bi soru ama sen ne sıklıkla mastürbasyon yaparsın ? :D
hafiy01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2016, 12:30 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Dusunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2014
Mesajlar: 408
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dusunsel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

:D bir psikologun konuşmasını dinlemiştim terimleri hatırlamıyorum ama şöyleydi örneğin pc telefon teknoloji mastırbasyon gibi şeylerle ilgilenen insanların beyinlerinde bir kısım pasif kalıyormuş ve pasif kaldığı için kişi kendini telkinleyemiyormuş bu alışkanlıkları onu telkinliyormuş gibi bir durum var geçen hafta bırakma kararı aldım :D
Dusunsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2016, 10:53 PM   #8 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

İstanbulda yaşadığım vakit, ofiste sabahtan akşam kadar dinliyordum. Bu da 4 yıl sürdü. Değişimleri gözünüzle görüyorsunuz zaten. Ve her seferinde hedefiniz bi tık üstü oluyor. Başardığınıza ikna olduğunuzda işlerin bi hayli değiştiğini yaşıyorsunuz.
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2016, 09:27 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2015
Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Mesajlar: 441
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KıpçakBeyi is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

Alıntı:
Dusunsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
:D bir psikologun konuşmasını dinlemiştim terimleri hatırlamıyorum ama şöyleydi örneğin pc telefon teknoloji mastırbasyon gibi şeylerle ilgilenen insanların beyinlerinde bir kısım pasif kalıyormuş ve pasif kaldığı için kişi kendini telkinleyemiyormuş bu alışkanlıkları onu telkinliyormuş gibi bir durum var geçen hafta bırakma kararı aldım :D
İlginç.Bilgisayar ve telefon beyni zaten bir nevi uyutuyor zaten
KıpçakBeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-04-2016, 04:40 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Dusunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2014
Mesajlar: 408
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dusunsel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

beynin yeni uyaranlara ihtiyacı var gelişimesi için pc telefon ve kısırdöngülü bir hayat bu uyaranları sağlamıyor
Dusunsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden?

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? 2-3-4 yıl telkin dinleyen var mı? ve devam eden? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız uzun süreli telkin dinleyenler var mı?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? telkin cd indir izle İstanbul Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? nerededir kimdir Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? hipnoz Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Zaman Dinlemeyi Bırakmalıyım? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.