Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=439)

hayatimdegisti 24-11-2006 12:47 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Telkinlerden önce ego güçlendiriciyi ve suçluluk duyguları telkinini dinleyin daha sonra listenize topluluk karşısında konuşma,koruma kalkanı,sosyallik arttırıcı gibi telkinleri listeye eklemenizi öneriyorum.

Ancak bazı üyelerimiz 3-4 gün ego güçlendirici 3-4 gün suçluluk,3-4 gün topluluk karşısında konuşma gibi her birini teker teker dinlemeyi terch ediyorlar.
Bu şekilde dinlemek verimli değildir.
Ego Güçlendirici Telkin Listenizde Sabit bulunsun.Suçluluk duygularıda sabit olsun.Buna ek olarak listeye diğerlerini yavaş yavaş ekleyiniz.
Aksi takidrde 3 gün onu 2 gün bunu teker teker dinlerseniz telkinler davranış değişikliğini tam anlamı ile sağlayamayabilirler

hayatimdegisti 18-12-2006 11:56 PM

Ynt: Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Birde şunu ekleyeyim.İlk etapta suçluluk ve ego güçlendirici telkini öneriyoruz.Ancak bir hafta sonra diğerlerini listenize eklemeye başlayabilirsiniz.
Yani ille etki görüp daha sonra diğerlerine geçmeniz gerekmiyor.

Dilerseniz yeni eklediklerinizi adet olarak listeye bir kç kez ekleyebilirsiniz.
Yani bir hafta suçluluk ve ego güçlendirici dinlendikten sonra listenize 2 adet başkalarının görşünü önemsememe 2 adet sosyallik arttırıcı,1 Adet topluluk karşısında konuşma gibi telkinleri ekleyebilirsiniz.
Burada seçim birazda size kalmıştır.

burdayım2006 09-02-2007 09:31 AM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 

ben hepsini iki kere ekledim listeye yani listem söyle sucluluk(2) + ego (2) + mutluluk (2) + kendine güven (2) + depresyon (2) + sf (2)

herbirini üstüste dinliyorum etkisi artsın s45apk acaba artar mı? smileydance

6 telkin fazla mı oldu ne buarada ya ::)

scully 12-02-2007 04:02 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 

1 hafta boyunca hem gündüz hem de gece uyurken ego güçlendirici ve sucluluk duygusu telkinini dinledim,kendimde pek bi fark göremedim ama inancımı yitirmedim,dinlemeye devam edicem,biliyorumki kerşey her insanda aynı şekilde etkili olmuyor,bu telkinlere daha çok ihtiyacı olanlarda belki daha hızlı etki gösteriyordur.
Benim öğrenmek istediğim bu 1 haftanın sonunda hemen kilo verme telkinlerini listeme ekleyebilirmiyim yoksa önce sosyallik arttırıcı,kendine güven,koruma kalkanı gibi telkinleri belli bir süre dinledikten sonra mı kilo vermeyi ekleyebilirim.

hayatimdegisti 12-02-2007 04:14 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Bazı kişiselerin duyabileceği ses düzeyi daha farklı olabiliyor.Kimisi ses çok az açıkken bile etkilenirken kimisinin biraz fazla açması gerekebiliyor.
Hatta bunu belirlemek için test yapiliyor.Kişinin kulağına çeşitli düzeylerde ses verilip bir tepki olup olmadığı kontrol ediliyor.
Sesi çok olmasada biraz açabilirsiniz.

dusun Ben ilk önce ego ve suçluluk sonra diğerleri diyorum.Ancak burada öncelikleriniz önemli.Uyku sorunu varsa kilo vermeyi ekleyin.Kişisel gelişim öncelikli ise diğerlerini ekleyin.
Telkinler sizde mide bulantisi gibi bir etki gostermediyse adedi arttirabilir 7-8 telkin ekleyebilirsiniz.

juste 12-02-2007 10:15 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
Ben başkalarının görüşünü önemsememe telkinini bulamadım sitede. Bu kişiye özel telkinlerden biri mi yoksa ücretsiz indirebilir miyiz?

hayatimdegisti 12-02-2007 10:20 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
O telkin ücretsiz olanlar arasında idi.Linki mi silinmiş acaba.Onu sigara ile birlikte eklerim o zaman. blissy

skorpy 01-03-2007 10:48 AM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
atakan beyin anlattığından söylediklerinden anladığım kadarıyla ego ve suçluluk ilk önce dinlenilecek telkinler ben ikisini bilgisayarda winampa attım sırayla dinliyorum herkesin direnci farklı kimisi iki günde sonuçları alır kimi 1 ayda. sonuç dediğimse dinledikçe sizde olan değişiklikler değişim başladığında ise diğer telkinleri eklemeye başlayabilirsiniz sıra diye birşey yok atarsın telefona bilgisayara ardarda çalar dinlersin bunu şöyle düşünebiliriz suç ve ego binanın temelini oluşturur sonra diğer telkinlerle üstüne inşaatı yaparız sizinde malumunuz temel olmadan olmaz saygılar umarım yardımcı olmuşumdur smiliyface

lalezar 01-03-2007 03:55 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
canım benim Lerzancım,inşallah bi araya gelir iki lafın belini kırarız bigün.zevkle dinlerim.bu arada 123896 kilo vermissin,ben de senin gibi yapıp,incelene kadar tartılmama kararı aldım,aynadan tahmin etmeye çalışıyom,heyecanlı oluyo....seni tebrik ederim...

lalezar 01-03-2007 04:36 PM

Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz
 
dut kurusu 100 gr da 93 kalori var.baya düşükmüş ben de şaşırdım . kuru incir kuru kayısı 300lerde geziyo .ayçekirdegi 560 kalori bu ney ya çekirdek de yememek gerek...bu arada yukarda 6 demeye çalışmıştım orda bi smiyle vardı çıkmamış,çok komik olmuş böyle...çook midem kazınınca portakala sarılıyorum napıyım çok az kalori..ama dogru dürüst yemek yiyorum az da olsa...sigarasız da öyle rahatım ki,yok perdeler koktu,yok o gördü bu gördü,balkonda yerde dondum dertleri bitti..zaman/mekan genişledi herkese tavsiye ederim.. 26


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.