Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

juno75 13-05-2010 03:29 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

once nefes aldigim ve saglikli oldugum icin canim ailem icin iyi is arkadaslarina sahip oldugum icin harika bir isim oldugu icin yasadigim bu mucize ulke ve sehir icin hayatimin en buyuk ve mutlu aski olan ruhesim ridvan icin ve sahip oldugum tum mutluluk ve guzellikler icin bunlari bana veren yuce rabbim sana sukurler olsun.

Bale 13-05-2010 03:41 PM

Biletimi okeylediğim için şükrediyorum :)

suyahapsettim 13-05-2010 03:44 PM

bu siteye girince kendimi daha pozitif hissediyorum en azından kendimi daha iyi hissetmek istediğimde bi sığınağım oluyo bu site bunun için şükürler olsun çok sevdiğim ve beni seven bi ailem olduğu için körkütük aşık olduğum biri olduğu için ve gelecek günlerin çok güzel olacağını düşündüğüm için allahıma sonsuz şükürler olsun

bartun06 13-05-2010 09:43 PM

İçimde hep ferahlık hissettiğim için şükürler olsun

vitamin61 13-05-2010 10:00 PM

Nefes aldığım ve bu siteye girme şansım olduğu için şükürler olsun...

DeLiTaY21 13-05-2010 10:03 PM

akşam işten çıktıktan sonra bir kız gördüm.gayet güzeldi ve spor kıyafetliydi.koltuk deynekleriyle yürüyordu.sol ayağı yoktu.ama gayet güleç yüzlüydü.onu görünce herşey için şükrettim Allah'a...hemde defalarca...

bayşegül 14-05-2010 08:53 AM

güneşli birgüne sağlıklı mutlu huzurlu bolluk bereket içerisinde uyandığım için
şükürler olsun yarabbim....

Elektra 14-05-2010 08:56 AM

Güzel bir güne sevdiğinin tatlı sözleriyle uyanmak gerçekten harika bir şey. Şükürler olsun, ve hep yanımda benimle olsun...ttli3

YESHAPPY 14-05-2010 10:02 AM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746828)
Güzel bir güne sevdiğinin tatlı sözleriyle uyanmak gerçekten harika bir şey. Şükürler olsun, ve hep yanımda benimle olsun...ttli3

Maşallah ;) Hep dilediğin gibi geçsin ömrünüz. Amiiin.

İyi ki herşeye rağmen onu seviyorum diye şükrettim. Herşeyde var bir hayır. Bu işte hepsi o olduğu için şükrettim :) Onu gördüğüm, bulduğum için şükrettim. Gözlerinin güzelliği için şükrettim, kalbinin iyiliği, temizliği için şükrettim. İyi ki seviyorum şükürler olsun. Ooooh bee :)

Sultan 14-05-2010 10:12 AM

her şey gönlümüzce güzel olduğu için şükürler olsun....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM.