![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz başka bi forum sitesinde hiç tanımadığım birinin mesajıyla düşüncelerimin ve yapmam gerekenlerin farkına vardım. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hayatım için ve şuanki sakin vücudum için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes aldigimin farkinda oldugum icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bir şeyleri yapmaya başladığım için ortamı çevremi değiştirdiğim için bir şeylere giriştiğim için... şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızım ve arkadaşının geceyarısı hazırladığı sürpriz partiyle uyanmak güzeldi elbet ama ben sevgiyle ve sevgiye gözümü açabildiğim için şükrettim bugün.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz başarıyı, refahı bana sınduğu için yaratıcıya şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım için güzel yaratıcıya şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz zekam için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sadece kendim için yepyeni kararlar alarak arkasında durma cesaretini gösteriyorm artık. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşamımı güzelleştime fırsatım olduğu için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:34 AM. |