![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaratıcı zekam ve estetik ruhum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımda ne olursa olsun yılmadan,yere düşmeden herşeyi aşabiliceğime inandığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Patronum benden sonra ise geldigi icin sukrediyorum. :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğim bir alanda, istediğim konu üstüne yararlı bir tez yazdığım için şükürler olsun:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bildiğim ve yeni öğreneceğim her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne için şükretmem gerekiyorsa hepsi için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun yine yeniden sevebildigim ve beni seven insanlarla birarada oldugum icin sukurler olsun... Iyi ki varim....guitar |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür, sonunda Bahar geldi, Hoşgeldi yurduma, güzel ülkeme, bu yıl kış zorlu geçti, tekrar güneşli günlere kavuşmak ne güzel, kuşların seslerini dinlemek ne güzel, Şükürler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu guzel havalara sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatimin bir duzen ve uyum icinde olmasindan dolayi sukrediyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |