![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgi dolu bir yüreğe sahip olduğum için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığıma,sevgi dolu olduğuma,sağlıklı olduguma,farkındalıklarım arttığına çok seviniyorum.şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Giderek daha fazla "pozitif'e uyumlandığım için ve yaşadığım için ve hayatın getirdiklerini daha çok sevdiğim için, binlerce kez şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevgi var olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyin mümkün olduğu bu dünyada yaşadığım için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz VARLIĞIMIN FARKINDALIĞINA ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip olduğum herşey için şükrettim. Bir de özellikle sağlıklı olduğum için şükrettim. (Soğuk algınlığı geçiriyorum ama yine de sağlıklıyım diye şükredebiliyorum. Bu kesinlikle daha iyi hissettiriyor çünkü çok şükür başka bir sağlık problemin yok ve bu şekilde bu küçük sorunu daha çabuk atlatacağımı biliyorum.) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımda olan her şey , için mutluluk için sevgi için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herkese merhaba hayatımın değiştiğine karar verdikten kısa bir süre sonra bu siteyle tanıştım ve inanın değişen hayatıma ışık hızında katkıda bulundu bu site uzun zamandır siteye üye olmaya çalışıyordum ama nasip bugüneymiş çok sık siteye giriyor saatlerce bilgi alıyorum buradaki herkese hayatıma katkıda bulunan herkese teşekkür ederim iyiki varsınız iyi geceler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |