![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 238. sayfada ne ile alakalı şükür yazılmışsa hepsi bende mevcut olduğu için şükürler olsun. Yazandan da Allah'ım razı olsun. Bu yazıyı iyi niyetle yazabilme duygum olduğu için de şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz unuttuklarımı hatırlayabildiğim ve yeniden şükretmeyi en derinde hissedebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz inandığım herşey gerçekleşiyorrrrrr şükürler olsun yarabbim böyle evren vücut beyin yarattığın için böyle bir düzen için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz buaralar sabretmem gereken çok şey var ve ben bu konuda başarılı olduğum için allahıma sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sonunda duymak istediğim şeyleri duyduğum için şükürler olsun ve şükürler olsun kii bazı gerçekler ortaya çıktıı:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi fark ettiğim için şükürler olsun............... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günlerdir şükretmeyi unutupta bir anda şükretmeyi aklıma getirdiğin için şükürler olsunnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 15000 kredi çekmeye niyet edipte oturup hhesap yaptığım için şükürlşer olsunn . rabbimö eğer bi gün olurda bu krediyi çekersem ne olur bana ödeme gücü verrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey mükemmel olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu yıl çok güzel tatil yaptım, dinlendim, huzur buldum, şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |