![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Leylaklar açtı artık, bu günlerde onları görebildiğim ve kokularıyla mest olduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün farkındalığımın arttığını görebildiğim için, bu günün yüksek enerjisini hissedebildiğim için, sevdiğim bir abimden 'sen gittikçe değişiyorsun ne yapıyorsan bana da söyle' cümlesini duyduğum için, veeeeeeee bahçemden malta eriği toplayıp yiyebildiğim için taze taze şükürler olsunnnnnnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmenin idrakına varabildiğim ve şükredebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz uzun bir süreden sonra buraya tekrar mesaj yazabildiğim için şükürler olsun... :))))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduğum imkanlar için hamd olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz karşıma çıkan zorluklara göğüs gerebildiğim için şükürler olsun Rabbimmm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz arabamızı sonunda temizleyebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gün bir can dostumla ağır ağır, mükellef bir öğle yameği yedim, hiç acele etmeden, her lokmanın hakkını verdim, üzerine de bir kahve... Pazartesi Sendromu falan kalmadı! Sevildiğim için, sevdiğim için, dostlarım için, güzel sohbetler için, Şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah işe gitmek için evden çıkabilmek,akşam döndüğünüzde ailenizi mutlu görmek,yanağınıza kondurulan kocaman öpücüklerin hep en değerli olduğunu hatırlamak,sonra peşpeşe bütün gününü anlatmaya çalışan 2 veletin heyecanına ortak olmak,yemeğimizin kıymetini bilmek,şükredebilmek gücüne sahip olmak,çamaşırları ve bulaşıkları yıkayabileceğimiz makinamızın olması bile sonsuz şükrü ve hamdı gerektiriyor.Alabildiğimiz, tek bir gofreti bile yiyemeyen insanları,eşyası olmadığı için temizlenemeyenleri,bir kere bile sevgiyle sarılıp öpülmeyen çocukları insanları düşündükçe onlar içinde dua etme güdüsüne sahip olduğumuz için sonsuz şükürler olsun.Allah nefsimizi esir,basiretimizi özgür kılsın. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anladığım ve gülümseyebildiğim için şükürler olsun.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |