![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bir şeye sadece madde gözü ile değil farklı açılardan bakabildiğim için,bir maddeyi dokunduğum zaman onun sertliğini olsun diğer özelikleri olsun aynı anda anlayabilip yorum yapabildiğim için Alemlerin Rabbi olan Allah'a hamd olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün öğrendiğim her yeni şey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz baharın gelişini gördüğüm için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hiçbir zaman yalnız olmadığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Böyle bir hayatım olduğu için, sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun:)) Her sabah bambaşka süprizlerle dolu, Her günün getirdiğini saygıyla kabul ediyorum Ve uyandığım her güne şükrediyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey için şükürler olsun. bana verilen, sahip olduğum,her molekülüme şükürler olsun. harika bir gün için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugünde yaşıyorum şükürler olsun:) bu arada temizlik bitti onun içinde şükür etmeden edemiycem:) ŞÜKÜRLER OLSUNNN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatın bana düşündüğümden de fazlasını verdiği için ŞÜKREDİYORUMMMM:d happy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi dinleyebildiğim için şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her gün yeni yeni özelliklerimi keşfettiğim için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |