![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum, Sonunda kilo verebildiğim, istediğim kiloya düşebildiğim, İç huzurumu yeniden yakalayabildiğim için şükürler olsuuunnn!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimle gurur duyduğum için şükrediyorum, kendimi seviyorum ..güzel vasıflara, becerilere sahip olduğum için şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu sabahda uyandığım için, hayatta olduğum için, akıl ve beden sağlığımın yerinde olduğu için, bir evim bir ailem olduğu için, beni seven ve benim sevdiğim insanlarında bu sabah nefes aldıklarını bildiğim için, yalnız olmadığım için, maddi manevi refah içinde olduğum için, bir işim olduğu için, mükemmel bir arkadaşa sahip olduğum için... şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah ın sevdiği kulu olduğum için şükrederim.O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün'de her sabah olduğu gibi yatağımdan kalklar kalkmaz sağlıklı nefes alabildiğim için ve yeni bir güne nefes alarak başlayabildiğim için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni bir güne nefes alarak uyandığım için,güçlü olduğum için,sevgi dolu olduğum için,gün yaşayacağım herşey için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şeyin güzel tarafını görebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatta herkesin bir deneyimi olduğunu biliyorum, buna şükrediyorum. Bende kendi deneyimlerim için şükrediyorum. onları yaşamasaydım bugün daha iyi olmazdım. şükrediyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nasıl helva; un, şeker,yağ'dan yapılıyor :))) ve biri eksik olunca helva olmuyorsa ben de yaşadıklarımla ve yaşayacaklarımla ben oluyorum. Ben oldum. Ben olacağımm. Şükrediyorumm yaşadıklarıma, kötü yorumladıklarımdan gerekli dersi çıkardım; güzel yorumladıklarımla EŞSİZ yoluma devam ediyorum. Hamdolsunnn. Not: Canım helva istedi :)) 89778977897789778977 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İki kere göndermişimm bu silinse keşkemmm yrl78 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |