![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz amacımın ne olduğunu yeniden hissettiğim için ... huzurumu yeniden bulabileceğime inandığım o yere gidebilme durumum ortaya çıktığı için ağlamalarımın bana BEN i kazandırdığı için yeniden ,herşeye rağmen hissedebildiğim için RABBİM şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tanrım... annemin varlığı babamın varlığı kardeşimin varlığı için teşekkür ediyorum.. her geçen gün gelişimime katkıda bulunan bir aileye sahip olduğum için teşekkür ederim.. bu zor anlarımda yanımda olmaya çalışan mesafelere rağmeen canımın için canım arkadaşlarımın varlığı için teşekkür ederim.. allahım arkadaşlarım iyiki hayatımdalar ve onların hayatıma girmesini sağladığın için çok ama çok teşekkür ederim.. ve tabiki çikolatanın varlığı için : ) çok ama çok teşekkür ederim.. hayatımda olan yaşamamı sağlayan ihtiyaçların varlığı kıyafetlerin varlığı için teşekkür ederim.. vee isteklerimi gerçekleştirdiğin ve gerçekleştirmeye devam ettiğin için çok ama çok teşekkür ederim.. ve tabiki meleklerine sonsuz teşekkürlerimle.. her şey için ama her şey için yaşadığım her an için beni üzen ve mutlu eden ama hayrıma geliştiğine inandığım her an için çok ama çok ama çok teşekkür ederim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her anı seviyorum, Yaşadığım her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum, Doğanın bize sunduklarını sevgiyle ve saygıyla kucaklıyorum, Yaşadığım, çalıştığım, sosyalleştiğim çevredeki herkesi anlamaya ve olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum. Bunları öğrenebildiğim ve tatbik edebildiğim için şükürler olsun. Bu dünyada pek çok renk olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçmişin ağırlığından günden güne kurtulduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçmişin ağırlığından günden güne kurtulduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kafamı gereksiz,saçma sapan düşüncelerden arındabiliyorum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyi hissettiğim için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün yaptığımız trafik kazası sadece maddi hasarlı olduğu için şükürler olsun.Allah beterinden korusun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |