![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok değerli bir arkadaşımın öfkesini yatıştırdığım ve olayın sonunda güzelim gamzelerini ortaya çıkarabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok güzel bir cuma olduğu için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün yaptığım girişimim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ne girişimi çok merak ettim aşk kırıntısı :=) Bugün cuma gibi mubarek ve duaalarımızın daha da kabul olacağı bir güne sahip olduğumuz için şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükür defterim için şükürler olsun. Mavi renkte olduğu için de şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Etrafımda bana destek olan dostlarım olduğu için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beden ve akıl sağlığım iyi olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sıcak bir yuvam olduğu için ve çok mutlu olduğum için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalığım arttığı için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için, şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Geçen haftayı kazasız belasız atlatıp, bana verilen büyük sorumluluğun altından güzelce kalkabildiğim için, Muhteşem insanlar tanıdığım için, Evren beni her daim desteklediği için, Ve bu site sayesinde yeniden kendime olan güvenimi kazandığım için Şükürler olsuuuuunnnn!!! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:53 AM. |