![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Can'ımı tanıdığım için ,annenin senin gibi hayırlı bir evladı olduğu için şükürler olsun , ruhuna Fatiha okuttuğun için , kendini sürekli geliştirdiğin ve mükemmellik yolunda adım adım ilerlediğin için , hayatımda olduğun için , var olduğun ve bu varlığı benim hayatıma kattığın için şükürler olsun. İyi ki varsın can , iyi ki dostumsun .... Çok şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutlu olmaya çalışabildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sütüm giderek arttığı için ve canım kızımı emzirdiğim için, kızımla geçirdiğim her anım için sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu anda öyle bir hata yapıyordum ki hayatım kararıcaktı ...inşallah halledebilmişimdir....şimdiden şükürler olsun Allahıma. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünü kazasız belasız atlatabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz mutluluk dünyasına düştüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Var olduğum için Hayata pozitif baktığım için Sağlığım, Akıl sağlığım yerinde olduğu için şükürler olsun tüm organlarımı seviyorum ve onlara teşekkür ediyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim için şükürler olsun ve herşey içinnnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnsanı insan yapan her değer için, sonsuz defalar şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün insanlarla daha rahat konuştuğum için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |