Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

arca 05-09-2010 12:46 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Bebeğim gelmek üzere şükürler olsun...

Sultan 07-09-2010 10:07 AM

yaşadığım her an için,
aldığım her nefes için,
harika çocuklarım ve güzel dostlarım olduğu için,
her zaman beni destekleyen eşim olduğu için şükürler olsun

bilgendilo 09-09-2010 11:31 AM

öncelikle böyle bi siteye üye olup gördüğüm bu güzel dostluk için ve şükretme konusunu açtığın için bengüsü sana ve tüm bu güzellikleri karşıma çıkaran evrene çok çok teşekkür ediyorum..happy6

siparişlerimin hiç ama hiçbirini geri çevirmeyen evrene bana şükretme fırsatı verip bunun bonusu olarak da şükrettikçe şükrettiklerimi çoğalttığı için şükrediyorum.
1 yıl öncesine kadar r etmeye kalkıp, r etme düşüncesini aklımdan çıkarmama ve hergün Rabbime beni öldürmesi için yalvarmama rağmen dualarımı kabul etmediği ve hayatta kalıp, sevgili Aykut Oğut'un Evrenden Torplim Var adlı kitabıyla başlayıp, Rhonda Byrne'nin The Secret adlı filmi, kitabı ve The Secret'in yaratrıcılarından Esther & Jerry Hıcks'in Çekim Yasası adlı kitabıyla devam eden pozitif düşünme başarısıyla, yaşamanın bu kadar güzel olduğunu fark edebildiğim için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum.
dünya tatlısı ve sağlıklı bi kızım olduğu için, onunla işimden kalan zamanlarımı dolu dolu geçirip değerlendirebildiğim için..
beni hayatındaki herşeyin (kızımızdan sonra :) üzerinde tutup değer veren, seven sayan, annemi çok seven, iyi bi baba olan, söylediklerimi dinleyip, benim gibi düşünen, anlayışlı, çalışkan, birikim yapan, tutumlu, sadık, benimle vakit geçirmeyi çok seven, her an yanında olmamı isteyen, benim hiçbir isteğime hayır demeyen, annemin çok sevdiği bi eşim olduğu için..
Çok sağlıklı ve pozitif düşünüp hayattan her an keyf alan harika bi annem, ve kardeşlerim olduğu için..
Tüm bu yazdıklarımı sonuna kadar sabırla okuyan siz dostlarımın varlığı için..
Yaşamıma çektiğim her ama herşeyi bilinçli niyetlerimle yönlendirebildiğim için çok eğleniyorum ve sonsuz şükürler ediyorum.y789

bilgendilo 10-09-2010 08:26 AM

eşim o resmi facabookundan kaldırdığı ve benden başka gözü hiçbişey( kızımız hariç ) görmediği için çok mutluyummmm şükürler olsun blissy

Alexandra 10-09-2010 09:37 AM

Selamlaaaaarrr,

Sabahın köründe kalkabildiğim, hayatı uykudan daha çok sevdiğim ve bütün sabahlara doğan güneşi görebildiğim için şükürler olsun. Bayramda ailemden uzak olsam da arayabilecek bir ailem, dostlarım ve susmayan bir telefonum olduğu için şükürler olsun...

genco 10-09-2010 03:56 PM

Mübarek bir ayı, sağlıkla ve sıhhatle geçirebildiğime, Bayramda sevdiğim saygı duydugum insanlarla karşılasıp bayramlasmayı bana nasip ettiğin için Sana Sonsuz Şükrediyorum Yüce Allah'ım

arca 11-09-2010 10:14 PM

Nice nice bayramlar görebildiğimiz için....

Sultan 11-09-2010 10:42 PM

bütün sevdiklerimle beraber bir bayram geçirdiğim için şükürler olsun

arca 12-09-2010 05:34 AM

Yeni güne uyanabildiğim için şükürler olsun....

Alexandra 12-09-2010 11:04 AM

Aldığım her nefese şükürler olsun. İşlerim kendiliğinden yoluna giriyor, içimden geçenler önüme geliyor. Çok şükür her anımın kıymetini biliyorum. Yaşadığım için şükürler olsun. :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM.