![]() |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Ben de heyecanla bekliyorum seslendirmeyi .... 956k |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Arkadaşlar ben bütün formu taradım yeni üye olduğum için aynı soruları 2 kere sormamak için forumlar arasında sörf yapıyorum fakat bu konunun seslendirilmiş hali mevcut mu? Sizleri çok seviyorum.... Sevgiyle ve sağlıkla kalın saygılar |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Alıntı:
gelecek merakla ve keyifle bekliyoruzzz...eğer gelirse buraya verilir link .sanada mail gelir. konulardaki yenilikler her hafta mail geliyor.. sevgiler.. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Müthiş bişey sizleri birkezdaha seviyorum... Yalnız melinda bir konu açmış seslendirilmesini istediğiniz konular hk. oradan da takip edebilirmiyiz. Bir konu daha orada bir link verilmiş fakat o link metacafe, youtube gibi sitelerde yayınlanmış diğer meditasyonlarda oradamı var acaba teşekkür ederim. sevgiyle kalın saygılarımla, |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Ben de bu metnin seslendirilmesini sabırsızlıkla bekliyorum ... |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon bende sabırsızlıkla beklemedeyim :=) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Sabırsızlıkla bekleyenler arasında bende varım :)) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon İmza toplanıyormuş gibi olmuş sanki bir imza da benden asas76 Bende istiyorum:) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Özlem Hanım yapacağını söylemişti o yüzden uzak kaldım ama sanırım bana nasip olacak yine bunu seslendirmeky789 Pek hoşuma gidiyor zaten girlhaha Kendisiyle görüşeyim, yapmadıysa ben hazırlayayım arkadaşlar :) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon çok hoş ben de unutmam gerekenleri mor çantama tıkıyorum burda da mor ateş varmış bu daha iyi. ben de seslendirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. |
|
|
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Bu link mi metacafe, youtube da yayınlanmış? Anlayamadım. Neyse :) Sesli meditasyonlar adlı başlığımızdan takip edeceğiz. Bahsettiğiniz başlığa taleplerinizi yazacaksınız, ben de sesli meditasyonlar başlığına hazırladığım çalışmaları yükleyeceğim :) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Meditasyon taleplerini burdan mı alıyorsun Bilge? |
|
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Sevgili Moderatörüm, Konulara çok hakim olmanız konusunda sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Konulara destek veren arkadaşları ve sizleri çok seviyorum. Bu konuyu da sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileğiyle, saygılarımla |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Değerli çalışmalarınız için tüm ekibinize teşekkür ederim. Bu sitenin çok faydasını gördüm, güzel bilgilerinizi paylaşan siz ve üye arkadaşlarıma da teşekkürler..... İyi ki varsınız,956k956k956k |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Ama bişey soracağım bu tarz telkinler ve meditasyonları kendi sesimizle kaydetip kulaklıkdan dinlemek sizce daha yararlı olmaz mı ? |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Arkadaşlar yardımm lütfen Bilinç altı temzileme meditasyonunun seslendirilmiş hali yok mu bulamadım.Bilen varsa yada bu meditasyonun sesli hali varsa lütfen bana iletsinn Teşekkür Ederim |
|
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Bu meditasyonun seslendirilmiş halini çok yakında "Sesli Meditasyonlar" başlığımız altında bulabilirsiniz. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Lütfen, sorularınızı sadece bir başlık altına yazıp cevabın gelmesini bekleyiniz. Her başlığa aynı soruları sormayınız. Tüm HD ekibi olarak istek ve sorularınıza mümkün olan en kısa sürede cevap vermeye özen gösteriyoruz. Anlayışınız için teşekkürler. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Bilgecim, çalışmanızı dört gözle bekliyoruz.Emeğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.956k |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon huzur verici bir meditasyon .. sesli meditasyonlar gerçekleştirildi mi acaba? |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon onlarca kez melinda yada özlem hanım'ın seslendireceği yazılmış, ama hala bi ses yok 2 yıl geçmiş nerdeyse , garip :)) Neden seslendirilmedi acaba? |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon anladığım kadarıyla çoğunluk bu meditasyonun seslisini arıyor ve iyi haber şu ki bu çalışmanın sesli meditasyonu bende var. Tam 1 saat sürdü internete yüklemem bu dosyayı ama umarım değmiştir. Nete dpsyayı yüklerken net kesildi ve tekar yükleyeyim derken öyle geçti işde... Herneyse Çalışmayı seslendiren kişi ne Melinda nede Özlem hanım çalışmayı seslendiren kişi Kerimali adını ilk defa duyuyor olsamda onun sayesinde bu çalışmayı 24 gündür devam ettiriyorum ve 41 güne kadar da devam ettiricem inş.. İşte indirme linki http://www.dosya.tc/server24/yCR2Yx/...syonu.mp3.html |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon bende bunu indirmiştim daha sonra başka bi yerden bulup ama keşke özlem hanım sözünü tutsaymış.. bi daha konuya uğranmamış bile ,üzüldüm onun sesinden dinlemek isterdim. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 AM. |