Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Kuantum Düşünce

Uyarılar

Kuantum Düşünce kuantum düşünce gücü, kuantum düşünce teknikleri, şanal kuantum düşünce, kuantum düşünce teknigi, kuantum düşünme, kuantum düsünce, kuantum düşünce nedir, kuantum düşünce kitap, kuantum düşünce tekniği, kuantum fiziği düşünce, kuantum düşünce, kuantum ve düşünce, kuantum duşunce, kuantum düşüncesi, kuantum düşünce şanal günseli, kuantum düşünce tekniği şanal, kuantun düşünce, kuantum düşünce grubu, kuantum düşünce gurubu, kuantun düşünce tekniği, kuantum düşünce tarzı, kuantum düşünce tekniği nedir, kuantum düşünce yöntemi, kuantum düşünce kitabı, kuantum düşünce sanatı, kuantum düşünce tekniği kitabı, kuantum düşünce tekniği eğitimi, kuantum düşünce tekniği kitap, kuantum düşünce seminerleri, kuantum düşünce merkezi, kuantum düşünce ve yaşam merkezi, kuantum düşünce nasıl uygulanır, kuantum düşünce tekniği nasıl uygulanır, kuantum fiziği ve düşünce, kuantum düşünce sistemi,

TANRILAR OKULU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce TANRILAR OKULU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar emeğinize sağlık oğlum bahsetmişti bu kitabı okumak nasip olmadı.teşekkürler.tekrar tekrar okunması gerekiyor bence......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi

TANRILAR OKULU

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-05-2010, 04:19 AM   #21 (permalink)
Binbaşı
 
sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1,186
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

arkadaşlar emeğinize sağlık oğlum bahsetmişti bu kitabı okumak nasip olmadı.teşekkürler.tekrar tekrar okunması gerekiyor bence...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama...http://mutfaktamutlu.blogspot.com/
sudem8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2010, 08:38 PM   #22 (permalink)
Teğmen
 
ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 81
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

Alıntı:
arca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bu okula kaydımı yaptırmıştım bir zamanlar. sonra devamsızlıktan atıldım. Şimdi aftan yararlanabilir miyim ecemre?
emeğin için teşekkürler
Tabi ki Okuyup paylaşımlarınızı yazdığınız için ben teşekkür ederim
ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-05-2010, 02:10 AM   #23 (permalink)
Teğmen
 
ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 81
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

Yaşantımızda kısaca ‘dünya’ olarak nitelendirdiğimiz, yaşamımızı ilgilendiren tüm olaylar ve durumlar kendi yansıttığımız görüntülerdir. Bunun bilincindeysek, sadece yaşam,refah,zafer ve güzellik yansıtabiliriz. Eğer her an uyanık ve dikkatliysek, özgürlüğü yani engelleri olmayan, sınırsız, yaşlılığın,hastalığın ve ölümün yer almadığı bir dünyayı yansıtabiliriz.

Bildiklerine ekleyebileceğin hiçbir şey yok. Gerçek bilgi sonradan edinilemez,o yalnızca ‘hatırlanabilir’.
Dünyanın bütün kitapları varlığın tek bir atomunda saklıdır.
Kitaplar sendeki bilgiye hiçbir şey ekleyemezler; sen onlardan hayata ulaşamazsın. Bilgi senin varlığından gelir.Varoldukça bilirsin.

Herkes insan zekasında bir aşamayı doldurur. Ve aha üstteki aşamaların önüneki bekçidir. Olduğun gibi kalırsan, her karşılaşma senin için bir fırsat, bir adım daha ileriye gidebilmek için ayağını basabileceğin bir basamak olacaktır.
Unutursan,kendini yaşamının korkunç karmaşasının içine seni gerisingeri fırlatacak senin dışındaki sanal bir oyunun kapanına sıkışmış bulursun.

Beden, ruhun ete bürünmüş halidir. Ruh ne kadar ölümsüzse, beden de o kadar ölümsüzdür.

Ölümün yenilmez olduğu inancı, insanlar için zararlıdır. Ne kadar uzun yaşayacağınız, içinde bulunduğunuz zihinsel durum ve yaşama isteğinizle belirlenir.

Yalan söylemek, gizlenmek,şikayet etmek ve kendi sorumluluklarından kaçmaya yeltenmek, hataya ve bölünmeye düşmüş kişilerin, varoluş nedenini unutan insanların taşıdıkları yara izleridir.

İnsanlık, doğuştan kendinin olan haktan bir kez vazgeçince ve bütünlüğünü unutunca, sefaletine bir son verebilmek için, bir çare olarak ölümü icat etti. İnsan zor bir iş olan, kendisini, kendi eksikliklerini yenmek yerine, ölmeyi yeğliyor. Oysa ölüm bir çözüm değildir. İnsan, daima bıraktığı yerden yeniden başlar.

Kötülük iyiliğe hizmet eder.Her zaman!..Herşey bizi iyileştirmek için gelir. Aslında fiziksel ölüm bile bir iyileştirmedir. SON FIRSAT!

Bizi iyileştirmek ve kucaklamak için tüm girişimler boşa çıktığında, varoluşun önüp gireceği son sığınak ölümdür. Sokrates, anlamak için ölümü kullanmıştır! O fevkalade anda, ölümün, iyileştirme yolunda atılan bir adımdan, bütünlük merdivenindeki uzun basamaktan başka bir şey olmadığının farkına varmıştı.Bu onun son ve en büyük öğretisidir.
ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2010, 11:29 PM   #24 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

harika lütfen devam et
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2010, 08:49 PM   #25 (permalink)
Teğmen
 
ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 81
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

devam

Hastalandığınızda, acı çektiğinizde ve yoksulluk içine düştüğünüzde Tanrı'dan nefret edebilirsiniz, ama sizi temin ederim ki, hastalığınızın, acılarınızın ve yoksulluğunuzun nedeni Tanrı'dan kopmuş olmanızdır.

Sizler unutmuş olan Tanrılarsınız. ..belleğini yitirmiş Tanrılarsınız.

Yaşamı seçebilmek için ölümün yenilmez olmadığı fikrini seçmemiz gerekir. Ve bu yolla kendi varoluşumuzda, canlılığın, uzun ömürlü olmanın ve sonsuzluğun ilkelerini bulmak zorundayız.

Bir girişim ancak kurucusunun görüş ve ilkeleri kadar canlı, zengin ve uzun ömürlü olabilir.

Hep aynı olaylarla karşılaşıyorsun çünkü sende hiçbir şey değişmiyor. Benzer benzeri çeker. Cennetİ yaşayan cennete, cehennemi yaşayan cehenneme doğru yol alır.

Düşüncelerimiz kaderimizdir. Düşüncelerimizin kalitesi yükseldikçe yaşam kalitemiz de yükselir.

Dünyadaki yaşam,bir Tanrılar Okuludur. Karışıklık, şüphe, kargaşa, kriz, kızgınlık, umutsuzluk ve acı, tümü büyümek için yararlanılması gereken mükemmel fırsatlardır.

"Kendini bil." Geleceğini bilmek istiyor musun? O halde kendini bil!

Kendisini, varlığını kendi düşüncelerini, önyargılarını ve duygularını bilen kişi, geleceğini de bilmektedir. Çünkü düşündüğümüz her şey yaşadığımız dünyayla bağlantılıdır; ruh durumumuz kendi kaderimizdir.

Kişinin kendi içine baqkması, dünyayı tanımasının anahtarıdır., bu durum aynı zamanda onu olayları anlamaya ve öngörüye götüren yoldur.

İçsel durumlarımızla, buna karşılık bizim dışımızda oluşan olaylar arasında belli bir zaman geçmektedir ve Oluş'umuzdaki durumlar zaman boşluğunda dışımızdaki olaylara dönüşerek karşımıza çıkmaktadırlar. Ne var ki bir sis perdesi gibi araya giren zaman, bu gerçeği anlamamızı engellemektedir.

Kişinin duygusal durumları, aslında görünür hale geçmek ve kişinin başına gelmek için fırsat kollayan olaylardır.

Zaman olayları durumlardan ayırır ve onların kimliğini gizler. Bizi şaşırtarak, tam da unuttuğumuz, daha doğrusu onları üretmiş olduğumuzu anımsamadığımız bir anda, kara bir ekranın ardında pusuya yatmış olayları görünür hale getirmek üzere fişi pirize takar.

Hiç bir şey birdenbire olmaz.

Bir kişinin varlığından ve psikolojisinden bilinçli veya bilinçsiz olarak geçmeden karşılaşabileceği hiçbir şey, başına gelebilecek hiçbir olay yoktur. Dünya heyecanlarımızla, tutkularımızla ve düşüncelerimizle yakından alakalıdır. Bunlar iç dünyamız ile dış dünyamız arasındaki aktarımı sağlayanbir hareket kayışıdır. Duygularımızla düşüncelerimizi, ayrıca belirli bir anda hissettiklerimizle yaşadıklarımızı denetleyebilirsek, yani duygularımıza hâkim olursak, yaşamımızın kontrolünü ele geçirmiş, kaderimize yön vermiş oluruz.

İnsanın en büyük yanılgısı, dış koşulları değiştirebileceğine ve dünyayı düzeltebileceğine inanmaktır. Halbuki ancak kendimizi değiştirebilir, tutumlarımızı farklılaştırabilir, tepkilerimizi düzeltebilir ve hissettiğimiz olumsuz duyguları ifade etmemeye çalışabiliriz.

Evren olduğu haliyle mükemmeldir. Değişmesi gereken yalnızca sensin!


Kişi kendisi için açık seçik olarak sadece sağlık, zenginlik ve esenlik diler. Kendisini gözleyebilseydi ve yüreğini duyabilseydi, aslında hiç durmaksızın bir olumsuzluk ezgisi söylediğini, yani endişelerden, sağlıksız imgelerden ve başına gelebilecek, belki de hiç gelmeyecek korkunç olayları beklemekten ibaret bir felaket duasıyla yakardığını işitebilecekti.

Her şeyde kendinizi suçlayın, başınıza her ne gelirse gelsin kendinizi sorumlu tutun.

MEA CULPA (SUÇ BENİM) devamlı söyleyin.

Kendini gözlemlemek, kendini düzeltmektir.

Tanrı her istediğini yerine getirecektir, sınırsızca...Tanrı iyi bir hizmetkârdır., ama iyi bir efendi değildir. ..Tanrı hizmet etmeyi sever,sevmeyi sever...Tanrı tüm teslimiyetiyle senin hizmetindedir...Tanrı vardır çünkü sen varsın. Sen var olmasaydın,O'nun var olmasının bir nedeni olmayacaktı.

Beden savaş alanıdır. Zafer bütünlüktür.

Her bir organın, kasların, dokuların ve hücrelerinle tüm bedenin en son atom parçacığına dek düşlerinin ışığıyla yıkanıncaya kadar, düşlerini genişlet. Düşlerin harekete geçtiğinde her şey mümkün olacaktır.

'Kendini yenmek' kadar kutsal bir savaş yoktur. Kendi sınırlarını aşmak kadar büyük bir zafer yoktur.

Bütünlük, varoluşun bir iyileştirme sürecidir. Bin yıllık inanışları yıkmayı, olumsuz duyguların ve yıkıcı düşüncelerin dönüşümünü; kendi ustalığına ulaşmayı; yiyecekler, uyku ve nefes alma üstüne hakimiyet kurmayı gerektirir.

Bir insanın nefesi genişledikçe kendi gerçekliği de zenginleşir. Amacın kişisel yazgını değiştirmekse, nefesin üstünde çalış, solunuma yeterince zaman ayır.

Enerjilerini yönetmesini bilmeyenler içingünün sonunda tükenmiş olarak uykuya dalmak, canlı olmaktan çok ölü olmaktır. Yine de birkaç dakika bile uyumak gerekiyorsa, ayık olarak uykuya geçmeye çalış. Bu cehennemin derinliklerine düşmemene yardım edecektir.

Uykunun ölümün bir temsil edilişi olduğunu kavradığında, ona artık asla eskisi gibi yaklaşamazsın.

Uyanık durma sanatında kendini geliştir.
ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2010, 10:36 PM   #26 (permalink)
Teğmen
 
ecemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 81
Tesekkür: 188
81 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecemre will become famous soon enoughecemre will become famous soon enough
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

Azla yetinmeye doğru yaptığımız her diyet ve her çaba, yıllardır birikmiş duygusal kabuklarımızı soyarak bizi hafifleteceği için, sıradanlığımızın cehennemlerinden kaçışımıza bir hazırlık olacaktır.

Lupelius'a göre Bir gram yiyeceğin bile bilinçli olarak tüketilmesi ve bir dakikalık da olsa uykudan kaçınmak öylesine güçlü bir etkiye sahipti ki, kişinin bütün inanç sistemini yerinden oynatabilir ve yanlış kurulmuş dengelerini altüst edebilirdi.

Daha az ye, daha çok düşle. Daha az uyu, daha çoknefes al. Daha az öl ve ebediyyen yaşa.

Bir insanın düşüncesi, duyguları ve bedeni iç içe geçmiş eş merkezli evrenlerdir, hepsi birbiriyle bağlantılıdır. Kişinin bilerek ses tonunu veya tınısını değiştirmesi, sırtını bir milim dikleştirmesi veya açıkça görünen önemsiz alışkanlığını düzeltmesi bütün yaşamını değiştirmesi demektir. Bu, neredeyse olanaksızdır.

Herkes kararlılıkla inandığı şeyin, noktasına virgülüne kadar gerçekleştiğini görmüştür. İnsan daima yaratır. Karşısına çıkan engeller ise insanın kendi sınırlarının, çelişen fikirlerinin ve zayıflığının maddeye dönüşmesidir.

İnsanoğlu imanının yönünü bir milim dahi oynatacak kapasiteye sahip olabilseydi; inançlarının gücünü ölüm yerine yaşama yönlendirebilseydi, yaşadığı dünyadaki tüm dağları yerinden oynatabilirdi.

Düş var olan en gerçek şeydir.

Senin en sarsılmaz inancın, en zararlı inanışın, kendin dışında bir dünyanın varlığına, bağımlı olduğun bir şeye veya birisine, sana bir şeyler veren veya senden alan, seni seçen veya suçlayan bir şeye veya birisine inanmandır.

Bir savaşçı, bir anlığına bile olsa kendisine dışarıdan gelecek bir yardıma inanacak olsa, o anda kendine olan yıkılmaz inancını yitiriverir.

Dışarıda hiç bir şey yok...Hiçbir yerden gelecek bir yardım yok.

İnsanın en kötü hastalığı bağımlılıktır.

Dünyanın kendi yansıman olduğunun farkına vardığında, ondan özgür olursun.

Kendimizin dışındaki bir şeye aşık olup kendi varlığımıza olan inancı unutmak, bağımlı olan bir dünyanın karmaşası içinde kendimizi yitirmek, kişisel gerçekliğimizin tek yaratıcısının kendimiz olduğunu unutmak demektir.

Bizim dışımızda başka bir dünya yoktur, her karşılaştığımız, her gördüğümüz ve her dokunduğumuz şey aslında sadece bizi yansıtmaktadır. İnsanın yaşantısındaki diğer kişiler , olaylar ve durumlar, onun koşullarını açığa çıkarır.

İster iyi, ister kötü olsun, güzel veya çirkin, doğru veya yanlış, kişinin karşılaştıklarının hiçbiri, gerçeklik değil, kendi yansımasıdır.

Herkes kendinde neyi ekerse daima ve yalnızca onu biçer. Tohum da, harman da sensin.

Bundan böyle yardım almak miçin dünyaya bel bağlama. Sen onun ötesine geç! Dünyayı geliştirenler, ancak dünyanın ötesine geçenlerdir.

Sen bu delilikten vazgeç! Savaşları, devrimleri,ekonomik, politik ve sosyal reformları unut. Her olanın ardındaki gerçek nedenle ilgilen.Düşlenenle değil, içindeki düşleyenle ilgilen.
En büyük devrim, tüm girişimlerin en büyüğü, hatta tek ve en anlamlı olanı, kendini değiştirmektir.

Sana bunu tekrarlamaktan asla vazgeçmeyeceğim. Senin dışında olan hiçbir şey yok. ..dışarıdan gelecek hiçbir yardım yok...senin adına 'dünya' dediğin yer, bir görüntüden ibaret...Gerçek dediğin şey ise düşlerinin ya da kabuslarının pürüzsüz bir aynaya yansıması, maddeye dönüşmesidir...

Vizyonunu genişlettiğinde dünyanın küçüldüğünü göreceksin. Vizyon ve gerçeklik bir ve özdeştir. Bütünlüğü ara. Başkalarına aşılmaz görünen sıradağlar senin gözünde küçük tümsek yığınlarından farksız olacaktır.

İnsan saklanamaz! En küçük hareketimiz, her görüşümüz, her düşüncemiz ve yüzümüzün aldığı her şekil ve her ifademiz sonsuzlukta kaydedilir.

Hiç duurmaksızın çalışır ve kendini yıpratmak için harcadığın yılların kadar zamanı bu işe adarsan, bir gün zamanın çökeceğini ve içinde açılacak bir tünelin seni en gerçek ve en doğru parçana, herkesin birgün yeniden birleşmesi gereken parçasına, kendi düşüne yönelteceğini göreceksin.
ecemre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2010, 09:16 PM   #27 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

"Bundan böyle yardım almak miçin dünyaya bel bağlama. Sen onun ötesine geç! Dünyayı geliştirenler, ancak dünyanın ötesine geçenlerdir."
Dünyayı değiştirmek dileğiyle... Eline emeğine sağlık ecemreciğim
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-07-2010, 11:55 PM   #28 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

Nerdesin ecemre ya....
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2010, 12:56 AM   #29 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 33
Tesekkür: 147
29 Mesajinıza toplam 93 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ziko is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

çok ama çok süper,emeğine sağlık, devamını beklıyoruz(:
ziko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2010, 05:07 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen
 
elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 286
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart Cevap: TANRILAR OKULU

İnanmayacaksınız ama,dün kitap aldım ve bu kitabı aldım.. aslında kitap almak için çıkmamaıştım.ama gözüme takıldı,aldım,özetini okudum,yerine geri koydum.Sonra tekrara tam gidecekken sanki parladı ve beni al dedi.. aldım bende... başucumnda duruyor ve başlayacağım bugün okumaya... tesadüfe bakın... bende okudukça sizlerle paylaşırım inşallah...
__________________
Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun
elccy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


TANRILAR OKULU

Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce TANRILAR OKULU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar emeğinize sağlık oğlum bahsetmişti bu kitabı okumak nasip olmadı.teşekkürler.tekrar tekrar okunması gerekiyor bence......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.