![]() |
Tekrar Bağlantı Dünyanın her tarafındaki tanınmış doktor ve tıp araştırmacıları neden Dr. Eric Pearl'ün hastaları tarafından bildirilen olağanüstü şifa haberleriyle ilgilenmektedirler? Bu hastalar, kanser, AiDS'e bağlı hastalıklar ve beyin felci gibi hastalıkların aniden kaybolduklarını bildirdiklerinde, bu ne anlama gelir? Dr. Eric Pearl ile etkileşime giren kişiler, aniden bu şifa enerjisini sadece kendileri için değil, başka kişiler için de kullanabilme yeteneği geliştirirlerse, bu ne anlama gelir? Nedir bu olgu? Geleneksel şifa hakkında okuduğunuz her şeyi tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Dr. Pearl tarafından tanımlanan "yeni" şifa frekansları, "teknikleri" tamamen aşarak sizi daha önce her yerde, herkesin ulaştığı seviyelerin ötesine geçirir. Bu kitap, sizi Dr. Eric Pearl'ün şifa yeteneğini keşfetmesiyle başlamış olan ve dünyanın bu süreçle tanışmasını sağlayan araç olarak hak edilmiş ününe kadar getiren macerasını anlatır. En Önemlisi, Tekrar Bağlantı (The Reconnection). Sizin bu yeni şifa enerjilerinde ustalaşmanız için bireysel olarak kullanabileceğiniz metot ları ortaya koymaktadır. |
Cevap: Tekrar Bağlantı Merhaba, Tekrar Bağlantı kitabını okudunuz mu? Kolay uygulanabilir hemen hayata geçirilebilir bilgielr içeriyor mu? Pratikte nasıl uygulanacağı anlatılıyorsa ve denediyseniz başarılı olabildiniz mi? Bu tarz kitapları ço kaldı mokudum ama uygulamada sorun yaşıyorum. Bu da daha çok kafa karışıklığına neden oluyor. Almadan bir bilene danışmak istedim.. Teşekküler, |
Cevap: Tekrar Bağlantı ben okudum çok iyi anlatılmış bir kitap örnekler mevcut, pratikte uygulama yapmak size kalıyor uygulama kolay,biraz tecrube edinmek lazım ama, tavsiye olunur sevgiyle ışıkla kalın... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:50 AM. |