Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri > Karar Verme Becerisi

Uyarılar

Karar Verme Becerisi karar verme makale, karar verme nedir, karar verme teknikleri, karar verme süreci, yönetim karar verme, stratejik karar verme, işletmelerde karar verme, yönetimde karar verme, iletişim karar verme, karar verme yöntemleri, karar verme stratejileri, örgütlerde karar verme, karar verme, etkili karar verme, öfkeliyken karar verme, bireysel karar verme, karar verme pdf, dusunmeden karar verme, karar verme ppt, grup karar verme, karar verme türleri, karar verme slayt, karar verme aşamaları

60 saniyede karar verme

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karar Verme Becerisi 60 saniyede karar verme Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bazen karar verme aşamasında bir veya birden fazla bilinmezlikle karşılaşırız. Çoğu zaman ileride hangi sonuçların doğacağını kestirmek kolay olmaz. Büyük kararlar örneğin bir işten çıkmak, bir ilişkiye başlamak/bitirmek, başka bir şehre taşınmak vb. bu tip zorluklar içerir. Böyle bir kararla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karar Verme Becerisi telkin cd indir izle İstanbul Karar Verme Becerisi nerededir kimdir Karar Verme Becerisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karar Verme Becerisi hipnoz Karar Verme Becerisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karar Verme Becerisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karar Verme Becerisi kuantum düşünce kitap haberi

60 saniyede karar verme

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-2007, 04:28 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart 60 saniyede karar verme


Bazen karar verme aşamasında bir veya birden fazla bilinmezlikle karşılaşırız. Çoğu zaman ileride hangi sonuçların doğacağını kestirmek kolay olmaz. Büyük kararlar örneğin bir işten çıkmak, bir ilişkiye başlamak/bitirmek, başka bir şehre taşınmak vb. bu tip zorluklar içerir.

Böyle bir kararla karşı karşıyasınız, ne yapacaksınız? Eğer sonuçlarını kestiremiyorsanız, tahmin etmekten başka ne yapabilirsiniz?

Bu gibi durumlarda insanların yaptığı genelde donup kalmak. Şu anda sahip olduğunuz şeyleri sevmiyor bile olsanız, işlerin daha kötü olabileceğini düşünürsünüz. Bütün kararlada bu ikilem ortaya çıkabilir, şu anda sahip olduklarınız ve ileride değiştirecekleriniz. Değişimin bizim için iyi olup olmadığına karar veremeyiz, öylece beklemeye başlarız.

Bu tip kararları vermek için basit bir metod geliştirelim. Bu kararları vermek her koşulda 60 saniyeden daha uzun sürmemeli.
Alıntı
Her alternatif için kendinize şu soruyu sorun “Bu gerçekten ben mi?” Hangi karar gerçekten beni yansıtıyor, gerçek benliğime uygun olur mu.

Kararlar kendilerini ifade ederler

Bazen şunu söylersiniz kendinize veya bir başkasına; “Bu yol kolay değil, ama benim için doğru olanın bu olduğunu biliyorum.”

Bu metodu nasıl uygulayacaksınız, buyrun bir kaç örnek:

Bu iş gerçekten ben mi?
Bu şirket gerçekten ben mi?
Bir eleman olmak gerçekten ben mi?
Bu ilişki gerçekten ben mi?
Bu şehir gerçekten ben mi?
Bu ev gerçekten ben mi?
Okuduğum şu kitap gerçekten ben mi?
Giydiğim gömlek gerçekten ben mi?
Bu araba gerçekten ben mi?
İnandığım şeyler gerçekten ben mi?
Vücudumdaki yağlar gerçekten ben mi?
Dikkat ettiyseniz bu “Bu gerçekten ben mi?” sorusunu hem küçük, hemde büyük kararlarda kullanabilirsiniz. Bunu günlük yaşamda bir sebzeyi seçerken bile kullanabilirsiniz.

Birkaç heceye ayırın

Eğer doğru kararın gerçek siz olduğunu anlamakta zorluk çekiyorsanız, bu kararın özelliklerini yüksek sesle söyleyin. Örneğin işinizi, kariyerinizi değiştireceksiniz. Bu güvenli mi, riskli mi? Sosyal mi, münferit mi? Eğlenceli mi, sakin mi?

Şimdi bu özellikleri kendinizinkilerle karşılaştırın, bunlar sizin özellikleriniz mi? Sen riski mi, güvenliğimi seviyorsun? Eğlenmek mi, sakinlik mi seni ifade ediyor? Sosyal misin yoksa kendin mi takılırsın? Bu kariyer gerçekten size uygun mu?

Bu bazen saçma gibi gözükebilir, ama emin olun karar verme sürecinde size çok yardımı dokunacaktır. Bunu karar verme işleminde tekrar tekrar yaparak kendinizi ve kararlarınızı geliştirebilirsiniz.

Eğer kendinizi cesur hissediyorsanız, bu yöntemi şu andaki ilişkiniz için uygulayın. Bu size hangi insanın size uygun olduğunu göstermeye yardımcı olacaktır. Eğer şu andaki ilişkiniz size biraz kopuk geliyorsa, bu yöntem size nerede hata olduğunu gösterecektir. Göreceksiniz ki bazı yerlerde gerçek sizsiniz, bazı yerlerde değişmek zorunda kalmışsınız.

İdeal düşünce

“Bu berçekten ben mi?” metodunu kullanırken, kendinizi ideal siz olarak görür ve ona göre karşılaştırma yaparsınız. Bu tamamen sizin kendinizdir. Bu sizin rüyalarınızdaki, hedeflerinizdeki kişiliğinizdir.

Peki siz hayatınızı diğer insanlarla, yerlerle ve nesnelerle doldurduğunuzda bu sizin kişiliğinize etki etmiyor mu? Bir şekilde bu değerler sizin kişiliğinizi de etkiliyor.

Bu masayı alırken gerçekten ben mi? sorusunu sorarak iki hafta sonumu harcadım. Ama bu masanın başında otururken kendimi daha organize, düzenli ve rahat hissediyorum. Eğer başkalarının beğenmesi gereken daha modern bir masa alsaydım aynı değerleri bana katacak mıydı? Size garip gelebilir, ama hayatınızdaki her nesne sizin hayatınızın bir parçasıdır ve onunla yaşarsınız. Eğer kişiliğinize tamamen uygunsa sizinle bütünlük içerisinde yaşayacaktır.

Şimdi çevrenize bir bakın, hangisi gerçek sizsiniz? Hangisi değilsiniz? Bunun için ne yapabilirsiniz?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 04:56 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 229
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

çok güzel teşekkürler
eylo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 01:21 PM   #3 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

teşekkürler wave
bu 60 sn. olayı da çok doğru bence...
örn: ÖSYM
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2007, 05:13 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

ya buna en çok benim ihtiyacım var bence hayatımda var olan çogu seyi ani kararlarım sayesinde sahibim saç kesimimden ehliyetime varıncaya kadar
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 01:18 AM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 15
Tesekkür: 7
8 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
omer75 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

çok teşekkürler
omer75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 01:41 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 183
Tesekkür: 0
25 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dilekcik is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

__________________
DüŞ PeŞiNDeYiM,DüŞ PeŞiMe...
dilekcik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 09:46 AM   #7 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

ben herhalde karar verme aşamasını çok uzun tutuyorum..bunu 60 saniyeye indirmek epeeey bir zamanımı alacak..şöyle bir bakınca kendimin aşırıcı garantici olduğumu düşündüm...bir şeyi yapmaya başlarken.önce şu durumu yerine oturtayımda sonra buna başlıyayım dediğim çok olmuştur..belkide hayatımı etkileyecek kararların sadece beni etkilemeyecek olmasındandır..ben illa masanın dört ayağındaki dengeyi görmek isterim..yinede yanlış karar verdiğim çok olmuştur.. dusun
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 12:32 PM   #8 (permalink)
Çevirmen
 
eylulx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 312
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylulx is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

aaaaa ben terazi burcuyum nasil 60 sn yede karar verecegim.bu cok zor
__________________
su.21
eylulx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2007, 01:41 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

anda karar aldığımda olmuştur...ince eleyip sık dokuyarak aldığım kararlarım da...hangisinin benim için daha iyi olduğunu hiç düşünmemiştim...anda alınan mı?iyice düşünerek aldığım kararlar mı?sanırım önce bunu incelemem gerekli..hadi...dediğimde oldu,dur...bekle...düşün..dediğimde..sonuca bir türlü bağlayamadıklarım bile var.. dusun
teşekkürler atakan bey!
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2008, 09:50 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
empati72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 149
Tesekkür: 4
92 Mesajinıza toplam 325 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
empati72 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: 60 saniyede karar verme

60 Sn de karar vermeyi başarmak benim içinde baya zor olacak. Karar veremediğim konular bile okadar çokken.Gerçekten insan belirsizliğe yol almaktansa, çok hoşnut olmasa bile mevcut durumunu daha güvenilir buluyor herzaman. Çok çalışmam lazım çooook bu konuda. Teşekkürler Atakan Bey, yeni bir ufuk açtınız bizlere...
__________________
Fihi ma fih "ne varsa içindedir"... Hz. Mevlana
empati72 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


60 saniyede karar verme

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri ve Karar Verme Becerisi 60 saniyede karar verme Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bazen karar verme aşamasında bir veya birden fazla bilinmezlikle karşılaşırız. Çoğu zaman ileride hangi sonuçların doğacağını kestirmek kolay olmaz. Büyük kararlar örneğin bir işten çıkmak, bir ilişkiye başlamak/bitirmek, başka bir şehre taşınmak vb. bu tip zorluklar içerir. Böyle bir kararla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Karar Verme Becerisi telkin cd indir izle İstanbul Karar Verme Becerisi nerededir kimdir Karar Verme Becerisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Karar Verme Becerisi hipnoz Karar Verme Becerisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Karar Verme Becerisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Karar Verme Becerisi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.