![]() |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Son durumda kesin katılacaklar 1-redflowers 2-zafer34 3-müminokan 4-şahin 5-atakan bey 6-metin06 7-duru79 8-ntemmuz 9-Freegirl |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Tamam canım onayla harika, ulaşabildiklerimle konuştum çoğunluk tamam dedi sevincli muhteşem bir yer bulmuşsun.. çok teşekkür ederiz cümleten :) Seni organizatör ilan ediyorum girlhaha minimum 10 kişi oluruz dersin, sayımız artabilir, fakat dışarıda su kenarında bir masa ayarlasınlar.. şırıl şırıl su eşliğinde keyifli bir sohbet ederiz, sen bana fal bakarsın girlhaha |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Teşekkür ederim belgin'cim yanlız su kenarında oturmayacaz ağla2 su var ama su kenarına masa koymamışlar maalesef tatlım.yarın ararım yer ayırtırım.Bu arada ne için yer ayırtacam onada karar verelim brunch için mi?Brunch için yer ayırtıcaksam daha erken saatte orda olmamız gerekiyor. Alıntı:
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Tamam canım bruncha katılan sizinle beraber 7 kişiyiz tekrar konuştum bizimkilerle. Diğer katılacak arkadaşlar bruncha gelmek isterler mi bilemiyorum. Ntemmuz beni Cumartesi günü arayacak bir sorarım. Sen 7 kişilik bruncha ok ver.. Nasıl olsa akşama kadar orada olacağız, sadece çay kahve içmeye gelmek isteyen de olabilir. |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Harika plan. Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler, hoş sohbetler diliyorum. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. http://img220.imageshack.us/img220/1989/kelebek8tf7.gif |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) heh tammadır benim dediğim yerde burası iyi bulmuşun Duru eline sağlık.Yalnızca gelicekler yaklaşık olarak hangi saat kendilerine uygun onu yazarlarsa daha rahat olur ,erken gelirlerse brunch a geç gelirlerse normal tarife devam ederler. Maksat muhabbet ,hadi bakalım |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Alıntı:
|
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Hadi bakalım iyi eğlenceler, bol neşeli sohbetler size ;) O tarihte, bizim hemşo Nadide Sultan ile Latif Doğanı bir müşterinin düzenlediği şenliğe getiriyoruz. Bi ara gelecem ben de İstanbul'a. O zaman orada olan olursa görüşürüz. Herkese benden selam.. |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) Sayın organizatör arkadaşlar beni saydınız mı ? Bir de bu ilan forumun en tepesinde sürekli dursa daha iyi olur. |
Cevap: Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :) saydık.... mehmet senide bekleriz sen geldiğinde de güzel bir organizasyon yaparız merak etme.. actionsmile Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:57 AM. |