![]() |
Cevap: ingilizce telkin cd'si evet gerçekten neden kimse etkileri yazmıyr... |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Alıntı:
|
Cevap: ingilizce telkin cd'si hala yazan yok en son ben yazmsım yıne =) |
Cevap: ingilizce telkin cd'si evet arkadaşlar bu cd den alıp dinleyenler oldu mu aranızda etkileri neler nasıl bir gelişme sağlıyor yorumlarınızı bekliyoruz... |
Cevap: ingilizce telkin cd'si hakikaten halen cevap yok. ingilizce telkin cd lerini alalnları gizli bi grup şirket topluyomu, kayıplaramı karışıyorlşar bunlar acaba:)) kullanan arkadaşlar varsa yorum yapmanızı rica ediyorum. ben ve bir çok kişi sonuçları merakediyor. |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Evet ben de deneyenlerin yorumlarını bekliyorum... Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar... |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Ben yeni sipariş verdim. Deneyenler tecrübelerini paylaşsın lütfen. |
Cevap: ingilizce telkin cd'si İngilizce cd alip mail yolu ile olumlu geri bildirimler gönderenler var.Ancak foruma yazan az. Bizde bekliyoruz yorumları. Özellikle motivasyon konusunda güzel yorumlar geliyor. Portala gelen son yorumlardan bir tanesi Yazan cansuu, Aralık 27, 2010 SABIRLA BİR HAFTA DİNLEYİN ..ANLAYACAKSINIZ ETKİSİNİ ..İNGİLİZCE TELKİNİ DİNLİYORUM ŞUAN MOTİVASYONUM SUPER YAVAŞ YAVAŞ KONUŞMAYADA BAŞLADIM .MUCİZESİNİZ..İNSANARIN İHTİYACAI VAR SİZE İ.YİKİ VARSINIZ ..ÇOK BAŞARILI BULUYORUM. SİZİ ATAKAN BEY ..HERŞEY İÇİN TEŞEKKURLER SAGOLUN.. |
Cevap: ingilizce telkin cd'si telkinCd ve içeriği varsa rica etsem, bulamıyorumsadanim |
Cevap: ingilizce telkin cd'si Bu telkin cd lerini alan değerli arkadaşlarımın kendi yorumları neden olmuyor... Bekliyorum yorumlarınızı, Bende satın alacağım, Önemli olan parası falan değil, etkisi benim için önemli, Yorumlarınızı bekliyorum, Hoşçakalın, |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 AM. |