Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

İngilizce Odası İngilzce Odası

ingilizce telkin cd'si

Yabancı Dil Klubü ve Ritmotrans(Öğreni Fark Yaratın) ve İngilizce Odası ingilizce telkin cd'si Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar btlcm.. aşağıda ki linkte bir arkadaşımızın konuyla ilgili yorumlarını bulabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...64623#msg64623 aynı şekilde bende bu telkinlerden dinlemekteyim.. ingilizce de en çok kullanılan 2500 adet kelimenin telkin olarak hazırlanmış halidir.. içeriği bende yok .. atakan bey şehir dışında şu anda ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İngilizce Odası telkin cd indir izle İstanbul İngilizce Odası nerededir kimdir İngilizce Odası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İngilizce Odası hipnoz İngilizce Odası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İngilizce Odası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İngilizce Odası kuantum düşünce kitap haberi

ingilizce telkin cd'si

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-09-2008, 10:11 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ingilizce telkin cd'si

merhabalar btlcm..

aşağıda ki linkte bir arkadaşımızın konuyla ilgili yorumlarını bulabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...64623#msg64623

aynı şekilde bende bu telkinlerden dinlemekteyim..

ingilizce de en çok kullanılan 2500 adet kelimenin telkin olarak hazırlanmış halidir..

içeriği bende yok .. atakan bey şehir dışında şu anda ama özelden mesaj atarsan döndüğünde yanıtlar..
teknik sorularına daha doğru cevaplar almış olursun..

uyurken ve gündüz dinleyebilirsin..

üds ve kpds de ne tür sorular geldiğini tam olarak bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem
ama ben 3. haftadan sonra bariz etkilerini görmeye başladım..

alt yazılı olarak seyrettiğim bir çok film ve dizide alt yazıları takip etmiyorum..

bazen rüyalarımda ingilizce konuşuyorum..

ilgim olan bazı konularda yabancı sitelerde gezinirken çeviri yapmadan cümlenin anlamını kavrayabiliyorum..

bazende eşimin sorduğu sorulara ingilizce yanıt vermek gibi büyük bir istek duyuyorum ya da şöyle söyleyim ingilizce konularak düşünüyorum..

bunlar benim amaçlarımın doğrultusunda gelişen durumlar..

senin istediğin daha teknik bilgiler olduğu için gerekli araştırmayı ilk bilen kişi atakan beyden yapmanı öneririm..

ayrıca forum çevirmenlerimizden cem çok değerli bilgileri paylaşarak bizlere ingilizce öğrenmemiz konusunda destek veriyor..

onunda görüşlerini almanı öneririm..

sevgiler..

Bookmarks

« telkin ile ilgili | İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İÇİN MÜKEMMEL BİR BAŞLANGIÇ »