Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlişkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=357)
-   -   Alfa Kadını (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621425)

sweeet 01-06-2013 06:52 PM

Cevap: Alfa Kadını
 
Altın dişi diye birşey yoktur. Alfa kadındır o bahsedilen. Alfa kadın bilinen bir kavram altın dişi ise tek bir kaynakta bulunana kişisel görüşle oluşturulmuş bir kavram. Alfa olmak hem kadın hem erkek için iyidir. Alfalar bir şekilde her konuda başarılı olmayı bilir. Alfa olmak acımasız olmak değildir.

sweeet 21-05-2014 09:11 PM

Cevap: Alfa Kadını
 
güncelliyorum

Thanatos 29-05-2014 04:48 PM

Cevap: Alfa Kadını
 
İyi güzelde Alfa kadını değilde "Altın dişi" denir. Yani alfa erkeğinin kadınlardaki karşılığı

sweeet 29-05-2014 08:04 PM

Cevap: Alfa Kadını
 
Bana göre de altın dişi diye bir şey yoktur.

Thanatos 01-06-2014 11:59 AM

Cevap: Alfa Kadını
 
Anlamadığım bir şey var alfa kadını neden bir betayla birlikte oluyor ? Üstelikte kültürlü beta erkeği yerine köylü beta erkeğiyle olması gerektiği yazılmış. Kendisi gibi bir alfa erkeğiyle olması gerekmez mi ? Birbirlerini tamamlamarı açısından.

sweeet 01-06-2014 12:23 PM

Cevap: Alfa Kadını
 
Alıntı:

Düz, topuksuz ayakkabı giymek, ben sıradan biriyim, hayatım başarısızlıklarla dolu anlamına geliyormuş.
Yine okuyorken bu cümleye takıldım mesela ben de. Ayakkabı türü alışkanlık mevzusudur. Her topuklu giyen kadın başarılı olmaz her düz ayakkabı giyen kadın da başarısız. Pahalı ve marka düşkünü olmak da ne alfa erkeğine ne de alfa kadınına yakışıyor bunlar kapitalist ifadeler. Doğada marka diye bir şey mi var? Yok. Doğallık ve rahatlık var ama. Bence asıl önemli olan bu halleri korumak.

Gelelim alfanın beta ile birlikte olma durumuna bence bunlar da keskin sınırlar değil yazıdaki örnekler değilde çalışan iki kişinin evliliğini düşünelim. Biri alfa tavırları takındığında uyum açısından diğeri beta tavırları takınabiliyor. Yine de ilişkide denge çok önemli. İkisi de beta olursa monotonluk olur ikisi de alfa olursa kavga olabilir. Biri birini dengelerse mutluluk olur.

Köy kahvesindeki adamlar da işte şehirde böyle beta bulmak zor diye verilmiş bir örnek.

Bence bu kavramlara takılmadan sadece olumlu özelliklerini alıp hayatımızda benimseyerek gelişmek esastır.

Janer 06-06-2014 12:53 AM

Cevap: Alfa Kadını
 
Bu alfa kadınına ben farklı bakıyorum .

Kendine bakan , iyi giyinen , her sohbete katılabilecek bilgiye sahip , tatlı sert olan her kadın benim için alfadır .

Not: Topuklu ayakkabı candır y789

sweeet 06-06-2014 09:05 AM

Cevap: Alfa Kadını
 
Topuklu ayakkabı candır iki taraflı can yakar. ;)

Ben de alfa erkeği için de aynı şeyleri düşünüyorum. Egoyu şişirip kontrolü onun eline teslim etmek tarzım değil ama egoyu yok etmek de iyi bir şey değil. Dengesini öğrenip faydana olacak şekilde kullanmayı bilmeli. Bazen öyle cümleler kuruyorum ki konuşurken. En azından kendimi engelleyecek sözler kurmasına izin vermiyor onu susturabiliyorum. Beni destekleyip gelitirecek cümlelerini de sevgiyle kabul ediyorum.

delioglan 06-06-2014 11:05 PM

Cevap: Alfa Kadını
 
Dünyanın her yerinde aynı mıdır bilemem ancak topuklu ayakkabı hakikaten enteresan bir şey. Mesleğe başladığım da bir çok canlı örneğini gördüm ve ortalama bir memur maaşını cebe atan hanımlar hayata 7 cm yukarıdan bakmayı hakettiklerini düşünüp biz çamura batmayalım diye ayakkabımıza poşet geçirirken onlar topukludan vazgeçmiyorlardı.

sweeet 07-06-2014 12:50 AM

Cevap: Alfa Kadını
 
Sen görmeden okulda değişiyorlardır onlar ;) Derste en rahat ayakkabı candır hele de benim gibi atlayıp zıplayıp yerinde duramayan bir öğretmen için. Öğrencilerim bile hiperaktif olduğumu söylüyor(tabi ki abartı bu bakışaçısı öyle değilim :D). Gençler kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle yaşayın öyle olun. Hepinizi gözlerinden öperim. Bu notlar beni yordu yüreğim yaşlı hissediyor bu gece. :D İyi bir dinlenmem lazım. Hadi bakalım hayırlısı.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.