![]() |
Kadınlar ne ister... Harun Reşit, savaşta esir aldığı düşman generale >> >> >> >>-Hayatini bağışlarım, der, ama bir şartım var: Kadınlar hayatta en >>çok ne >> >>ister, >> >> >> >>budur bilmek istediğim. Bu sorunun yanıtını getir; kurtar kelleni.' >>der. >> >> >> >>General sorar soruşturur, bu çetin sorunun yanıtını arar ve >> >> >> >>Kafdağı’ndaki bir cadının bunu bildiğini öğrenir. >> >> >> >>Günlerce gecelerce at koşturur, cadıyı arar bulur ve sorar >> >> >> >>- Kadınlar hayatta en çok ne ister?' >> >> >> >>Korkunç cadının, yanıt için öyle bir şart ileri sürer ki yenilir >>yutulur >> >>değil. >> >> >> >>'-Evlen benimle, o zaman öğrenirsin istediğini.' >> >> >> >>Bu ölümcül teklifi, kabul eder General ve doğru yanıtı >> >> >> >>alır almaz koşar Harun Reşit’e: >> >> >> >>'-Kadınlar, en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister.' >> >> >> >>Harun Reşit bizimkinin hayatini bağışlar ya; cadıyla evlenmek >> >> >> >>için de söz verilmiştir. Evlenirler. O ilk gece; general bir bakar >>ki o >> >> >> >>korkunç cadı, dünyalar güzeli bir afete dönüşmüş, karanlık odada. >> >> >> >>Konuşur cadı: >> >> >> >>'-Benim kaderim böyle; günün sadece yarısı güzel olabilirim, >> >> >>diğer yarısı ise çirkinim. Ne dersin geceleri seninleyken mi, >> >> >>yoksa gündüzleri dışarıdayken mi güzel olayım? >> >> >>General düşünür ve >> >> >>'-Sen bilirsin, kararını kendin ver' der; iste o andan itibaren >> >> >>korkunç cadı sonsuza dek çok güzel bir kadın olarak kalır.' >> >> >>Peki, bu öyküden çıkarılacak üç ders nedir? >> >> >>1. Kadınlar en çok kendi özgür iradeleriyle hareket etmek ister. >> >> >> >>2. Özgür iradesiyle hareket eden bir kadın, her zaman güzeldir. >> >> >> >>3. İster güzel olsun ister çirkin, her kadın aslında bir CADIDIIIIIRR |
Cevap: Kadınlar ne ister... Alıntı:
|
Cevap: Kadınlar ne ister... Hiç beğenmedim hıııhhbad45 Bir kere bayanları cadı haline getiren erkeklerdir. Burada hem fikir olalım. Eee bu cadılık durumu erkeklerin yüzünden ortaya çıktığına göre bütün suç erkeklerdedir. Ayrıca erkek dayanışması yapmayın, maviş.cadı adlı nickimi değiştirmiş adımı Elektra yapmış olabilirim ama geçmişime gömdüğüm bütün cadılıklarımı su yüzüne çıkartır bu yazıyı burnunuzdan getiririm sevincli Tamam mı???t678 |
Cevap: Kadınlar ne ister... Çok korktum anneee demek istiyorum :)) |
Cevap: Kadınlar ne ister... Bak bak nasılda üstüne alındı boşuna konuşmuyoruz burda..sevincli Biz sizi cadı haline getirmiyoruz sadece içinizdeki cadıyı ortaya çıkarıyoruz.. her bayanın içinde bi cadılık var bizim suçumuz ne burda..? cadılığınıza sahip çıkın kardeşim çıkmasın dışarı..sevincli |
Alıntı:
Alıntı:
|
t678 |
Cevap: Kadınlar ne ister... Bir kadın ne ister ki? kendisini ömür boyu sevecek ve hep kollayacak birini ister!!!!!! ünlem işareti ile bitirdim lütfen dikkat :D |
Cevap: Kadınlar ne ister... Zor diyorsun yani :))) |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 AM. |