Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi

Uyarılar

İnsan iliskilerinde puf noktalar

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi İnsan iliskilerinde puf noktalar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BIR ASLANI KUZUYA DONUSTURE BILMEK Sorun yaratan insanlarla basa cikabilmenin en etkin yolu o insanin kendisini daha cok sevmesine yardimci olmaktir. Ac kalmis egosunu doyurursaniz size karsi kirici olmayi bir kenara birakacaktir. Basarili insan iliskilerinin sirri, sorunlu insanlara oldugu kadar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

İnsan iliskilerinde puf noktalar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-10-2010, 05:13 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

BIR ASLANI KUZUYA DONUSTURE BILMEK

Sorun yaratan insanlarla basa cikabilmenin en etkin yolu o insanin kendisini daha cok sevmesine yardimci olmaktir. Ac kalmis egosunu doyurursaniz size karsi kirici olmayi bir kenara birakacaktir.
Basarili insan iliskilerinin sirri, sorunlu insanlara oldugu kadar normal insanlara da uygulanabilir. Samimiyetten uzak ovgulerle degil, gercek kompliman ve ovgulerle egosunu tatmin ettiginiz her insane daha anlayisli ve daha uyumlu olur.
Baskalarina iltifat edebileceginiz ufak seyler bulun. Insanlarin iyi yonlerini arayin, bu hususlarda onlara komplimanlarda bulunun. Boylece insan iliskilerinizin nasil puruzsuz hale geldigini goreceksiniz. Karsinizdaki insanin kendisini daha cok sevmesi icin neler yapabileceginizi dusunun.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2010, 11:35 PM   #12 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

INSANLARIN KENDILERINI ONEMLI BULMALARINI SAGLAMANIN 3 YONTEMİ

1.Diger insanlarin onemli oldugu gercegini aklinizdan hic bir zaman cikarmayin

Ilk ve uygulamasi en kolay olan kural, kendinizi diger insanlarin gercekten onemli oduguna inandirmaktir. Icinizde karsinizdaki insanin onemli olmadigini hissediyorsaniz, sizin yaninizda onun kendisini onemli hissetmesi olanaksizdir.
Sonuc olarak bunu da belirtmekde yarar var—Diger insanlar uzerinde en etkili olan kadin ve erkekler, diger insanlarin onemli olduguna inanan kadin ve erkeklerdir.

2.Diger insanlari fark edin

Sadece sizin icin onemli olan seyleri fark ettiginizi hic dusundunuz mu? Aslinda etrafinizdakilerden sadece sizin icin onemli olanlari secer ve dikkate alirsiniz. Mesela, sokakta yuruyuse cikmis kisilerin her biri, muhtemelen degisik sey “gorecek” veya fark edecektir. Tuccar dukkanlara bakarak her birinin odedigi kirayi aklindan gecirir. Yol yapim isleriyle ugrasan birisi kaldirimin durumuna dikkat eder, karisi vitrindeki yeni elbiseleri gorur, sekiz yasindaki oglu ise vitrindeki oyuncaklari fark eder.
Bilincaltinda, sadece bizim icin onemli olan seyleri fark ettigimizi hepimiz biliriz. Bu nedenle birisi bizi “fark ederse”, bize karsi buyuk iltifatta bulunmus olurve moralimizi yukseltir. Biz de daha dost ve uyumlu oluruz.
Cocuklarla iyi gecinmenin sirri onlarin dayanilmaz farkedilme arsuzu duydugunu anlamakta ve onlarin fark etmekte yatar.
Kriminologlara gore, ozellikle duygusal nitelikli suclarin pek cogu, fark edilme acliklarini doyurmamis kisiler tarafindan islenmektedir.

Bir grupla karsi karsiya oldugunuzda, o gruptaki her insana olabildigince dikkat ayirmaya calisin.

Sonuc olarak bunu da belirtmekde yarar var—Kendisini onemli buldugunuzu ona hissettirmek icin aslinda her bireye ne denli az ilgi gostermenizin yeterli oldugunu gorunce sasiracaksiniz.

3.İnsanlara buyukluk taslamayin

Herkesin kendisini onemli bulma ve diger insanlarin onun onemini idrak ettiklerini hissetmeye gereksinimi vardir. Insanin bu ozelligi kendi basina tarafsizdir. Bunu kendi yarariniza ve zarariniza kullana bilirsiniz.
Gercekten bilerek veya farkinda olmayarak iyi bir izlenim birakmak isteriz. Eger birisi basarisindan bahsederse, hemen kendi basardigimiz daha onemli bir sey aklimiza gelir.
Genellikle kendi onemimizle baskasini etkileme konusunda o denli istekli oluruz ki, karsimizdaki insan kendisini kuculmus hisseder. “Benim babam senin babani dover” diyen cocugun babasi da komsusuyla konusurken muhtemelen ayni yanlisi yapmaktadir, ancak kelimeler farklidir.
Bu yanilgidan kurtulmaya yardimci olacak basit bir kural bulunmaktadir. Su gercegi hatirlamaniz yeterlidir: Karsinizdaki kiside iyi bir izlenim birakmak icin en etkili yontem, onun sizi etkiledigini bilmesini saglamaktir. Onun sizi etkiledigini bilmesini saglarsaniz, o da sizi tanidigi insanlar arasinda en akilli ve en cana yakin insanlardan biri olarak gorecektir. Ona buyukluk taslamaya calisir, ona yanit verirken “Yok artik?” veya “Buna inanayim mi?” derseniz, o da sizin aptal oldugunuza hukmedecektir.
Bir delikanliyi ele alalim. Bir kiz oturup onun isi, hayalleri, neler yaptigi ve yapmak istedikleri hakkinda anlattiklarini dinlemekte ve heyecan duymaktadir. Neredeyse agzi acik dinleriken, “Ne muhtesem” veya “Bunu nasil basara bildin” darken, diger bir kiz “Bu hic de muthis degil. Ben bundan iyisini yapabilirim.” demektedir. Hangi kizin biraktigi izlenimin daha iyi olacagini ve bu gencin iki kizdan hangisinin daha akilli oldugunu dusunecegini dogru bildiniz :))
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2010, 09:14 PM   #13 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

INSANLARIN YANLISLARINI NE ZAMAN DUZELTMEK GEREKTIGINI BILMEK

Genellikle bir kimse ile fikir ayriligina dustugumuzde veya onu duzelttigimizde, bu, herhangi bir gercek sorunu cozme amaci degil, sadece başka birisi uzerinden kendi onem duygumuzu arttirma niyeti taşir.

Diger bir dogru kural, başkasiyla fikir ayriligina duşmeden once kendinize şunu sormaktir: "Onun hakli veya haksiz olmasi gercekten onemli mi?"

Eger silahin dolu olmadigini soyler ve siz de dolu oldugunu bilirseniz, fikrinizi aciklayin.

Eger sisede oje oldugunu soyler ve siz de nitrogliserin oldugunu bilirseniz, onu duzeltin.

Ama gunese uzakligimizin 83 milyon mil oldugunu soylerse ve siz de astronom veya matematikci degilseniz ve gercek rakam sizin icin bir anlam ifade etmiyorsa, bu sayinin dogru olmamasi neyi degistirir?
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2010, 11:46 PM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 33
Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
şeniz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Alıntı:
ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SADECE GECİMLİ OLMAK YETERLİ DEGİLDİR

Yalnızca insanlarla iyi gecinmeyi ogrenmek, ne başarının, ne de mutluluğun garantisidir. Bazı insanlar yaşam boyu sorunlardan uzak dura bilmek icin insanlarla gecinme yollarını bulmuşlar. Ürkek, sıkılgan, pısırık insanlar, "insanlarla geçinme"nin yöntemine, yani onların kendisini cigneyerek uzerinde gecmelerine alismistır.

Diger ucta yer alan baskici, diktator tipte insanlar da "insanlarla iyi gecinmenin" yolunu bulmuslardır--Tum muhalefeti susturup onları paspas yaparak cignemek.

Onemli olan insanlarla iyi iliskiler icinde olabilmek, yani onlara karsi nasil davranacagimizi bilmektir. Bu sayede insan hem kisisel tatmin bulur, hem de iliskide bulundugumuz kisilerin egolarını cignememis oluruz. İnsanlarla iliski, kendi egomuzla diger insanlarin egolarina dokunmama bilimidir.

Aynen katılıyorum.
şeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2010, 01:21 AM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

GUVEN GUVENİ BESLER: BUNDAN EN COK NASİL YARALANİLİR?

Heyecan duyarak coshkunuzu bashkalarina da yayabileceginiz gibi, kendinize guvenerek hareket ettiginizde bashkalari da size ve soylediklerinize guven duyacaklardir.

Vasat yetenekli insanlarin, sadece kendine guvenir bicimde davranmayi bildikleri icin buyuk yetenekleri olanlardan daha ileri gitmeleri, uzucu de olsa gercektir.

Tum buyuk liderler, kendine guven duyarak hareket etmenin onemini anlamishlardir. Napolyon, diger insan ilishkilerin konularinda iyi bir ornek teshkil etmese de guven, duygusuyla hareket etmenin sihrini bilmekle ve bunu sonsuz olcude kullanmaktaydi. İlk surgun edilishinde, Fransiz askerleri onu almaya geldiginde kacmadi, saklanmadi. Bunun yerine, onlari karshilamaya cikti. Bir orduya karshi, bir adam. Yine de, durumu kendisinin yonettigine olan muazzam inanci, bir tilsim gucundeydi. Askerlerin, emirleri kendisinden almasini belkler shekilde davraninca, onlar da onun peshi sira yurumeye bashladilar.

Kimse kaypak, kararsiz, ne dediginin veya ne istediginden emin olmayan kishileri sevmez.

İcgudusel olarak, ne istedigini bilen ve bunu elde etmek ister bicimde davranan kishiyi begeniriz. İnsanlar shuphe icinde veya basharisiz olanlari sevmez.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2010, 11:14 AM   #16 (permalink)
Guest
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 275
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Alıntı:
ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
GUVEN GUVENİ BESLER: BUNDAN EN COK NASİL YARALANİLİR?

Heyecan duyarak coshkunuzu bashkalarina da yayabileceginiz gibi, kendinize guvenerek hareket ettiginizde bashkalari da size ve soylediklerinize guven duyacaklardir.

Vasat yetenekli insanlarin, sadece kendine guvenir bicimde davranmayi bildikleri icin buyuk yetenekleri olanlardan daha ileri gitmeleri, uzucu de olsa gercektir.

Tum buyuk liderler, kendine guven duyarak hareket etmenin onemini anlamishlardir. Napolyon, diger insan ilishkilerin konularinda iyi bir ornek teshkil etmese de guven, duygusuyla hareket etmenin sihrini bilmekle ve bunu sonsuz olcude kullanmaktaydi. İlk surgun edilishinde, Fransiz askerleri onu almaya geldiginde kacmadi, saklanmadi. Bunun yerine, onlari karshilamaya cikti. Bir orduya karshi, bir adam. Yine de, durumu kendisinin yonettigine olan muazzam inanci, bir tilsim gucundeydi. Askerlerin, emirleri kendisinden almasini belkler shekilde davraninca, onlar da onun peshi sira yurumeye bashladilar.

Kimse kaypak, kararsiz, ne dediginin veya ne istediginden emin olmayan kishileri sevmez.

İcgudusel olarak, ne istedigini bilen ve bunu elde etmek ister bicimde davranan kishiyi begeniriz. İnsanlar shuphe icinde veya basharisiz olanlari sevmez.
çok doğru güven her kapıyı açmaya muktedir..
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2010, 11:39 AM   #17 (permalink)
Pınar Akgüç
 
pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Mesajlar: 475
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Merhaba arkadaşlar,

sizlere 30 saniye kuralından bahsetmek istiyorum.

İnsanlara övgü vermek, onların olumlu yanlarını görerek bunu ifade etmek iletişimde gerçekten çok önemlidir.
İnsanlarla birlikte kazanmanın 25 yolu isimli kitapta 30 sn. kuralı öğrenmiştim ve çok işime yaradı.
insanlarla karşılaştığınız anda 30 sn. içerisinde onlara övgü verince o görüşme her zamankinden çok daha iyi geçiyor.
İnsanlar kendileri ile ilgili mutlu olacakları övgileri benimsiyor ve bakış açıkalı olumlu olarak görüşmeye devam ediyorlar.
İçten gelerek, sevgiyle verilen övgü her zaman iki tarafa da kazandıryor...

Sevgiler...
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2010, 12:09 PM   #18 (permalink)
Guest
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 275
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Alıntı:
pakguc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar,

sizlere 30 saniye kuralından bahsetmek istiyorum.

İnsanlara övgü vermek, onların olumlu yanlarını görerek bunu ifade etmek iletişimde gerçekten çok önemlidir.
İnsanlarla birlikte kazanmanın 25 yolu isimli kitapta 30 sn. kuralı öğrenmiştim ve çok işime yaradı.
insanlarla karşılaştığınız anda 30 sn. içerisinde onlara övgü verince o görüşme her zamankinden çok daha iyi geçiyor.
İnsanlar kendileri ile ilgili mutlu olacakları övgileri benimsiyor ve bakış açıkalı olumlu olarak görüşmeye devam ediyorlar.
İçten gelerek, sevgiyle verilen övgü her zaman iki tarafa da kazandıryor...

Sevgiler...
çok güzeldi, lütfen kitaptan aklınızda kalan başka önemli noktalar varsa paylaşırmısınız...
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2011, 02:18 PM   #19 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2010
Mesajlar: 469
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Alıntı:
ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BIR ASLANI KUZUYA DONUSTURE BILMEK


Baskalarina iltifat edebileceginiz ufak seyler bulun. Insanlarin iyi yonlerini arayin, bu hususlarda onlara komplimanlarda bulunun. Boylece insan iliskilerinizin nasil puruzsuz hale geldigini goreceksiniz. Karsinizdaki insanin kendisini daha cok sevmesi icin neler yapabileceginizi dusunun.
şu yöntem varyaaaa süper etkili! denendi
emeğine sağlık bu arada
__________________
Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız.
zahiri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2011, 02:22 PM   #20 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 106
Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: İnsan iliskilerinde puf noktalar

Alıntı:
zahiri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu yöntem varyaaaa süper etkili! denendi
emeğine sağlık bu arada
o zaman bilgileri paylaşmaya devam
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İnsan iliskilerinde puf noktalar

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi İnsan iliskilerinde puf noktalar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BIR ASLANI KUZUYA DONUSTURE BILMEK Sorun yaratan insanlarla basa cikabilmenin en etkin yolu o insanin kendisini daha cok sevmesine yardimci olmaktir. Ac kalmis egosunu doyurursaniz size karsi kirici olmayi bir kenara birakacaktir. Basarili insan iliskilerinin sirri, sorunlu insanlara oldugu kadar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.