S
spestnaz
Guest
ben de sanmıyorum sevinclio gemiyi kimse batıramaz...
sanmıyorum...
ben de sanmıyorum sevinclio gemiyi kimse batıramaz...
sanmıyorum...
görürsem söylerim.o 20.20 olayını ben de biliyorum ve inanıyorum nedense...önceden hep yakalardım bence doğruluk payı olabilir. spestnaz sen çok tatlı bir insansın kimsenin seni üzmesine izin verme. bunu başarmak senin içinde...
teşekkürler actionsmile anladığım şeyi demek istememiş olsanız bile. . kendimce birşey anlayabildim en azındann blissy
yaa öyyle actionsmile amaa netice: ayakta uyyku khkh56telkin dinlemenin avantajlarından birisi de bu zaten...uyku süresini oldukça kısaltıyor..
ama ne güzel dimi daha fazla zaman kalıyor insana cilgin897
yaa öyyle actionsmile amaa netice: ayakta uyyku khkh56
bende bir şey var: unutmam gereken şeyleri unutamıyorum. ama başka şeyleri unutuyorum. mesela, bir şey yaşadığım geldi aklıma. . Ama rüyada mı, yoksa gerçek hayatta mı; hatırlayamıyorum. çok var böyle şeyler. uyku meselesi de, gözlerimi açınca bir daha uyuyamıyorum. gece 2 3 gibi yatıyorum. sabah 7 ye doğru gözlerim açılıyor. . bir daha yatamıyorum. bugünlerde çok yorgunum. hasta da olmuşuz zaten. . öksürme, hapşurma, burun akıntısıı. . ne ararsanız var. asabiyet, kızgınlık, sinir had safhada. Yaa sabıırrr!!alışırsın geçer girlhahagirlhahagirlhahasuçluluk telkini dinliyormuydun sen ?
o telkin gündüz dinleyince çok fena uyku yapıyor..belki listendeki başka herhangi bir telkinin de gündüz uyku getirme etkisi olabilir..bi düşün istersen![]()
sağol dostum. . teşekkürler. iyi ki varsın actionsmilecanım benim böyle daraldığın zamanlarda müzik aç tv izle kafanı başka bir yere yönlendir. camı aç temiz hava girsin içeri. hayal kur kendini bambaşka bir yerde mesela kır çiçeklerinin içinde hayal et. biliyor musun hayallerimize kimse karışamaz oraya kimse müdahale edemez orda istediğini yapabilirsin ve yine biliyor musun hayaller gerçek olabilirler. bu arada geçmiş olsun iyi ki varsın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.