Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Gizemli Konular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Doğum tarihinizin sırrı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13330)

bigokyanus 15-09-2010 10:21 AM

Cevap: Doğum tarihinizin sırrı

9- Bütünlük ve bilgelik , aynı bennnn :)

prenses1 06-12-2010 10:58 AM

gerçekten bende bu paylaşımı daha önce görmediğime üzüldüm...
sevgili mücevher paylaşımlarını bekliyoruz.

aşk kırıntısı 06-12-2010 11:28 AM

(6) ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ
VİZYON VE KABULÜ TEMSİL EDİYOR VE EN İYİ YARGIÇLARI OLUŞTURUYORSUNUZ.

Hayatın doğasında var olan mükemmelliği görmeyi başararak, kendilerini, dünyalarını ve yaşanan anı olduğu gibi kabullenmek için buradadırlar. bu bireyler idealizmin ateşini canlı ve parlak bir biçimde yanar halde tutarlar. Onlar insanları ellerinden geldiği kadar daha da iyisini yapmaya çağıran vizyonerlerdir. Esneklik ve kusursuzluk yasalarını uygulamayı başarabilirlerse vizyon ve umutla yaşayarak ideallerine ulaşırlar. Jan Dark, Kristof kolomb, İsaac Asimov gibi bizi harikalar diyarına götüren, Thomas Edison gibi dünyayı bir anda ışıklara boğan 6 enerjiisine sahip vizyonerler; bu yasaları eksiksiz uygulayabilenlerdir.

Kendi doğalarında ve dünyada var olan hayatın pozitif yönünü keşfedenler, form dünyasının ardında parlayan mükemmellik ışığını görebilecek derinliğe erişebilirler.
6 enerjisiyle doğduysanız hayat amacınızın gerçekleşmesi için mutlaka kendinizi iyi ve Başarılı biri olarak imgeleyin. Başkaları ve dünya için iyi şeyler hissetmeye ve yüksek adalet mekanizmasına güvenmeye devam edin.

adalete hep inandım ama karamsarlığımdan dolayı hiç ilerleyemedim bence...bunu yenme çabasında olduğum dönemde bu bilgi bana çok iyi geldi....olumlamalarıma ekliycemy789
teşekkürler arkadaşım

mendeseva19 06-12-2010 11:41 AM

9-bütünlük ve bilgelik :)
teşekkür ederim paylaşım için..

delimanyak 06-12-2010 12:01 PM

(5) ENERJİSİ İLE DOĞDUYSANIZ
ÖZGÜRLÜK VE DİSİPLİNİ TEMSİL EDİYOR VE EN İYİ KAŞİFLERİ OLUŞTURUYORSUNUZ.

Hayat amacı beş olan bireyler, disiplin, odaklanma ve deneyim derinliği vasıtasıyla iç özgürlüğe ulaşmak için burada bulunmaktadırlar.
İç özgürlüğü deneyimlemek 5'ler için en önemli şey haline gelebilir. İç özgürlüksüz, koşulları ne olursa olsun kendilerini mahkum gibi hissedebilirler. Eğer ona sahipseler, hiçbir şey onları bağlamaz ve bu tür iç özgürlük, dünyada kendine
güven ve bağımsız hareketler olarak tezahür eder.

Disiplin beşler için bir anahtar, bir çözüm yoludur; çünkü disiplin eksikliği odaklanma ve içsel kuvvetin gelişmesini önler. Disiplinli yaşam yoluyla özgürlüğün kapısını açacakları bilincindedirler hayatın tüm temelini oluşturan evrenin sipritüel yasalarının farkına vardıklarından daha derin bir özgürlük duygusuyla donanırlar. Sadece yüzeyde sekmekten çok, hayatı derinlemesine, deneyimin kalbine doğru kazacak disiplini geliştirmişlerdir. aşırı tutkuları ve serüvenci kişilikleri; onların heyecanlı ve sıradan olayları olağan üstü şeylere dönüştürmelerini sağlar.

Çabuk kavrayan ve hızlı öğrenen kişiler olduklarından canları kolayca sıkılabilir. Evrenin oyun alanı olacağı noktaya dek bilinçlerini geliştirmeye çalışırlar. O noktada bedenlerine hapsolmaktan kurtulurlar, çünkü doğal duru görü yeteneği ile bedenlerinin çok ötelerine yolculuk yapabilecek haldedirler.

kesinlikle ve kesinlikle harfi harfiyen doğru.. kaldı ki burcum da yay.. özgürlük isteği tüm iliklerime kadar işlemiş durumda : ) Ama işte şu an ailemin yanında onların bana biçtiği hayatı yaşıyor durumda olmak beni deli ediyor.. ama biliyorum evrenin benim için mükemmel bir planı ver o planda ilerlemem için bana yol gösteriyor.. teşekkür ediyorum : )

ankaradan sevgiyle özgürleşiyorum.. ankarayı sevgiyle serbest bırakıyorum : )

RimA Vita Perfetto 06-12-2010 07:50 PM

Cevap: Ynt: Doğum tarihinizin sırrı

gerçekten doğru yhaa... :S

bartun06 06-12-2010 07:57 PM

Çok geç farkettim 8977ve hemen bakıyım dedim.

3- İfade ve duyarlılık evet beni anlatıyory789

RimA Vita Perfetto 06-12-2010 08:09 PM

benim de 3 çıktı .. :):)

songül metin 23-01-2011 01:21 AM

emeğinize sağlık bu bilgiler çok işime yaradı.8 sayısını neden sevdiğimi anladım benim sayım 8 çıktı aynen söylediğiniz şeyler yaşamımda.

renkli61 23-01-2011 03:01 PM

"Uygun hazırlık, ortaya kötü işlerin çıkmasını önler" demek bir planı yapmadan en ince ayarı düşünmem bundan kaynaklanıyor vay be...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 AM.