![]() |
yanık tedavisi yaklaşık 2 yıldır belinden aşağısı korkunç bir şekilde yanan babama bakmaktayım, elektrikli battaniyenin yatağı tutuşturması ile tüm belden aşağısı kömüre dönüştü, 4,5 ay hastanede ve 2 yıldırda evde banyosu, ve kullanılan ilaçlarının yanı sıra alternatif tedavi metotlarını uyguladım, ve tavsiye edebileceğim bir sürü reçetem oldu, öğrenmek isterseniz sizlerle paylaşabilirim, tetre otu, domuz yağı, isveç şurubu, zeytin yağlı kudret narı ile olağanüstü sonuçlar, alınabiliyor, ah birde babamın takıntılarını iyileştirmenin bir yolunuda bulabilseydim, hastanın onu tedavi etmeye çalışan kişiyle kesin uyumu eğer yoksa tüm mucize teknikler havada kalıyormuş ilk koşul mutlaka bu olmalıdır, neler yaşadık bir anlatmaya kalksam ansiklopedi olur herhalde, ölümün kucağından çekip aldım onla birlikte öldüm öldüm dirildim, onun bedeni yandı, ama benim ruhum yandı sanki, |
Ynt: yanık tedavisi Çok güzel... Paylaşım için bir teşekkr yeterli sanırım .. Bunun değişik versiyonunu okumuştum... |
Ynt: yanık tedavisi Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun sana ve babana canım ,inatçı olmak hayata sıkıca sarılmak en öenmli başlangı. bence bende annem ve anneanneme felçli olarak baktım farklı konular ama soracağın bişi olursa cevaplarım canım hiç çekinme lütfen |
Ynt: yanık tedavisi nurhanza'cım canım benim... sad456 babanada sanada büyük geçmişler olsun...duyunca çok ama çok üzüldüm... sadanim bu tip tedavilerde kişinin tedaviyi kabul etmasi yada tedaviye ılımlı yaklaşması kesinlikle çok önemli...kişilerin isterlerse nelerin üstesinden gelebileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz... ama maalesef bazen büyüklerimiz tedavi deyince kaçmaya başlıyorlar...işin zormuş kardeşim...seni ve babanı sevgiyle ve saygıyla öpüyorum... emb23 |
Ynt: yanık tedavisi canım benim tekrar geçmiş olsun.. ne kadar güzel bir evlatsın her aşamada yanında olmuşsun.. ark5 dilerim tüm kötü günleriniz geride kalır.. aklına geldikçe bu konudaki bilgilerini bu başlık altında toplarsan katkılarınla çok yararlı bir köşemiz daha olmuş olur .. sevgiler.. hismiley |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |