Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Genel Sağlık

Uyarılar

Aspirinin Faydaları...

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık Aspirinin Faydaları... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aspirin sadece ağrıyı geçirmiyor. 12 hastalığa daha iyi geliyor. İşte mucize ilacın 12 yeni marifeti... Prostatı önlüyor: Ünlü sağlık merkezi Mayo Clinic'in uzmanları tarafından 1400 erkek üzerinde 5.5 yıl boyunca yapılan bir araştırma, prostat riskinin her gün Aspirin içen erkeklerde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi

Aspirinin Faydaları...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-06-2008, 09:15 PM   #1 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Aspirinin Faydaları...





Aspirin sadece ağrıyı geçirmiyor. 12 hastalığa daha iyi geliyor. İşte mucize ilacın 12 yeni marifeti...




Prostatı önlüyor: Ünlü sağlık merkezi Mayo Clinic'in uzmanları tarafından 1400 erkek üzerinde 5.5 yıl boyunca yapılan bir araştırma, prostat riskinin her gün Aspirin içen erkeklerde iki kat azaldığını gösterdi.




Kaşıntıyı kesiyor: Birkaç tablet Aspirin'i ezip toz haline getirin. Elde ettiğiniz tozu bir miktar nemlendiriciyle karıştırıp kaşınan bölgeye sürün. Bu losyon Aspirin'in cilde nüfuz etmesini sağlayacak ve kaşıntıyı durduracaktır.




Tansiyonu düşürüyor: İspanyol bilimadamlarının yaptığı bir araştırma, Aspirin'in yüksek tansiyona iyi geldiğini ortaya koydu. Her gün alınan 100 miligram aspirin büyük ve küçük tansiyonu belirgin oranda düşürüyor. Ancak uzmanlar uyarıyor: Aspirini sabah değil, geceleri içmelisiniz.




Güneş yanığına karşı: Yazın bir anda korunmasız olarak güneşin altında kalmaktan kaynaklanan yanıklar bir hayli can yakıcıdır ve ardından cildin kabarcıklar şeklinde su toplamasına neden olur. Ancak çok fazla güneş altında kaldıktan en az bir-iki saat sonra alınacak iki adet Aspirin hem yanmayı hem de cildin su toplanmasını azaltır.




Kalp dostu: Günde en az 75 miligram Aspirin almak kanı inceltip damar iltihaplanmasını önleyerek kalp hastalıkları riskini yüzde 30 oranında düşürebiliyor. Göğüs ağrısı hissedildiğinde bir Aspirin çiğnemek, olası kalp krizini baştan önlemeye yardımcı oluyor ve kriz geçirilmişse bile bunun yarattığı tahribatı azaltıyor.




Nasıra iyi geliyor: 5-6 adet Aspirin'i toz haline getirip yarımşar çay kaşığı su ve limon suyuyla karıştırın. Nasırlı bölgeye bu karışımı sürdükten sonra üzerini sıcak ve nemli bir bezle 10 dakika örtün. Aspirin'in içindeki asit nasırı yumuşatacak ve süngertaşıyla biraz ovduktan sonra nasırınız düzelecektir.




Kolon kanserini önlüyor: Aile bireylerinizden biri kolon kanseriyse her gün Aspirin içmenizde büyük fayda var. Zira araştırmalara göre günde 81 miligram Aspirin alan erkeklerde kolon kanseri riski, almayanlara göre yüzde 50 oranında düşebiliyor.




Uçukları geçiriyor: Macar uzmanlar tarafından yapılan bir araştırmaya göre, her gün alınacak 125 miligram Aspirin uçukların cilt üzerindeki ömrünü ortalama 8 günden 5 güne düşürerek, neredeyse yarı yarıya azaltabiliyor. Aspirin, uçuğa neden olan iltihabı da azaltarak, etkilenmiş bölgenin daha çabuk iyileşmesini sağlıyor.




Alzheimer'dan koruyor: Hollanda'daki Erasmus Tıp Merkezi'nde görevli bilim adamları tarafından yapılan bir araştırmaya göre birkaç yıl boyunca düzenli Aspirin kullananlarda Alzheimer hastalığına yakalanma riski, bu ilacı düzensiz kullananlara göre yaklaşık yüzde 80 oranında daha az ortaya çıkıyor.




Kadında kısırlığa iyi geliyor: Arjantinli uzmanlar, çocuk sahibi olamayan bir grup kadın üzerinde testler yaptı. Kadınlardan bir bölümüne sadece kısırlık ilacı, diğer gruba ise kısırlık ilacıyla birlikte 100 miligram Aspirin verildi. Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü.




Siğilleri söküp atıyor: Bir parça bant alın, ortasına yuvarlak bir delik açın ve bu delik tam siğilin üzerine gelecek şekilde bantı cildinize yapıştırın. Ucu banttan dışarı çakan siğilin üzerine, daha önce toz haline getirdiğiniz Aspirin'i sürün ancak cildinizin diğer taraflarına bulaştırmayın. Sonra bunun üzerini başka bir bantla kapatıp aynı işlemi üç gece üst üste uygulayın. Siğiliniz iyileşecektir.




Felçten koruyor: Felcin nedeni kan pıhtılaşması. Aspirin'in en önemli özelliği de pıhtılaşmayı önlemesi. Her gün alınacak bir Aspirin'in, felç geçirmiş erkeklerde yeni bir felç riskini yüzde 25 oranında önlediği biliniyordu. Bundan yola çıkan uzmanlar, genel olarak felç riski taşıyanlarda da aynı oranda etkili olacağını düşünüyor. Hatta bazı araştırmalar bu oranın daha da yüksek olabileceğini gösteriyor.




Üstelik bu kadar faydası olan aspirin yan etkisi en az olan ilaç aynı zamanda...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2008, 03:14 AM   #2 (permalink)
dogan_blade
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Asprin yalnızca bas agrısı için degil




Prof. Dr. Karsten Schrör, “Aspirin yalnızca baş ağrısı için tercih edilen bir tedavi değil. 0,5 ve 1 gram dozajında yani bir veya iki tablet alınması halinde ateş düşürmek için de uygun ve tıpkı parasetamol (asetaminofen) kadar etkili ve güvenli” dedi.
BITTERFELD - Aspirin’in “kalp-damar hastalıklarını önlemedeki etkinliğinin” belirlenmesi amacıyla, risk grubunda bulunan yaklaşık 12 bin kişi üzerinde araştırma başlatılıyor.
Alman ilaç firması Bayer’in, “İlk Damar Vakaları Riskini Azaltmada Aspirin (ARRIVE-Aspirin to Reduce Risk of Initial Vascular Events)” isimli uluslararası çalışması, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen 50’ye yakın medya temsilcisine, Aspirin’in üretim merkezi Almanya’nın Bitterfeld kentinde düzenlenen uluslararası basın toplantısında tanıtıldı.

Toplantıda, dünyanın en çok araştırmaya konu olan ilacı Aspirin ve Aspirin’in içeriğini oluşturan asetilsalisilik asit (ASA) ile ilgili son bilgiler de anlatıldı.

Aspirin’in etken maddesi ASA’nın farmakolojik özellikleriyle ilgili bir sunum yapan Düsseldorf Üniversite Farmakoloji ve Klinik Farmakoloji Enstitüsünden Prof. Dr. Karsten Schrör, “Aspirin yalnızca baş ağrısı için tercih edilen bir tedavi değil. 0,5 ve 1 gram dozajında, bir başka deyişle bir veya iki tablet halinde ateş düşürmek için de uygun ve tıpkı parasetamol (asetaminofen) kadar etkili ve güvenli bir ilaç” ifadesini kullandı.

Profesör Schrör, Aspirin’in çok az yan etkisi olduğunu da belirterek, farmakologların araştırma alanlarından birinin de hiperaljezi, yani ağrıya karşı aşırı duyarlılık olduğunu belirtti. Schrör, “Hiperaljezisi olan hastalarda cilde dokunmak gibi gayet zararsız bir uyarı bile acıya yol açabiliyor. Aspirin, bu uyarılara bağlı aşırı tepkiyi etkin bir biçimde azaltıyor” dedi.

Cardiff Üniversitesi Soğuk Algınlığı Merkezi Müdürü Profesör Dr. Ronald Eccles ise herkesin yılda ortalama iki kez nezle olduğuna dikkat çekti. Profesör Eccles, soğuk algınlığına bağlı tüm semptomların Aspirin’le hafifletilebildiğini söyledi. Prof. Eccles, “Son yapılan klinik araştırmalar da Aspirin’in, soğuk algınlığına bağlı ağrı ve ateşteki olumlu etkisini kanıtlamaktadır” diye konuştu.

“ARRIVE” ARAŞTIRMASI
Orta derecede risk altında bulunan kişilerde Aspirin’in kalp-damar hastalıklarını önlemekteki rolünü inceleme amacıyla Almanya’da Vivantes Berlin-Neukölln Tıp Merkezi’nde “ARRIVE” adı altında bir araştırma başlatılıyor.

Merkez’in İç Hastalıklar Bölümü Kardiyoloji ve Yoğun Bakım Başkanı Prof. Dr. Harald Darius, “ARRIVE, kendi türünün en büyük çalışmasıdır” dedi.

ARRIVE çalışmasının Almanya kolunu da yöneten Darius’un verdiği bilgiye göre, Bayer’in Aspirin ile ilgili en kapsamlı çalışması, orta derecede kalp-damar hastalıkları riski altındaki kişileri kapsayacak. Çalışma, “sigara kullanan, yüksek tansiyonlu veya ailede kalp krizi ya da inme geçmişi olan, 10 yıl içinde yüzde 10 ila 20’si kalp krizi ya da damar tıkanıklığı geçirme riski bulunan” kişiler üzerinde yapılacak.

Bu alandaki en büyük çalışma olarak kabul edilen ARRIVE için, Almanya, İngiltere, İtalya ve İspanya ile ABD’den 12 bin kişi seçildi. Çalışmanın yaklaşık 5 yıl sürmesi planlanıyor.

ASPİRİN’E YENİ GÖRÜNÜM
Uluslararası basın toplantısında, 1967’den bu yana aynı kutuda satışa sunulan Aspirin’in yeniden tasarlanan ve Avrupa’da piyasaya verilen yeni ambalajı da tanıtıldı.

Alışılmış ilaç ambalajından farklı, modern bir kapak tasarımına sahip olan Aspirin’in yeni kutusu, tek elle dahi kolay şekilde açılabiliyor. Bayer’in Bitterfeld’deki tesislerinde doldurulan yeni ambalajlar, tabletlerin tek tek çıkarılmasını kolaylaştırıyor.

RAKAMLARLA ASPİRİN
Bitterfeld’de 28 bin metre kare alan üzerinde kurulu tesislerde, yılda 6 milyar tabletten fazla Aspirin üretiliyor. Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya’daki 51 ülkeye ihraç edilen Aspirin’in üretim merkezinde 2’si laboratuvarda görevli Türk olmak üzere 300’den fazla kişi çalışıyor.

İlk olarak Bayer’in Leverkusen’deki tesislerinde üretimine başlanan Aspirin, Ağustos 1995’ten bu yana Bitterfeld’de üretiliyor.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Aspirinin Faydaları...

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık Aspirinin Faydaları... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aspirin sadece ağrıyı geçirmiyor. 12 hastalığa daha iyi geliyor. İşte mucize ilacın 12 yeni marifeti... Prostatı önlüyor: Ünlü sağlık merkezi Mayo Clinic'in uzmanları tarafından 1400 erkek üzerinde 5.5 yıl boyunca yapılan bir araştırma, prostat riskinin her gün Aspirin içen erkeklerde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.