Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri

Uyarılar

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri Genel Kişisel Gelişim ve Konu ile İlgili Cd'ler

Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

Kişisel Gelişim Klubü ve Genel Kişisel Gelişim Cd'leri Kadınlar Nasıl Mutlu Olur Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Birlikte olduğu kadını mutlu etmek isteyen bir erkeğin “hangi numaraları yapması gerektiği” üzerine bir makale… Astrolojiye inanıyormuş gibi yapın Kadınların büyük bir bölümü, yıldız falı okumaya ve burç muhabbetine bayılırlar. Kız arkadaşınızla aranızdaki bağı derinleştirmek için, buçlara ilgi duyuyormuş ya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Kişisel Gelişim Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Genel Kişisel Gelişim Cd'leri nerededir kimdir Genel Kişisel Gelişim Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hipnoz Genel Kişisel Gelişim Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Kişisel Gelişim Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi

Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2007, 08:24 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

Birlikte olduğu kadını mutlu etmek isteyen bir erkeğin “hangi numaraları yapması gerektiği” üzerine bir makale…

Astrolojiye inanıyormuş gibi yapın
Kadınların büyük bir bölümü, yıldız falı okumaya ve burç muhabbetine bayılırlar. Kız arkadaşınızla aranızdaki bağı derinleştirmek için, buçlara ilgi duyuyormuş ya da faldan anlıyormuş gibi davranabilirsiniz. Astrolojiden anladığınızı göstermek için “Bu kadar iyi anlaşabilmemizin sebebi ikimizin de yükselen burcunun ikizler olması mı acaba?” diyebilirsiniz. Bazılari ise hiç hoşlanmaz ondan dolayı ilk önce kiminle dans ettiğinizi öğrenin, sonra astrolojiyle ilgilenmeye başlayun.

Gereksiz tarihleri anımsayın
Kadınlar, tarih konusunda takıntılı ve saptantılıdır. Onlar hiçbir zaman ilk çıkma günü, doğum tarihleri gibi zamanları unutmazlar ve dolayısıyla sizin de anımsamanızı beklerler. Bundan dolayı doğum tarihini zihninize kazımalısınız. Daha çok romantik anları aklınızda tutmaya çalışın. Tabi ki bütün tarihleri bilmenizi beklemiyoruz, onu konuşturarak bazı zamanları öğrenebilirsiniz ve büyük gün geldiğinde ona ufak bir hediye alabilirsiniz. O ise sizin yaptığınız bu jestten dolayı mutluluktan eriyecektir.

Kriz anında tarafsız kalın
Kız arkadaşınız bir çıkmaza girdiğinde başı belada olduğunda size dert yanacaktır sakın ona yaptığı hataları sayarak onu daha da çıkmaza sokmayın çünkü ona suçluluk hissi verecektir. Sakın öğüt vererek ona bay bilenlik yapmayın. Sadece ona derdini anladığınızı ona önem verdiğinizi göstermek istiyorsanız onu dinleyin sadece size soru sorduğunda ağzınızı açın. Kadın arkadaşları böyle durumlarda dertlerini dinlerler ve yüz ifadeleri ile onları onayladıklarını gösterirler. Onun kadın arkadaşlarını gözlemleyerek nasıl bir tavır sergilediğini öğrenebilirsiniz.

Bebeklerle iyi geçinin
Kız arkadaşınızın “Asla bir çocuk istemiyorum” gibi geyiklerine inanmayın. Bebeklerle iyi geçinin, “Hayatta en son istediğim şey” derseniz çok puan kaybedersiniz. En etkili yol ağlayan bir bebeği susturmaktır. Bu numara ile çevrenizdeki tüm kadınları etkileyeceksinizdir.

Mum yakın
Siz salondaki iğrenç florasanınızla mutlu mutlu yaşıyor olabilirsiniz ama kadınlar romantizmden hoşlanırlar. Bir kadının ruh hali sıcak alevler saçan bir mum ya da sürekli göz kırpan bir floasana göre inanilmaz değişiklik gösterir. Hoş ve romantik bir ortam yaratmak istiyorsanız size tek bir önerimiz var. Mum yakın! Herhangi bir fırsat yaratmanız gerekmiyor, her ortamda her koşulda mum yakabilirsiniz.

Işyerine elektronik posta gönderin
Uzakta bile onu düşündüğünüzü göstermek istiyorsanız, sırf telefon etmeniz yetmez. Kadınlar, yazılı sözleri abuk ve kısa konusmalara tercih ederler. E-Posta yollayarak onu etkileyebilirsiniz. İsterseniz hislerinizi açıklayan elektronik kartpostallar yollayın, isterseniz romantik sözler yazın.

Aranızda telepati varmış gibi davranın
Kadınlar eşleriyle ruhani bir bağ kurmak isterler. Konuşmadan da onunla anlaşabileceğinizi, iletişim kurabileceğinizi göstererek, aranızdakı bağı iyice güçlendirebilirsiniz.. Mesela birşey söylediğinde veya önerdiğinde “Benim de şimdi aklımdan geçiyordu” ya da “Aynı şeyi söylemek üzereydim” demeniz yeterli. Onu iyi tanımaya çalışın daha doğrusu ruhani durumunu analiz etmeye çalışın böylece bazı durumlarda nasıl davranacağını önceden anlayıp ona göre davranabilirsiniz.

Ona hayranlıkla bakın
Kadınlar erkeklerin başını döndürmek ve onları, dilleri tutulacak kadar etkilemek ister. Erkeklerin nefesini kesmeyi düşlerler. Hatununuzu mutlu etmek istiyorsanız, gözlerinizi onun gözlerinden ayırmayın. Başınızı hafifçe öne eğin ve dudaklarınıza belli belirsiz bir gülümseme yerleştirin ve gözlerinizi ondan ayırmayın. Baktığınızı anladığında utangaç bir tavır takının . Hatun nazlı nazlı “Ne var?” diye sorup sizden iltifat beklediğinde, başını öne eğip “Hiiiiç, yalnızca sana bakıyordum” deyin.

En çok sevdiği filmi öğrenin
Yıldız savaşları ve maçları kare kare biliyorsunuzdur ama bunlar onun için hiçbir sey ifade etmez. Kitaplığını gözden geçirin ve en çok okuduğu kitapları karıştırın ve bazı kalıp cümleleri edinin, filmlerdeki romantik sahneleri hafızanıza kaydedin ve yeri geldiğinde yani romantik ortamlarda kulağına fısıldayın. Dostlarınıza onu anlatın Onun arkadaşları sizin ilginizi hiç çekmeyebilir fakat o sizin arkadaşlarınızla ilgilenecektir. Er geç onlarla tanışacaktır. Dostlarınızın “Hmm,yeni bebek sen misin?” demeleri, pek hoş bir durum sayılmaz. Bu nedenle, sevgilinizi dostlarınızla tanıştırmadan önce ondan söz edin, ilginç ayrıntıların üzerinde durun, nerede, nasıl, tanıştığınızı anlatın. Asla ama asla onlara yatakta nasıl olduğunu anlatmayın, çünkü kadınlar başka erkeklerden bu konuda bir tek söz bile duymak istemez.

Kontrolü ele alın
Kadınlar, sosyal açıdan güçsüz ve kararsız erkeklerden nefret eder.Bu nedenle kız arkadaşınıza “Benim için farketmez” demeyin. Onların bununla kendilerine değer verildiğini düşüneceklerini sanmayın. Size tabi ki restoranda elinden menüyü alıpta yemeğini siz seçin demiyoruz. Kadınlar ancak, hazırlanacak zamanları olduğunda, sürprizlerden hoşlanır. Tutup onu işten almaya kalkışmayın. Bırakın, eve gelip duşunu yapsın, dinlensin ve geceye zinde bir halde başlasın.

Ne giydiğini anımsayın
İlk buluşmanızda çok hoş göründüğünü anımsıyorsunuz fakat üzerinde ne giydiğine dair aklınızda hiçbir kırıntı kalmamıştır. Fakat zavalli kızcağız gününün büyük bir kısmını ne giyeceğini düşünerek geçirmistir.Kadınlar bu konuda inanılmaz bir hafızaya sahiptir. İlk buluşmada ne giydiğinizi anımsıyordur. Dolayısıyla sizin de biraz daha dikkatli olmanız ve onun üzerindeki giysileri hatırlamanız iyi olur. Aylar sonra, “Neden dogum günümde giydiğin mavi bluzu giymiyorsun?” dediğinizde de, ciddi bir zafer kazanırsınız.

Kadınların gizliı zevklerini öğrenin
Kadınlar, çoğu zaman şikayet edip söylenebilirler, ama aslında erkeklerin hobilerine gizli gizli ilgi duyarlar…

Motosiklet
Motosiklet tutkunuz, sevgilinizi dehşete düşürüyormuş gibi görünebilir, ama aslında motor, dünyanın en erotik nesnelerinden biri oldugu için bütün kadinlar gizli gizli bu hız harikasına bayılırlar.

Şiddet filmleri
Havada uçuşan cesetler, korkunç patlama sahneleri ve şiddet, kız arkadaşınızın içini kaldırabilir ama “Tanrım, nasıl oluyor da böyle bir filmden zevk alabiliyorsun?” sorusunu duyduğunuzda, onun da ekrana en az sizin kadar dikkatli ve büyülenmiş bir şekilde baktığının farkındamısınız acaba? Kadınlar da şiddetten hoşlanır ama bunu erkeklerden daha iyi gizlerler.

Kir, pas, dağınıklık
Her ne kadar takım elbiseli, traşlı, bakımlı, jilet gibi erkekleri beğendiklerini söyleseler de, kadınlar yırtık kotlu, serseri görünüşlü erkekleri daha çekici bulurlar. Çünkü bakımsız ve hırpani tipli erkekler, kadınların içindeki annelik ve gizli şiddet içgüdüsünü gıdıklar, onlara daha egzantrik ve ilgi çekici gelir.

Kaynak : Mikser.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 01:48 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kübrayigit is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

valla akıllı bi erkek bu şıklardan en az üç tanesini uygulasın sonuç garanti.zor olmasa gerek , deneyin bakalım.bi zahmet sonuçları bizlede paylaşın arkadaşlar
kübrayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 02:04 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kübrayigit is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

aaaaaa inanmıyorum shamanic yıldızlarımı gördünmü . o kadar çok ki sayamadım
kübrayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 02:08 PM   #4 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

kızmayın ama tam yerinde bir yazı :)

çok saolun.


Alıntı:
kyigit Nickli Üyeden Alıntı
aaaaaa inanmıyorum shamanic yıldızlarımı gördünmü . o kadar çok ki sayamadım
__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 02:21 PM   #5 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

Doğru gerçekten.Birde erkekler için varsa onuda alabilir miyiz.kyiğit hayırlı olsun yıldızların
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 02:51 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 84
Tesekkür: 6
32 Mesajinıza toplam 117 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kübrayigit is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

teşekkürler redflowers.aynen katılıyorum sana.erkekler için olanını da versinler.eminim daha abuk sabuktur onların beklentileri.üstelik bi kadını mutlu etmek bu kadar kolayken hala kadınlar erkeklerden dert yanıyorsa buna artık ne demeli bilemiyorum.şu kadarcık şeyi uygulayamıyorlarmı anlamadım.nedeeeeen diye sormak lazım...
kübrayigit isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-06-2008, 02:34 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 163
Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

bir kadını mutlu etmekten daha basit birşey yoktur.. erkek biraz olsun zekasını kullanabiliyorsa, kadına istediği herşeyi yaptırabilir. bunu yapma yolunu keşfetmeyi bilsin yeter. kadınlar zaten doğuştan fedakar yaratıklar, gönlünü hoş tuttun mu yapamayacağı şey yoktur
__________________
&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kadınlar Nasıl Mutlu Olur

Kişisel Gelişim Klubü ve Genel Kişisel Gelişim Cd'leri Kadınlar Nasıl Mutlu Olur Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Birlikte olduğu kadını mutlu etmek isteyen bir erkeğin “hangi numaraları yapması gerektiği” üzerine bir makale… Astrolojiye inanıyormuş gibi yapın Kadınların büyük bir bölümü, yıldız falı okumaya ve burç muhabbetine bayılırlar. Kız arkadaşınızla aranızdaki bağı derinleştirmek için, buçlara ilgi duyuyormuş ya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Kişisel Gelişim Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Genel Kişisel Gelişim Cd'leri nerededir kimdir Genel Kişisel Gelişim Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hipnoz Genel Kişisel Gelişim Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Kişisel Gelişim Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.