Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Evlilik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=362)
-   -   Evliliklerde yaşam tarzı farkı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=3299)

pisimbat 26-12-2007 09:51 PM

Evliliklerde yaşam tarzı farkı

herkes farklı ortamlarda büyüyyor yetişiyoruz eşler arasında yaşam tarzı farkı neleri etkiler ,iyi ve kötü yanları neler olabilir,

akik 26-12-2007 09:57 PM

Ynt: Evliliklerde yaşam tarzı farkı

1. kaynanalar çemkirir
2. arkadaşlar çemkirir
3. çemkirmeler stres yaratır
4. stresten dolayı kavga edilir
5. 1 veya 2. maddeler olmazsa hiçbişi olmaz. gül gibi geçinilir.

jaunty 26-12-2007 10:06 PM

geçinmeye gönlün var mı?
yaşam tarzı paşam tarzı hikaye olur..
geçenlerde annemle şimdiki boşanmaların niçin çok olduğunu konuşurken bir saptama yaptım.
en buyuk sebep kadınlar..
eskinden kadınlar susuyor ve sabrediyormuş
şimdi ise susmuyor ve sabretmiyor.
haa bunun ölçüzünü aşıyorlarmı bence genelleme yaparsak evet..
hani vur dedinmi öldürmek varya sanırım biraz öyle oluyor.
kadına toplumda söz hakkı verilmiş olması mesleki alanda yaygınlaşmış olmaları özgüven artışı sağladı bu çok güzel.
ama ince bir ayrıntı ince bir çizgi var arada güzevimiz artar iken sabrımıza hoşgörümüze ne oluyor diye biraz dönüp kendimize bakmamiz gerekiyor.
dikkat ediyorsanız erkeklerden hiç bahsetmiyorum..herseyin farkında olan gelişmeye açık duyarlı erkek kimliğini dengede tutup önce insan olabilen erkek sayısı gercekten hala az..
dolayısıyla anlayışta hosgorude kocaman adımlarda hem gelişmek hem hosgormek de gene kadına düşüyor.
yani direksiyon başında bence aslında kadınlar var..
sevgiler kiss3
daha fazla konuşmuyum bence.. girlhaha
beni anaerkil sanacaklar bişiy değil

asevgican 26-12-2007 11:45 PM

hak verdim.... kadınlarda gelişen bu özgüven kimi zaman iyi hoşda kimi zaman kontrolsüzce oluyo bence.
hani elde avuçda bişi yok hesabı ben yaparım ben ederimle çıkıverior kadınımız yola eteğinde çoluğu çocuğu...
bazı kararlar alınırkenn iyi hesaplar yapılmalı efenim.bizim toplumumuz her ne kadar modernleşme arefesinde olsada haaala
kıt zihniyete gebee. kendine güvenen yola çıksın abi.
ya işi olsun ele muhtaç olmasın kadın, ya ailesi olsun el versin ardındaa.
ölee bağımsızlığımı ilan ettim gidiyorum die çıkınca yola dönmek zorunda kalmasın tıpış tıpış kadın kısmıı.... kimseye muhtaç olmadan yaşamın hakkını verebilsin ki yüzü düşmesin sonradan..

hayalayaz 27-12-2007 12:18 AM

çoluğu çocuğu garantiye almadan yola çıkılmamalı..para pul hikaye değil gerçeğin ta kendisi...önce mümkünse aile arkaya alınmalı..sonrada hurdaya çıkardığımız eski eşin desteği sağlanmalı çocuklar adına......arkadaşlar elenip sadece dost olanlar kalmalı...( çünkü bu arkadaş dediğimiz nezih insan yavruları, aniden ve ansızın sizin kadın olduğunuzun farkına varıp..kocalarını sizden kıskanarak..zaten o, an için ince çizgide olan duygularınıza güçlü bir tekme vurabiliyorlar..) canım hemen herkese elveda demeyin..sadece kimin dost kimin arkadaş olduğunu bilmek yeterli...lütfen elimi sallasam ellisi moduna girmemeli...(zaten 150 si birden peşinize düşüyor merak edilmemeli..) zihnimizi berrak tutup onlarında neden peşimizde olduğu bilinmeli...acele edilmezse çok muhteşem bir hayat kurulabileceğinden emin olunmalı...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM.