![]() |
ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik Evet duyurmak istedim burdan dostlara adı Katy Perry o bir şarkıcı ama ne ses ne güzellik ben aşık oldum dostlar smiliyface hismiley |
Ynt: ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik Platonikte olsa aşk güzeldir.Koca sitede bir kalp ikonu aşk ikonu bulamadım neyse artık khkh56 |
Ynt: ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik Olsun bende Katy i bulamıyorum çok uzakta idare edices artık napim smiliyface Çekim yasasıyla gelirmi acaba bana kiss3 |
Ynt: ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik Telepati yapsan gelir... |
Ynt: ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik khkh56 |
Ynt: ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik Alıntı:
|
Ynt: ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik CEm bu telepati konusunda ciddimisin ? Bak inanırım, yaparım ona göre smiliyface |
Ynt: ben bir kıza aşık oldum :D ama platonik Ciddiyim,inanabilirsin ama yaparım demeklede olmuyo bu telepati... |
tek senin istemen değil de karşı tarafında istemesiyle ilgli bişi çekim yasası.. umarım hayatına başka aşık olabilceğin ve sana aşık olacak bi kişiyi çekersin :) |
Tebrikler Gercekten zevkliymissin. Bende cok begeniyorum. Kimbilir belki birgun Turkiye'ye gelir ve seni gorur... Olmaz olmaz deme |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 PM. |