Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları

Uyarılar

Tırıvırı

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Tırıvırı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Saat gece yarını yeni devirmişti,yataktan kalktı izlediği film yeni bitmişti hole gitti terliklerini giydi,odasına döndü çantasının arka gözünden siğarasını çıkardı ve yaktı. Odası pis kokmasın diye balkona çıktı ,yağmur yağamaktaydı hala,derin bir nefes çekti bırakmak gerekti aslında bu mereti . ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi

Tırıvırı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-12-2009, 01:34 AM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Tırıvırı

Saat gece yarını yeni devirmişti,yataktan kalktı izlediği film yeni bitmişti hole gitti terliklerini giydi,odasına döndü çantasının arka gözünden siğarasını çıkardı ve yaktı.
Odası pis kokmasın diye balkona çıktı ,yağmur yağamaktaydı hala,derin bir nefes çekti bırakmak gerekti aslında bu mereti .
Bir dünya vardı aslında ama ya içindeki dünyada neler oluyordu ..
Yüreğinde kelimeler birikmişti bir yazamaya başlasa günler sürebilirdi.Bir senenin sonuna yaklaşılıyordu kocaman bir yıl bitiyordu,gerçekten ne çabuk geçiyordu yıllar .Oysa daha dün gibiydi ,dün neydi bir an öncesi geride kalan nefesler değimliydi ,geride kalan nefesleri en güzel anlarla yoğuruldugu zamanlar anılarımız değimliydi.
Sadakatle sarılmalı anılara en güzel anlar saklıdır hafızamızın çercevesiz fotograflarıdır onlar yüreğimizde saklanan.Bir daha hiç yakalayamacağımızı bildiğimiz anların kıymetini asla yaşarken anlamayız .bir tüyosu olsa bilsekki ilerde o anı sarıp sarmalayacağız yüreğimize daha naif davranmazmıyız .
Hoyratça savurduğumuz hayat ansızın şaklatır tokatını yüzümüze afallarız sarsılır bazende savruluruz kimi çabuk savar bu sersemliği kimi düştüğü yerden kalkamaz kalır orda,kimi inatla dikilir yoluna devam eder.
Cesaret nedir biliyormusunuz içindeki korkuları bastırma duygusudur,okadar korkarsınızki o korku sizi demirden bir yürek yapar o demir yüreğin içine gizlersiniz minik korkak çoçuğu .
Şu an kapa gözlerini ve düşün sadece nasıl bir bıçak sırtıdır yaşam denilen oyun.her anı acı yada süprizlerle dolu lahza dediğimiz göz açıp kapama anından kısa olan ,değermi içimizdeki hırsa kine nefes sayılı ömür biçili gelen bizler dünyaya düşünün bir hele.
Hayat gailesi denilen girdapta çırpınan bizler asıl olanı görmek için ya hastanelere ya da mezarlıklara öylesine gitmeliyiz kimileri kötümserlik olarak görsede düşüncelerimi asıl gerçek burada gizlidir.
Bizler değimliyiz en sevdiğimizi ellerimizle toprağa veren hasreti ve sevgisiyle yanan yüreklerimizle bizler değimliyiz dualar tesbihler elimizde her şeyin hayırlısını dileyenler evet öylede olmalı zaten.
Hayat keskindir eğrisi doğrusu yoktur kesin ve kati gerçeklerle doğarız dünyadaki zamanımızı doldurmak beyhude arayışlar içinde .dünya bir lunapark hep güzel yüzü yok maalesef bakmayın o cafcaflı boyalı şarkılı türkülü yüzüne her yol korku tüneli yada kendimizi bile tanımakta zorlandığımız aldatıcı aynalarla karşımızda az önce ben değimliydim palyaçoya gülen ama şimdi sımsıkı sarıldım fırfır dönerken .hayat hep aşk filmi tadında olmuyor maalesef korkusu gerilimi aksiyonu bol bir film ve hep baş rol sende yok öyle yağma ben yoruldum diyemezsin show senle devam ediyor ta ki perde kapanana dek .doğduğumuzda bizi gülen yüzlerle karşılayanlar oluyor bizleri uğurlarken .doğarken mutluluk veren ölümde hüzün kaplı yüreklerde kara toprakla karşılar her ölüm bir doğumdur aslında doğacağımız nasıl heyecanla bekleniyorsa eminim öleceğimiz zamanda bizi bekleyenler karşılayanlar olacak yabancı yok orda belki deden belki annen senden önce göç edenler yine beklemekte sizi korkmayın ölüm kötü değildir kanımca nasılsa yabancı yok orda da .

Uzun bir rüya misali ölüm hiç uyanmadan uyumak kim bilir buradan bile güzeldir dönen yok ki sorsak .

İçimdeki hüzün gemileri sessiz sedasız yüzmekte yine fırtınalar kopsa da en vakur halinde yürek .bu kedi yürek o kadar çok sevdiğini kaybetti ki taşıyamaz oldu özlemin hasretin yükünü o minik yüreğinde ,aslan olsa da kükrese de bilen bilir minik kedidir oysa ,galiba bu dünyada başa çıkamayacağım şeylerden biride içimdeki gidenlere duyduğum özlemim .


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 01:48 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: hollanda
Mesajlar: 242
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: Tırıvırı

Okumaya doyamacagim bir paylasim olmus ellerine kollarina saglik
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 01:57 AM   #3 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tırıvırı

Alıntı:
derya hanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okumaya doyamacagim bir paylasim olmus ellerine kollarina saglik
yüreğimden geçenler işte mersi efm
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 08:33 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
çok_mutlu:) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Bulunduğu yer: mutluluk diyarı:)
Mesajlar: 211
Tesekkür: 645
228 Mesajinıza toplam 1,903 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
çok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura aboutçok_mutlu:) has a spectacular aura about
Standart Cevap: Tırıvırı

çok güzel bir yazı bizim bu tarafta tırıvırı sözü çok kullanılır başlığı görünce hemen konuyu okudum ama iyikide okumuşum süper bir anlatımınız var.
__________________
MUTLUYUM,MUTLUSUN,MUTLUYUZ

çok_mutlu:) isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 09:01 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 711
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Tırıvırı

duygular öyle akıcı ki adeta bir yaşam gibi doyumsuz.
paylaşım için teşekkürler.
__________________
Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine.
genco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 01:00 PM   #6 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tırıvırı

Alıntı:
çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok güzel bir yazı bizim bu tarafta tırıvırı sözü çok kullanılır başlığı görünce hemen konuyu okudum ama iyikide okumuşum süper bir anlatımınız var.
teşekkürler

Alıntı:
genco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
duygular öyle akıcı ki adeta bir yaşam gibi doyumsuz.
paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler

işte öyle gecenin bir vakti aktı yüreğimden kelimeler
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 08:14 PM   #7 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tırıvırı

Minik pisiciğim yine içimi acıttın hislerin özlemlerin o kadar gerçek ki güzel yazın için teşekkür ederim ayrıca hiç de tırıvırı değil (muhalefet olmam gerekiyo mutlaka :))
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 08:37 PM   #8 (permalink)
spestnaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Tırıvırı

önnce kalbinize, sonnra ellerinize sağlıkk sayın mizz çok güzelldi
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-12-2009, 09:15 PM   #9 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tırıvırı

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Minik pisiciğim yine içimi acıttın hislerin özlemlerin o kadar gerçek ki güzel yazın için teşekkür ederim ayrıca hiç de tırıvırı değil (muhalefet olmam gerekiyo mutlaka :))
wampirler ve ler birbirini güzel anlar aslında sanırsam içimdekiler okadar sizki aslında ben yani aslında galiba hepimizin yüreciğinden geçenlerden bir kısmı galibam

Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
önnce kalbinize, sonnra ellerinize sağlıkk sayın mizz çok güzelldi
ahhh ahh işte o çoçuk kalbim yapıyor bu kelimeleri cümle .
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2009, 10:49 PM   #10 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tırıvırı

tırıvırı nedir biliyormusunuz benim bildiğim anlamı boşlaf yada içiboş demektir
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tırıvırı

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Tırıvırı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Saat gece yarını yeni devirmişti,yataktan kalktı izlediği film yeni bitmişti hole gitti terliklerini giydi,odasına döndü çantasının arka gözünden siğarasını çıkardı ve yaktı. Odası pis kokmasın diye balkona çıktı ,yağmur yağamaktaydı hala,derin bir nefes çekti bırakmak gerekti aslında bu mereti . ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.