![]() |
ego güçlendirici nasıl bir etki yapıyor? 3 aya yakın dinlemişimdir ego güçlendirici fakat sormayı akıl edemedim ego güçlendirici derken sevdiğim insanlardan bir daha 'çok egoist olmuşsun, hep kendini düşünüyor, kendine müslüman' gibi tepkiler alabileceğim türden bir egoyumu geliştiriyor yoksa dengeleme amaçlı mı ? zaten normalde de ego olayını anlayamamış olan ben bunu merak ediyorum ne gibi etki yaptığını anlayamadım sadece yani açıklayabilirseniz çok güzel olur --------------------------- Not:Konuyu başından itibaren okuyunuz..Sorunuzun cevabını bulacaksınız.. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Ben de siteyi il bulduğum zaman "ego güçlendirici" olarak görünce korkup dinlememiştim. Zaten çok yüksek, mutsuzluğumun kaynağı bir egom vardı bir de dinleyip daha da yükseltmeyeyim diyerek vazgeçmiştim. Sonra yorumları okuyum daha çok bilgilenince yukarıda belirtildiği gibi dengeleme amaçlı olduğunu anlayıp dinlemeye karar verdim. Ego konusunda az da olsa bilgi sahibi olanlar benim gibi yanlış anlayıp vazgeçebilirler. Aslında ismi "pozitif ego güçlendirici " olsa ilk anda uzaklaşma sebebi olmaktan çıkabilir. Umarım önerim yanlış anlaşılmazactionsmile Sevgiler |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? ego güçlendici ney beni hüzünlendiriyor '( |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Alıntı:
|
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? yok yok bunuda dinliyim hüzünlendiriyor ama bi yandanda rahatlatıyr sanki.önerin için tşklr :) |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? merhabalar; ego güçlendirme telkinini bebeğimin dinlemesinde bir sakınca varmı? |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? Dinleyebilir, zararı yoktur. Küçüklerin dinlemesini önermediğimiz telkinler: Sosyal fobi, depresyon, sigarayı bırakma, kanser destek ve kilo verme gibi telkinlerdir. Sevgilerimle. |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? emeğinize sağlık bu alıntı yapılan kitabın adı nedir? |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? ya ben bu mp3leri indiremiyorum nerde hata yapıyorum acabaaa... dunk56 |
Cevap: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE? telkinmp3.com sitesinden indire bilirsin |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:34 AM. |