![]() |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/ bu linki incelerseniz sanırım yardımcı olur size, sevgiler |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu bende denemeye başladım.hadi bakalım inş. işe yarar |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu ben mp3 leri göremiyorum indiremedim..yardım edermisiniz |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu mp3 leri buradan indirebilirsiniz butonuna bastığım zaman indireceğim hiç bir link i göremediğim gibi konuyla ilgili sadece arkadaşların yazdıkları yorumları görüyorum..lütfen bana yardım edin sinir oldum.. |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Merhaba gülüm 21; İlgili linke sağ tıkla.."Farklı Kaydet" seçeneğinden yükleyebilirsin..Linklerde bir sorun yok.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rsiniz-b254.0/ |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu merhabalar cok ama cok guzel bi site emegi gecen herkese tesekkurler 25889. bugun aranizdaki 4.gunum.gunluk 2-3 saat anca dinleme firsatimoluyor ilk iki gun mide bulantim vardi simdi duzeldi bide surekli sirtimi dik tutma ihtiyaci hissediyorum.simdilik boyle gelismeleri yazarim |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu telkinlerin su versiyonunu 20 gün sabahdan öğleden sonraya kadar dinledim..açıkçası ruhumu dinlendirdiği gibi huzur verdiği izlenimi bıraktı..sesleri duyabiliyorum..kendime olan güvenimi güçlendirdiğinide yavaş yavaş görmeye başladım..çünkü çok kalabalık bir topluluğun içerisinde bulunduğum için hitabetimi arttırdığını karşımdaki insanı daha rahat tespit edebildiğimi ve ona göre rahat cevap verebilme kabiliyetimin ağır ama emin adımlarla ilerlediğini sizlerle paylaşmak istedim..gerçekten hayatım değişti sitesine teşekkür ederim..son olarak sizlerden bir ricam olacak..astral seyehat ile ilgili çok daha geniş kapsamlı video sunumları oluduğunu biliyorum ingilizceden türkçeye çevirip bizlere sunarsanız..çok sevinirim..başarılar dilerim..sizlere olacağız her zaman.. kiss3 |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu bugun benim 6. gunum surekli dinlemesemde gunde 3-4 saatego ve sucluluk telkinlerini dinleyebiliyorum fark varmi derseniz galiba var.bugun kuzenimin kinasi vardi ve ben nedense kendimden emindim eskiden kalabaligin icinde yurudugumde heran dusecegim sanirdim bugun adimlarim cok saglamdi ve surekli halay cektim halbuki boyle degildim sanki herkesin gozu ustumde diye hemen sikilir otururdum ben bunu orda hic dusunmedim bile eve geldigimde kendimdeki fark aklima geliverdi ve ben simdi soktayim nasil olur gibisinden dusun bu mutlulugumu sizlerle paylasmak istedim |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Merhaba arkadaşlar, Su sesini dinlerken, bağırtı ve konuşma sesleri duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
Ynt: Ego Güçlendirici Su Versiyonu merhabalar morbeyaz .. yanımıza hoşgeldin.. rehber bölümde pek çok soruna yanıt bulacaksın.. super müsait oldukça incelemen için; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ telkinlerin içerisinde ilave olarak mutluluk telkinide mevcuttur.. mutluluk telkinin db kaydı ana telkinden daha yüksektir.. telkinler ritimli olarak okunmaktadır.. kelime vurgusunun yükseldiği müzik sesinin düştüğü kesişme noktalarında sesler duymanız bu sebeple normaldir.. özellikle deneme yaptım hem kulaklıktan hem hopörlerden dinlediğimde arka fonları duymak için sesi oldukça yükseltmem gerekiyor.. dinlerken müziği normal seviyede açmanız verimlilik açısından da iyi olacaktır.. sevgiler.. actionsmile |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:18 AM. |