Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Diğer Sorularınız

Uyarılar

Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da bildiğimizden şaşmıyoruz. Ama sublimal mesaj ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi

Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-12-2008, 04:15 PM   #11 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 41
Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azime_1 will become famous soon enoughazime_1 will become famous soon enough
Standart

Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da bildiğimizden şaşmıyoruz. Ama sublimal mesaj daha sinsi ve daha etkili ise onu bilemem tabi.
Ama gün içerisinde radyo vericilerinden yayınlanan sinyaller ,cep telefonu sinyalleri daha nice 5 duyumuzla algılayamadığımız veri ki bizi etkiliyor olabilmesi lazım o zaman .
O halde gene sitemizde yayınlanan koruyucu kalkan bu konuda etkili oalbilir mi

Ne bileyim bu ahlak yapımızdaki çöküş değerlerimizn değişmesi.Belki de bu televizyon vs.ile beynimize işleyen telkinler olabilir mi diye de düşünmeden edemeiyor insan.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

azime_1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2009, 05:04 PM   #12 (permalink)
 
sabırlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 182
118 Mesajinıza toplam 497 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sabırlı is an unknown quantity at this point
Standart

hmmm..ilginç bakalım daha neler duyacağız:S
sabırlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2009, 03:35 AM   #13 (permalink)
 
salvadore_xp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura about
Standart Cevap: Ynt: Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer kendi kendine bilinçli olarak telkin vermek istiyorsan forumda Mind Master diye bir program var.Arama butonundan arayıp kurabilir kendi telkinlerini verebilirsin.

Ama bilinç altına almasını istemediğin telkinleri nasıl engellersin o konuda bilgim yok.Sadece bunu da bir ihtimal olumlamayla yapabilirsin. ''Benim bilinç altım sadece yararlı telkinleri depolar.Ben olumlu telkinleri alırım.'' gibi.

Gün içinde telkinlerini dinleyerek ve olumlamalarını yaparak bunu destekleyebilirsin.Mind Master programı forumdaki telkinli mp3 lerle birleştirilerek dinlenince harika sonuçlar alabilirsin.Mind Master görsel ve mp3 ler subliminal olarak bilinç altına etki ediyor.Anlaşılmayan bir şey varsa sorabilirsin tekrar.
Mind master ile kendi telkinimizi ve telkinli mp3leri birleştirince aynı anda 2 telkin birden almış olmuyor muyuz? Anladığım şekildeyse bunun pek sağlıklığı olmayacağı yönünde açıklamalar vardı. Muhtemelen anladığım şekilde değildir. Bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim. Ayrıca mind master programını da forumda bulamadım bir türlü...
salvadore_xp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-07-2009, 10:48 AM   #14 (permalink)

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Mind master bir yazım programı, görsel olarak telkinlerle destekliyor bu yüzden sakıncası yok. ben uzun zamandır kullanıyorum.

Mind Master ı bulmuşsunuz sanırım, kurabildiniz mi? Bir önceki sayfasında ayarlarını yazmıştım. Sorun olursa tekrar konuda sorarsınız.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2009, 09:10 PM   #15 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 5
4 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
soniqa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

selamlar,

tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı. ancak bu konu ile ilgili söyleyeceklerim var.evet kesinlikle özellikle reklamlarda telkin odaklı senaryolar hazırlandığını biliyorum...bir televizyoncu olarak ta yapılan işlerde ister istemez telkine odaklı işler yapıldığına emin olabilirsiniz.örneğin ben reklamları ve dizi filmlerin izlenmesini, hatta tv izlenmesini uygun bulmayan biriyim.

özellikle de çocuğu olan arkadaşlar reklam ve dizilerin çocuk üzerindeki etkilerini anlatmaya gerek yok..mümkün olduğunca izletmeyin derim ben:)

sevgiler.....
soniqa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-10-2009, 01:32 PM   #16 (permalink)
Yüzbaşı
 
imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 996
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Alıntı:
azime_1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da bildiğimizden şaşmıyoruz. Ama sublimal mesaj daha sinsi ve daha etkili ise onu bilemem tabi.
Ama gün içerisinde radyo vericilerinden yayınlanan sinyaller ,cep telefonu sinyalleri daha nice 5 duyumuzla algılayamadığımız veri ki bizi etkiliyor olabilmesi lazım o zaman .
O halde gene sitemizde yayınlanan koruyucu kalkan bu konuda etkili oalbilir mi

Ne bileyim bu ahlak yapımızdaki çöküş değerlerimizn değişmesi.Belki de bu televizyon vs.ile beynimize işleyen telkinler olabilir mi diye de düşünmeden edemeiyor insan.
ben de aynı şeyi düşünmeden edemedim...son zamanlardaki haberlere de bakacak olursanız neredeyse dünyanın tamamı ahlaki bir çöküş içerisinde...tecavüzler tacizler ensest ilişkiler aldı başını yürüdü ne yazıkki...

ve ben bunları cinsellikle alakası bile olmayan ürünlerin reklamlarında bile cinsel tema kullanılarak bilinçaltına telkin edilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum...örneğin kot pantolon reklamları gibi....ve de dizilerde ve filmlerde de çarpık ilişkiler sanki normal şeylermiş gibi gösteriliyor hatta o tarz ilişkilere görsel açıdan güzel gözüken özendirici kareler konarak insanlar özendiriliyor...kesinlikle görsel telkin olayını inanıyorum ben....ama kötü yönde kullanılıyor...kötü şeyler güzel gibi gösterilerek...

bir örnek daha vereyim..filmlerde ve dizilerde deli,psikopat ve katil karekterini oynayan oyuncular genelde en karizmatik veya yakışıklı aktörlerden seçiliyor...ve onları izleyenler sanıyorlarki bu tarz kötü insanlar olduklarından çekici ve karizmatik olacaklarını sanıyorlar belki de...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2010, 02:10 PM   #17 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasam35 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

İşin içine öyle çok konu giriyor ki..Vurdulu kırdılı çizgi filmler, bilgisayar oyunları, müptelası olduğumuz diziler,mesela şimdi bir ben 10 müptelalığı var ki sorma gitsin.Bütün çocuklar benim oğlumda dahil buna hastası.Kendini ben 10 sanıyor, bütün ürünlerinden almak istiyor. Bu sadece örnek ama yapımcılar teknolojiyi kullanarak zihinlerimize daha başka neler sokuyorlar kimbilir.
yasam35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da bildiğimizden şaşmıyoruz. Ama sublimal mesaj ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.