![]() |
Ynt: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Alıntı:
|
Ynt: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Peki benimki 22,ne anlama geliyor anlayamadım özür,iki sayısınamı bakacağım? |
Ynt: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Alıntı:
Altın Potansiyel: Sınırsız Bu, taban rengi açısından en güçlü renktir. İnsanlara geniş boyutlu projeleri ve kafalarına koydukları herşeyi gerçekleştirme becerisi verir. Karizmatik, çok çalışkan, sabırlı ve kendilerine amaç belirleyen kimselerdir. Yaşamda en büyük başarılarını geç kazanırlar. Azizlerin ve öbür tinsel kişilerin başlarının çevresindeki halenin genelde altın rengi olması boşuna değildir, bu onların sonsuz potansiyelini gösterir. |
Ynt: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Varmış 22 iyi okumamışım özür,teşekkürler.egom şişti 44 |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama 05 02 1974=2674=19 mu yoksa 5 2 1974=8974=28 mi valla kafam karıştı |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Mor Potansiyel: Tinsel ve entelektüel gelişme Taban rengi mor olan insanlar yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirirler. Ne kadar geliştikleriyse auralarındaki bu rengin kalitesiyle ortaya çıkar. Taban rengi mor olan kişiler doğalarının bu yönünü genellikle reddetmeye çalışırlar. Bu onlara mutluluk getirmez ve sonunda yaşamlarıyla ne yapmaları gerektiğini keşfederler. Öğrenmeye ve bilgelikleri artmaya başlayınca, auraları da genişler ve parlaklaşır. Bu rengin negatif çizgisi başkalarına itici gelen bir üstünlük taslama olabilir. |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Mavi Potansiyel: Değişkenlik Bu kişiler genellikle pozitif ve hevesli oldukları için mavi, taban rengi için harika bir renktir. Sonuç olarak da bu kimselerin auraları geniş ve parlaktır. Herkes gibi iniş ve çıkışları çoktur ama nasılsa zorlukları daha bir kolay aşarlar. Mavi taban rengine sahip kişilerin yürekleri her zaman genç kalır. Samimi, dürüst insanlar olup, genellikle akıllarındakileri söylerler. Mavinin negatif çizgisi işleri bitirmede güçlük çekmesidir. İşlere başlamak konusunda çok iyidirler, büyük bir hevesle başlarlar ama bitirmek konusunda aynı azmi gösteremezler. Kesinlikle beni anlatıyor.y789 Yalnızca son kısım uymadı.Başladığım bir şeyi muhakkak bitiririm,yarım kalan herşey beni rahatsız eder. ......Düşündüm de.... Belki de yaşamda bazı şeyleri de yarım bırakmak,illaki bitirmeye kasmamak gerekiyordur,kimbilir...Seminerden sonra böyle oldumgirlhaha |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama Mor Potansiyel: Tinsel ve entelektüel gelişme Taban rengi mor olan insanlar yaşamları boyunca tinselliklerini geliştirirler. Ne kadar geliştikleriyse auralarındaki bu rengin kalitesiyle ortaya çıkar. Taban rengi mor olan kişiler doğalarının bu yönünü genellikle reddetmeye çalışırlar. Bu onlara mutluluk getirmez ve sonunda yaşamlarıyla ne yapmaları gerektiğini keşfederler. Öğrenmeye ve bilgelikleri artmaya başlayınca, auraları da genişler ve parlaklaşır. Bu rengin negatif çizgisi başkalarına itici gelen bir üstünlük taslama olabilir. |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama benimki sarı çıktı.. Arkadaşlar aura rengimizi öğrenmiş olmamız ne işimize yarıyor acaba ? bu konuda bilgisi olan var mı ? rengimizi bilmemizin ne gibi şeylerde faydası var acaba ? yada şöyle sorayım aura rengimize göre uygulamamız gereken şeyler neler ? |
Cevap: Numeroloji ile Aura Rengi Saptama mor çıktı ben zaten mor rengini çok severim =) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:34 PM. |