Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Çocuk Sağlığı > Çocuk Gelişimi

Uyarılar

Çocuk Gelişimi çocuk gelişimi psikolojisi, çocuk gelişimi egitimi, çocuk gelişimi okul, çocuk gelişimi eğitimi, çocuk gelişimi bölümü, çocuk gelişimi üniversite, çocuklar gelişimi, çocuk gelişimi üniversitesi, çocuk ve gelişimi, çocukların gelişimi, çocuk gelişimi eğitim, çocuk gelişimi

ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ

Çocuk Sağlığı ve Çocuk Gelişimi ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ Özel öğrenme güçlüğü ZEKANIN yetersizliğinden kaynaklanan bir problem değildir!!! Öyle ya da böyle sosyal çevremizin dayattığının dışında yaşayabilme şansını biz kaçırdık. Adil olan; Çocuğumuzun, Bizim nimetlerinden faydalanamadığımız sonsuz zenginlikteki yaşamın vaat ettiklerini gören, FARK eden ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çocuk Gelişimi telkin cd indir izle İstanbul Çocuk Gelişimi nerededir kimdir Çocuk Gelişimi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çocuk Gelişimi hipnoz Çocuk Gelişimi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çocuk Gelişimi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çocuk Gelişimi kuantum düşünce kitap haberi

ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-09-2009, 01:22 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 126
Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OPTİMİS is an unknown quantity at this point
Standart ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ

ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ


Özel öğrenme güçlüğü ZEKANIN yetersizliğinden kaynaklanan bir problem değildir!!!
Öyle ya da böyle sosyal çevremizin dayattığının dışında yaşayabilme şansını biz kaçırdık. Adil olan; Çocuğumuzun, Bizim nimetlerinden faydalanamadığımız sonsuz zenginlikteki yaşamın vaat ettiklerini gören, FARK eden ve kendisi için neyin iyi olduğunu bilip tereddütsüz o iyileri alıp kabul eden, kıymetini bilip en harika şekilde kullanan/değerlendiren birey olmasını sağlamak.
Evimizin içerisinde anne ve baba olarak önce bir birimize ve çocuğumuza saygılı davranıp, yalpalamadan/tereddüt etmeden, gecikmeden ve telaşa kapılmadan alınması gereken kararları alarak. Bu kararları ısrarcı ve inançlı bir şekilde uygulayarak. Bir birimizle ve çocuğumuzla ikiyüzlü olmayan, karmaşadan uzak bir sadelikte ilişki kurarak. Olabileceklerle, olmazları öğretirken! Çocuğumuza hem net örnek olup hem de sebeplerini basit ve anlaşılır şekilde izah ederek sağlam kişilikli, güvende olduğunu bilen, güvenilir,Öz güven sahibi birey olmasına katkı sağladık.
Bizim dışımızdaki aile bireyleri(Dedeler ve Nineler ile amcalar/halalar, teyzeler/dayılar)bizim yerleştirmeye ve yaşatmaya çalıştığımız yetiştirme tarzına katkı sağlayıp, asla çocuğumuzun yaşam disiplinini ve şevkini bozacak/gereksiz şımartmalar yapmaması işimizi kolaylaştırdı. Dikkatli davranıyoruz.
Evet yukarıda özetlenen titizliğe sahipsiniz ve FAKAT!!!
‘’Birkaç aydır ilkokula devam eden çocuğumuzun evde gönül huzuru içerisinde okul hayatının devamını kesintisiz yaşayabilmesi için çok özenli ve dikkatli davranıyoruz..
Neredeyse sömestri tatili yaklaştı. Okuma yazma esnasında bir birine benzeyen harfleri (b ile d yi-m ile n yi) karıştırıyor. Benzer seslerin olduğu bir yazı okuduğumuzda duyduklarını yazamıyor. Yazarken aynada görülür gibi(Ali yi ilA olarak) yazyor. Okurken satırları ya atlıyor ya da okuduğu yeri kaybediyor. Yavaş okuyor. Okuduğunu anlamıyor. Harflerin sırasını(okulda yerine Okluda yazarak)karıştırıyor. Yazdığı yazıyı bir türlü sayfaya yerleştiremiyor, satırlar eğri büğrü gidiyor. Harfleri ecik bücük yazarak şekillerini bozuyor. Uzun cümleleri, tarif ve talimatları dinlemiyor. Dinlese de anlamıyor veya takip ederken cümlelerin başını kaçırıyor. Önce-sonra, dün-bugün gibi zamanı anlatan ifadeleri cümle içerisinde yanlış kullanıyor. Saati ne kadar ısrarla öğretmeye çalış sakta öğrenemiyor. Mevsim, ay, gün gibi sıralı bilgileri doğru sırayla söyleyemiyor. Sağ-sol ayrımı yapamıyor. Matematiği öğrenmede çok zorlanıyor.’’
Bunlar yetmezmiş gibi/bunlara ilaveten, aşırı hareketli hiperaktif veya hareketleri aşırı yavaş Hipoaktif ve dikkat eksikliği var diyen ve çocuklarının bu yaşadığını ciddiye almadıkları için 4-5 ci sınıfa geçse de okuma yazmayı öğrenemeyen çocuklara sahip aileler de var bu hayatta.
Bu gibi/buna benzer sorunların pusuda çocuğunu beklediğini fark edebiliyor musun.
Özel öğrenme güçlüğü tanımlarından bir kaçının çocuğunda baş göstermesi halinde buna göz yumup ele âleme, daha da önemlisi egona rezil olmaktan kurtulduğunu sanacak mısın?
Doğum öncesinde annenin yetersiz beslenmesi, geçirdiği enfeksiyonlar ve ilaç kullanması/Doğum esnasında görülen anormal bir durum(kordon dolanması-travmalar)/Beyinde görülen gelişimsel gecikmeler/kalıtsal yatkınlık bu sorunun sebeplerinden bir kaçı.
Erken tanı ve Uzman müdahalesi ve eğitim desteği ile çocuğun probleminin çözümü ilaçsız kolaylaşacaktır. Gerekli yönlendirme ve eğitim desteği ile sorun KEMİKLEŞMEDEN çözüle bilmektedir.
Bu normal ya da normalin üstünde ZEKÂYA sahip çocuklarda görülebilen bir öğrenme problemidir.
Okulda bu tür sorunlarla boğuşan çocuğu olan ebeveynler lütfen Uzmandan yardım almaktan sakınmayın.
Çocuklar sadece sizin ve soyağacınızın değil Dünyanın da geleceğidir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

OPTİMİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2010, 08:20 PM   #2 (permalink)
Çevirmen
 
yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 207
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ

Benim bir tanıdığımın kızında bu rahatsızlık var, kız 9 yaşında 3. sınıfa gidiyor ama okumayı yazmayı henüz çözebilmiş değil, özel uzman yardımı alıyor. Acaba bu rahatsızlık için telkinlerin faydası olur mu? Ya da bu konuya özel telkin hazırlanması mümkün mü?
Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-02-2010, 08:33 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 126
Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OPTİMİS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ

Yazındada belirtmişsin,uzman katkısı olmazsa olmazlardandır.
Bu çocuklarda BEYİN HASARI-nörolojik bir problem yada psikolojik bir rahatsızlık söz konusu değildir.
Özel öğrenme güçlüğü aşağıdaki sebeplerden birinden olabilir;
1-doğum öncesi annenin yetersiz beslenmesi
2- Geçirdiği enfeksiyonlar ve ilaç kullanması
3-Doğum esnasında görülen anormal bir durum(kordon dolanması-travma gibi)
4-beyinde görülen gelişimsel gecikmeler
5-kalıtsal yatkınlık

Erken tanı ve eğitim desteğiyle çocuğun probleminin çözümünü kolaylaştırabiliriz.
Gerekli yönlendirme ve eğitim desteğiyle sorun kronikleşmeden çözülebilir.Tedavide ilaç kullanılmamaktadır ve telkinlerin katkısı ulacağını umuyorum.
Yakınınıza geçmiş olsun dileklerimi iletirim.
OPTİMİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-04-2012, 12:17 PM   #4 (permalink)
 
bloodvessel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2012
Mesajlar: 16
Tesekkür: 10
15 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bloodvessel is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ

Bir çocuk var kızımın sınıfında...gelişme geriliği var diye üzülüyordu annesi...dedim bir üniversitede bu araştırılsın çünki çocukta hafıza normal değil..evet gidildi gelindi çocuğun IQ su 160 çıktı...bir şeyi bir kere demek yetiyor..ne ders çalışma ne bişey..ntv haber seyredip memleket sorunlarına kafa yoruyor..birde en büyük özelliği 2050 yılına kadar hangi gün neye denk geliyor sor anında öğren :) bunu ben keşfettim çocukta..çünki devamlı takvimlere bakıyordu...7 haziran 1970 hangi gün de cevabı pat alıyosun :) dedim hadi takvimden bu güne bakıyosun öğreniyosunda mesela 2025 yılındaki bir günü nasıl öğrendin:) sistem hep aynı cevabını aldım ..yani bu tarz çocukların bir araştırlılması lazım...belkide dehalar yetişicek..hemen mental gerilik var diye dışlanmamalı...
__________________
Bir mum diğerini tutuşturmakla ışığından birşey kaybetmez.
bloodvessel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ

Çocuk Sağlığı ve Çocuk Gelişimi ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÇOCUKLARDA ÖZEL ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ Özel öğrenme güçlüğü ZEKANIN yetersizliğinden kaynaklanan bir problem değildir!!! Öyle ya da böyle sosyal çevremizin dayattığının dışında yaşayabilme şansını biz kaçırdık. Adil olan; Çocuğumuzun, Bizim nimetlerinden faydalanamadığımız sonsuz zenginlikteki yaşamın vaat ettiklerini gören, FARK eden ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çocuk Gelişimi telkin cd indir izle İstanbul Çocuk Gelişimi nerededir kimdir Çocuk Gelişimi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çocuk Gelişimi hipnoz Çocuk Gelişimi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çocuk Gelişimi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çocuk Gelişimi kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.