Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Cilt Güzelliği

Uyarılar

Cilt Güzelliği bitkilerle cilt güzelliği, bitkisel cilt güzelliği, doğal cilt güzelliği, cilt güzelliği için, cilt güzellik, cilt güzelliği, limonla cilt güzelliği, cilt güzelliği sırları, cilt güzelliği için öneriler, cilt güzelliği için şifalı bitkiler, cilt güzelliği için bitkiler, cilt güzelliği için maskeler, cilt güzelliği için doğal yöntemler, cilt güzelliği için beslenme, cilt güzelliği için yapılması gerekenler, cilt bakımı ve güzelliği, cilt güzelliği için ne yapılmalı, cilt güzellik maskesi, cilt ve güzellik, cilt için güzellik sırları, cilt bakım ve güzellik, cilt bakimi ve güzellik, cilt güzellik sırları, cilt bakimi güzellik, cilt bakım güzellik, cilt güzellik maskeleri, cilt bakımı ve güzellik sırları

güzellik halleri

Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği güzellik halleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı ohhhh ohh güzellik sırları ortalara çıkmaya başladı... bunlar artık hayatım değişti sırları... hem ruhumuz hen cildimiz fıstık gibi olacak... suzzy hülya harika bilgiler oldu.... çok kısa bir sürede sizlerin ve diğer dostların katkılarıyla forumumuzun bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi

güzellik halleri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-11-2007, 05:17 PM   #21 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: güzellik halleri

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ohhhh ohh güzellik sırları ortalara çıkmaya başladı... bunlar artık hayatım değişti sırları...
hem ruhumuz hen cildimiz fıstık gibi olacak... suzzy hülya harika bilgiler oldu....

çok kısa bir sürede sizlerin ve diğer dostların katkılarıyla forumumuzun bu sayfasını top 10 a yerleştircez hasdi bakalım her gün bi sır la güzelleşelim...

değerli bilgilerinizi bizlere aktardığınız için teşekkürler...

bu arada kaya tuzu vücudunuzdan negatif enerjileri atmanıza yardımcı olacağı için arınmış olur kem gözlerden de korunmuş olursunuz... bir taşla 5 kuş ...

kolay gele
aaa bak bunu bilmiyordum shamaniccim..ne güzell..tuzun bu etkiside var demek..teşekkür ederim..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:18 PM   #22 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Kirpikler

Gözkapaklarınızı lekelememek için maskarayı önce alt kirpiklerinize sürün.

Üst kirpiklerinizi boyarken gözlerinizi iyice açın, çenenizi kaldırın ve çubuğu kirpiklerin kökünden başlayıp ucuna kadar, yana doğru ilerleyecek biçimde gezdirin. Böylece kirpiklerinizin tamamı kaplanmış olur.

En çok siyah maskara beğeniliyor olsa da, insan yaşlandıkça ve cilt rengi değiştikçe siyah/kahverengi veya kahverengi maskara daha güzel görünmeye başlıyor.

Eğer maskara çubuğuyla kirpiklerinizin köküne kadar inemiyorsanız, kök çevresinde maskara artıkları bırakmamak için o bölgeyi yumuşak ve siyah renkli bir göz kalemiyle boyayabilirsiniz.

Maskara özellikle sarışınlarda kimi zaman çok ağır durabilir. Üst kirpikleri siyahla boyamak, alt kirpiklerdeyse kahverengi, mavi, hatta mürdüm maskara kullanmak kumrallarda bile çok iyi sonuç verir.

Mavi maskara gözlerinizin aklarının daha beyaz görünmesini sağlar.
Göz kalemi

Göz kalemini uygulamanın en kolay yolu, gözkapağını gerilene kadar yavaşça çekmek, ardından kalemi kirpik çizgisine koyduktan sonra gözkapağı boyunca ilerletmektir.

Sıvı göz kalemleri canlı, belirgin bir çizgi verir. Çubuk biçiminde olan ürünleri kullanabileceğiniz gibi, ıslak farı çok küçük bir fırça yardımıyla da sürebilirsiniz.

Daha yumuşak bir etki için gözlerinize kalem çektikten sonra çizgiyi parmağınızla veya bir pamuklu çubukla dağıtırsanız, buğulu ve çekici gözler elde edersiniz.

Far

Gözkapağına far sürmek kimi zaman çok zor olabilir, bu nedenle gözkapağının tamamında doğal, soluk renkli far kullanın. Bu şekilde oluşturacağınız pürüzsüz ve mat yüzeyin üstüne daha canlı renkleri uygulayabilirsiniz.
Gözün biçimini düzeltirken dikkat edilecek ikinci konu, doğal ışığın kusursuz bir gözün çevresinde hangi noktaya vuracağını düşünmektir

Göz biçimlerini düzeltmek için öneriler:

Çukur Gözler: Gözkapağının tamamında uçuk bir far veya kapatıcı kullanın. Böylece açık renkli ve temiz bir gözkapağı yaratmış olursunuz. Maskarayı çok tutarak gözlerinizi vurgulayabilirsiniz.

Sarkık Gözkapakları: Orta ile koyu arası bir far kullanarak, gözün dış kenarıyla iç kenarı arasındaki mesafenin dış kenara yakın üçte birlik kısmına denk gelen noktadan başlayıp kirpik çizgisinden kaş kemiğine kadar bir çizgi çekin. Sonra yumuşak bir fırça alarak rengi kaş kemiği boyunca, gözün iç köşesine doğru dağıtın. Gözün dış köşesine uçuk renkli bir far sürüp gözlerinizi iyice vurgulayarak makyajı tamamlayın.

Çıkık Gözkapakları: Böyle gözlere karşıdan baktığınızda, gözden çok gözkapağı görürsünüz. Işığın vurduğu noktalara pastel gri/kahverengi tonda bir far sürerek yapay gölge yaratın, ardından kaş kemiğine açık renkli bir far sürüp kaşları öne çıkarın.

Küçük Gözler: Gözü çepeçevre göz kalemi veya farla boyamak daha küçük gösterir. Dış kirpiklerin arasına süreceğiniz uçuk renkli bir far veya kapatıcı küçük gözleri büyütür. Maskara da benzer bir etki gösterir.

Kusursuz bir göz çukuru çizgisi çekmek için, aynayı tam karşınıza alın ve üst gözkapağınızın arkasında bir fırça veya sünger kullanın. Böylece en doğal göz çevresini çizmiş olursunuz.

Gözün neresinde hangi rengi kullanacağınıza karar verirken temel kuralı unutmayın: Koyu renkler derinleştirir veya çukurlaştırır, açık renklerse sürüldükleri bölgeyi ortaya çıkarır. Dolayısıyla gözkapaklarına ve kaş kemiklerine açık renklerin, kirpik çizgilerine ve göz çevresine koyu renklerin kullanılmasında yarar vardır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:21 PM   #23 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Renk önerileri

Yanlış veya doğru renk yoktur. Göz renginiz ne olursa olsun deney yapmaktan korkmayın.

Karşıt renkler göz rengini ortaya çıkarır.
Az ve öz kuralını unutmayın. Rengi azar azar ekleyin ve iyi karıştırın. Farınız az geldiğinde eklemek kolaydır, ama fazla geldiğinde silmek çok zordur.

Mavi gözlere en çok gri, leylak ve pembe tonları yakışır. Alt kirpiklerde eflatun renkli bir çizgi çok çarpıcı görünecektir. Açık renkli gözlerle koyu renkli makyaj çok güzel bir karşıtlık oluşturur.

Kahverengiler mavi gözleri vurgular.

Koyu renkli gözler, kahverengi, siyah, badem ve şeftali gibi doğal tonlarla daha iyi görünür. Siyah veya kahverengiyle krem renkleri arasındaki karşıtlık, ister çok delici, ister ağırbaşlı ve sakin gözler yaratmanız için size geniş bir aralık sunar.

Eğer koyu renkli far kullanıyorsanız, elmacık kemiklerinize düşebilecek renk parçacıklarını tutması için gözünüzün hemen altına ışık geçiren bir pudra sürün. Bu parçacıkların fondöteni bozmadan silinmesi kolaydır.

Yaşlı ciltlerde, cildin dokusunu vurgulayan koyu farlardan uzak durun. Uçuk ve parlak renkler gözleri daha iyi gösterir

  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:24 PM   #24 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Mükemmel Makyajın Sırları



Güzelliğiniz ile nefes kesmek mi istiyorsunuz? O zaman vereceğimiz ipuçlarına çok dikkat edin.

Krem şeklindeki fondötenden yüzünüze bir parça sürüp parmak uçlarınızla yavaş yavaş yüzünüze yedirin. Fondötenin üstüne, kesinlikle pudra sürmeyin.

Göz makyajına başlamadan önce göz kapağınızın çevresine yüzünüze sürdüğünüz fondötenden bir ton açık başka fondöten sürün. Göz altına hafifçe pudra sürün.

Kaş altından kirpiğe kadar uzanan kemiğe açık renk ve ışıltılı bir sıvı göz farını parmaklarınızla yayın. Yüzünüze sürdüğünüz pudradan bu bölgeye de uygulayın.

İnce bir fırçayla göz kapaklarınıza açık bej tonlarında far sürün.

Elmacık kemiklerinize gül rengi tonlarında allık sürün. Allığınızın son derece ince olmasına özen gösterin.

Kirpiklerinizi kıvırın ve yalnızca üst kirpiklerinize rimel sürün. Kirpikleri belirginleştirmek için ince bir fırçayla siyah göz farını üst göz kapağınızın uç kısmına sürün.


Bir kaş kalemiyle hafifçe kaşlarınıza renk verin. Sonra bir kaş fırçayla tarayın.

Dudaklarınızın etrafına doğal renkte bir dudak kalemi sürün.

Dudaklarınızın renginden yalnızca bir ton koyu olması gerekiyor. Dudak içini de parlatıcı ya da açık renkte parlak bir rujla boyayın


Uzun Yüz için Makyaj Teknikleri:
Uzun yüz şeklinde uzunluk genişliğin bir buçuk katından fazladır ve amaç uzunluğu azaltmaktır.
Tam çene altından yukarı doğru ve çene çizgisi etrafında kalın çizgiler yapın. Alnın kenarlarından şakaklara doğru gölge yapın. Dış kısmına daha koyu olmak üzere yanak kemiğine allık sürün. Allığı kulağa yakın bölgeye kadar uzatın.

Yuvarlak Yüz için Makyaj Teknikleri:
Yuvarlak yüzde genişlik uzunluğun üçte ikisinden fazladır ve amaç hatları keskinleştirmek ve inceltmektir.

Yanak kemiklerinin altında, yanakları içeri çekerek çukurlar yaratın. Allığı önce kulaklardan burna doğru, bu çukur üzerinde sürün. Sonra yukarıya alına doğru uygulayın. Yüz ortasını açık renk bir pudra ile aydınlatın.

Oval Yüz için Makyaj Teknikleri:
Oval yüz şeklinde uzunluk genişliğin bir buçuk katı kadardır. Bu yüz biçimi şekillendirme gerektirmez. Allığı doğrudan elmacık kemiği üzerine uygulayın. Şakaklara doğru yönünü yukarı çevirin.

Yüzünüzün daha ince görünmesi için, şakaklarınıza, elmacık kemiklerinize ve çene altınıza büyük bir allık fırçası yardımıyla bronz allık sürün. Daha açık renk pudrayla alnınızı, burnunuzu ve çene ucunuzu vurgulayın

Rujunuza Kalıcılık:
Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza biraz fondöten sürüp pudralayın. Bir kat ruj sürün, fazlasını almak için iki dudağınızın arasına bir kağıt mendil koyup dudaklarınızı bastırarak kapatın, 2.katı uygulayın.

Dudakdaki Çatlaklardan Korunma:
Dudak bakımında en önemli unsur ise dudakları çatlaklara karşı koruyan dudak kremi kullanmaktır. Makyaj yaparken dudaklar çatlak olmamamalıdır.Kış aylarında dudaklarınızı çatlaklara karşı koruyan rujlardan kullanmalısınız.

Makyaj ve Ruj:
Makyajın ortaya çıkmasını sağlayan rujların seçimi de makyajınızın rengine göre önemlidir. Rujunuzun dudaklarınızda uzun süreli kalmasını istiyorsanız kolay çıkmayan rujlardan yani ever-lasting rujlardan kullanabilirsiniz veya dudaklarınızda kuruma problemi yoksa ruj sürmeden önce biraz pudra kullanabilirsiniz.

Parlak Dudaklar:
Pek kalıcı olmayan dudak parlatıcılarının yerine, dudaklarınıza vazelin sürün. Hem parlaklık daha kalıcı olacak, hem de dudaklarınız yazın güneşinden, kışın da soğuğundan korunmuş olacak.

Rujunuza Kalıcılık:
Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza biraz fondöten sürüp pudralayın. Bir kat ruj sürün, fazlasını almak için iki dudağınızın arasına bir kağıt mendil koyup dudaklarınızı bastırarak kapatın, 2.katı uygulayın.

Dudakdaki Çatlaklardan Korunma:
Dudak bakımında en önemli unsur ise dudakları çatlaklara karşı koruyan dudak kremi kullanmaktır. Makyaj yaparken dudaklar çatlak olmamamalıdır.Kış aylarında dudaklarınızı çatlaklara karşı koruyan rujlardan kullanmalısınız.

Makyaj ve Ruj:
Makyajın ortaya çıkmasını sağlayan rujların seçimi de makyajınızın rengine göre önemlidir. Rujunuzun dudaklarınızda uzun süreli kalmasını istiyorsanız kolay çıkmayan rujlardan yani ever-lasting rujlardan kullanabilirsiniz veya dudaklarınızda kuruma problemi yoksa ruj sürmeden önce biraz pudra kullanabilirsiniz.

Parlak Dudaklar:
Pek kalıcı olmayan dudak parlatıcılarının yerine, dudaklarınıza vazelin sürün. Hem parlaklık daha kalıcı olacak, hem de dudaklarınız yazın güneşinden, kışın da soğuğundan korunmuş olacak.

Makyaj fırçalarınızı nadiren temizliyorsunuz. Bir tek siz kullanıyorsanız neden uğraşacaksınız ki?

Zararı: Fırçalar, zamanla tam bir bakteri yuvası olabilir. Fırçayı temizlemezseniz, bakteri birikimi direkt cildinize geri döner. Bütün o bakteriler hastalıklara yol açabilecek şekilde gözeneklere yerleşebilir. Bunun yanı sıra kirli fırçalar makyaj malzemesini kolaylıkla alamaz ve fırça, kılları birbirlerinin üstüne yığıldığından makyajınızda lekelere yol açar.

Yönteminizi değiştirin: Kiri ve bakteriyi atmak için, fırçaları temizleyici bir şampuanla haftada bir kez yıkayın. Makyaj fırçalarını yıkamaya zamanı olmayanlar için daha pratik çözümler de mevcut. Örneğin Clinique markasının bu probleme kökten çözüm getirmek için, anti mikrobik teknoloji kullanılarak geliştirdiği fırçalar.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:27 PM   #25 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Cildinizin Düşmanları:

Şeker: Şeker cildinizi yağlandıran stres hormonunun daha fazla salgılanmasına neden oluyor. Bu nedenle, şeker tüketiminizi günde en fazla10 adet ya da10 çay kaşığıyla sınırlamanız gerekiyor.

Alkol ve Kafein: İkisi de kan damarlarının sıkılaşmasına ve cildin nemsiz kalmasına yol açıyor. Nemsiz ve oksijensiz kalan cilt, donuk mat ve kuru bir hal alıyor.

Sigara: Sigaranın sağlığınız üzerindeki olumsuz etkilerini sıralamaya gerek var mı? Tabii ki, yok. Artık herkes kanserden kalp hastalıklarına birçok hastalığın başlıca sorumlusu olan sigaranın sağlığa olan zararlarını biliyor. Sigaranın sağılığınız için olduğu kadar güzelliğiniz için de büyük bir tehdit oluşturduğunu unutmayın. Çünkü donuk cildin, mat saçların ve erken yaşlanmanın sorumlusu sigara.

Sabun: Tıraş jelleri ve kremleri, traş sonrası cildinizde yanma, kuruma gibi problemler yaşatmadan pürüzsüz bir tıraş sağlar.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:30 PM   #26 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

Alıntı:
hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
aaa ne güzel....
hülyacım seninle meslektaş olduğumuzu bilmiyordum canım....
bak ne güzel ....hem estetisyen..hem şair..hemde senaristsin....brawo...bende resim konusunda başarılıydım ...
hatta bu konuda eğitim bile aldım...belkide bu yüzden bu mesleği seçtim ...
makyaj'da biraz ressamlık yada renk bilgisi gerektirir yaa...
sevindim ...şimdi hep beraber döktürürüz bilgileri canım,
sevgiler hepinize...
tabi döktürürüz canım benim...herkez herşeyi bilsin dimi ama..bende sevindim ..bir elin nesi var,iki elin sesi var,demişler..
bildiklerimizi buraya aktarırız..hem bize hemde güzelliğine düşkün olan bayanlara da katkımız olur..sevgiler..

çok doğru söylüyorsun canım benim....
memleketlimi görmüş gibi sevindim desem yeridir...
bilgi bombardımanına tutalım herkeside ...bildiklerini bi hatırlatalım hülyacım demi ama...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 05:31 PM   #27 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

DUDAK ŞEKİLLERİNE GÖRE MAKYAJ

Dudaklarınızı olduğundan daha ince göstermek istiyorsanız:

- Dudak kenarlarınıza hafifçe fondöten sürün.
- Dudaklarınızı, rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle üst dudağınızın doğal çizgisinin hemen altından, alt dudağınızın ise hemen üstünden çevreleyin.
- Dudaklarınızın yeni çizgisine sadık kalarak rujunuzu sürün. Mat rujlar tercih edin. Ruju fırça ile uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Dudaklarınızı olduğundan daha dolgun göstermek istiyorsanız:

- Dudaklarınızı, rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle doğal çizgisinin tam üstünden çevreleyin.
- Dudaklarınızın yeni çizgisine sadık kalarak rujunuzu sürün. Parlak ve açık renkler kullanın. Koyu renkler dudak hacminizi küçültür. Koyu renk kullanmak zorundaysanız, dudaklarınızın ortasına daha açık bir renk veya parlatıcı sürün.


Dudaklarınıza simetri kazandırmak istiyorsanız:

- Dudaklarınızı, rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle daha dolgun olan kısımda doğal çizgiye sadık kalarak; ince kısımda ise doğal çizginin üstünden çevreleyin.
- İki tarafın da eşit olmasına özen gösterin.
- Mat bir rujla dudaklarınızı boyayın. Dilerseniz, bir kat parlatıcı da sürebilirsiniz

  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 06:46 PM   #28 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

inanılmaz farklar..... super

  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 06:50 PM   #29 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: güzellik halleri

bu fotoğraflar gerçektir herhalde.... dusun dusun
çok fark var gerçekten...valla emin olamadım açıkçası....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2007, 08:01 PM   #30 (permalink)
Yüzbaşı
 
duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 602
Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: güzellik halleri



Göz torbaları için formül bilen var mı?kozmetik kullandım ama işe yaramıyor tiroid sorunum vardı o yüzden olmuş bir sürü krem kullandım ama işe yaramadı?Hülyacım sen belki bilirsin var mı doğal bir formül.?
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


güzellik halleri

Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği güzellik halleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: **shamanic** Nickli Üyeden Alıntı ohhhh ohh güzellik sırları ortalara çıkmaya başladı... bunlar artık hayatım değişti sırları... hem ruhumuz hen cildimiz fıstık gibi olacak... suzzy hülya harika bilgiler oldu.... çok kısa bir sürede sizlerin ve diğer dostların katkılarıyla forumumuzun bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.