Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Cilt Güzelliği

Uyarılar

Cilt Güzelliği bitkilerle cilt güzelliği, bitkisel cilt güzelliği, doğal cilt güzelliği, cilt güzelliği için, cilt güzellik, cilt güzelliği, limonla cilt güzelliği, cilt güzelliği sırları, cilt güzelliği için öneriler, cilt güzelliği için şifalı bitkiler, cilt güzelliği için bitkiler, cilt güzelliği için maskeler, cilt güzelliği için doğal yöntemler, cilt güzelliği için beslenme, cilt güzelliği için yapılması gerekenler, cilt bakımı ve güzelliği, cilt güzelliği için ne yapılmalı, cilt güzellik maskesi, cilt ve güzellik, cilt için güzellik sırları, cilt bakım ve güzellik, cilt bakimi ve güzellik, cilt güzellik sırları, cilt bakimi güzellik, cilt bakım güzellik, cilt güzellik maskeleri, cilt bakımı ve güzellik sırları

Cildin 1 numaralı dostu: Limon

Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği Cildin 1 numaralı dostu: Limon Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutfağımızdan ve yemeklerimizden eksik olmayan limon bir çok farklı cilt sorununa iyi geliyor. Yağlı ciltler için ideal bir temizleyicidir Çünkü limonun cildi sıkılaştırıcı bir etkisi vardır. Tarifini verdiğim yüz losyonu, yüzdeki siyah nokta ve sivilcelere karşı en ideal losyondur. Bunun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi

Cildin 1 numaralı dostu: Limon

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-07-2008, 12:58 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Cildin 1 numaralı dostu: Limon

Mutfağımızdan ve yemeklerimizden eksik olmayan limon bir çok farklı cilt sorununa iyi geliyor.



Yağlı ciltler için ideal bir temizleyicidir

Çünkü limonun cildi sıkılaştırıcı bir etkisi vardır. Tarifini verdiğim yüz losyonu, yüzdeki siyah nokta ve sivilcelere karşı en ideal losyondur.

Bunun için yarım çay bardağı limon suyunu, bir yemek kaşığı bal ve bir bardak suyla karıştırın. Bu karışımı bir cam şişeye koyun. Hazırladığınız bu losyonu sabahları ve akşamları, bir pamuğa damlatarak yüzünüze sürün.

Böylece hem temiz hem de canlı bir cilde sahip olacaksınız. Ancak yüzünüze bu karışı sürdükten sonra en az 2 saat güneşe çıkmamaya dikkat edin. Aksi halde yüzünüzde lekeler oluşur.



Cildiniz için serinletici ve canlandırıcı bir etki yapar

Altı adet limonu, kabukları ile birlikte halka şeklinde dilimleyin. Derin bir kaba soğuk su doldurun ve içine dilimlediğiniz limonları atın. Limonların kabukları yumuşayana kadar en az bir-iki saat bekletin. Süre tamamlandıktan sonra limonları elinizle sıkın ve banyo suyunun içine limonları ve hazırlanan suyu ilave edin. Eğer limonların suda bekletilme süresi sizin için çok uzun ise, o zaman limonların suyunu sıkın ve limonlarla birlikte banyo suyuna katın. Hazırladığınız limon banyosunun içinde 20 dakika kalmanız yeterli olacaktır. Bu özel banyo için kan dolaşımınızı hızlandırırken, iç açıcı limon kokusu da güne dinamik başlamanıza yardımcı olacaktır.

Cilt için limon peelingi

Limonun içerdiği asitler cilde aynı zamanda peeling görevi yapabilir. Dirsek, diz ve tabanlarda oluşan sert derileri size şimdi verecek olduğumuz limon reçetesi ile yumuşatarak, pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Bir çorba kaşığı limon suyu ile iki çorba kaşığı balı kısık ateşte hafifçe ısıtın. Ocaktan alındıktan sonra bir süre soğumasını bekleyin. Hazırlanan karışım soğuduktan sonra kuruyan ve çatlayan cildin üstüne sürün. 20 dakika beklettikten sonra peeling yaptığınız bölgeyi su ile temizleyin. Son olarak temizlediğiniz bu bölgeyi limon kabuklarıyla ovalıyın. Bu işlem sonunda derinizin taze görünüşü sizi bile şaşırtacaktır.

Limonlu yüz temizle losyonu

Limon yağlı ciltler için ideal bir temizleyicidir. Çünkü limonun sıkılaştırıcı bir etkisi vardır. Tarifini verdiğimiz yüz losyonu, yüzdeki siyah nokta ve sivilcelere karşı en ideal losyondur. Bunun için 30 ml. limon suyunu 30 gr. bal ve 200 ml. damıtılmış suyla karıştırın ve bu karışımı bir cam şişesinin içine koyun. Hazırladığınız bu losyonu sabahları ve akşamları, bir pamuğa damlatarak yüzünüze sürün. Böylece hem temiz hem de canlı bir cilde sahip olacaksınız. Ancak yüzünüze bu karışı sürdükten sonra en az iki saat güneşe çıkmamaya dikkat edin. Aksi halde yüzünüzde lekeler oluşur.

Limonla değişik yüz maskeleri

· Az yağlı yoğurda 5 damla limon suyu katın. Yüzünüzü temizledikten sonra bu maskeyi sürün ve 15 dakika bekleyip yıkayın.

· Avokado"nun yarısını püre haline getirin, içine bir çay kaşığı limon suyu katın ve bir yumurta akını iyice çırptıktan sonra ekleyin. Cildiniz kuru ise birkaç damla badem yağı da koyun. Karışımı yüzünüze ve boynunuza uygulayın. 20 dakika beklettikten sonra su ile temizleyin.

· 100 gr. yulaf ezmesi, 1 limon suyu ve bir yumurta akını karıştırdıktan sonra ortaya çıkan karışımı, maske halinde yüzünüze yayın. 10 dakika bekleyin. Bu maske cildinizi gerginleştirecektir.


Sevgiyle Kalin

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-07-2008, 08:12 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 115
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura about
Standart Ynt: Cildin 1 numaralı dostu: Limon

ben limonu beyaz kil ile karıştırıp maske olarak kullanıyorum...tertemiz,pırıl pırıl bir cilt...tavsiye ederim.. 44
güllerinperisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-08-2009, 02:19 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
3.tekil şahıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 91
Tesekkür: 187
83 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
3.tekil şahıs is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Cildin 1 numaralı dostu: Limon

tesekkurler..............
__________________




,
3.tekil şahıs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 12:34 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zaferkaya2828 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Cildin 1 numaralı dostu: Limon

Ya benimde yüzüm yağlı ve sivilcelerim var gerçekten başa bela bir sorun ben yüzümü güzelce limonla dediğiniz gib temizlersem faydasını görürmüyüm.?
zaferkaya2828 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2009, 02:19 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 76
Tesekkür: 19
36 Mesajinıza toplam 149 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
selero is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: Cildin 1 numaralı dostu: Limon

merhaba

beyaz kil ve limon maskesi icin tam bir tarif rica edebilirmiyim lutfen ?
selero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-09-2009, 07:46 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 179
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nazendem will become famous soon enoughnazendem will become famous soon enough
Standart Cevap: Ynt: Cildin 1 numaralı dostu: Limon

Alıntı:
selero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba

beyaz kil ve limon maskesi icin tam bir tarif rica edebilirmiyim lutfen ?
özel bir tarifi olacağını sanmıyorum.biraz beyaz kile yüze sürülebilir kıvama gelinceye kadar limon damlat.
nazendem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-09-2009, 12:29 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Stroncow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Bulunduğu yer: Bursa/İznik
Mesajlar: 46
Tesekkür: 50
48 Mesajinıza toplam 216 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Stroncow is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Cildin 1 numaralı dostu: Limon

daha şimdi denedim bakalım nasıl bir yararı olucak şimdiden birşeyler hissetmeye başladım ama :D
Stroncow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Cildin 1 numaralı dostu: Limon

Güzellik Bakım ve Cilt Güzelliği Cildin 1 numaralı dostu: Limon Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutfağımızdan ve yemeklerimizden eksik olmayan limon bir çok farklı cilt sorununa iyi geliyor. Yağlı ciltler için ideal bir temizleyicidir Çünkü limonun cildi sıkılaştırıcı bir etkisi vardır. Tarifini verdiğim yüz losyonu, yüzdeki siyah nokta ve sivilcelere karşı en ideal losyondur. Bunun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.