![]() |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik ilginçti....teşekkürler. |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik Alıntı:
paylaşım için teşekkürler himalaya... |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik Süper bir paylaşım . Bunu hemen uygulycm.956k |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik hedefinizin ya da her ne ise isteğiniz somut bir hal alması amacıyla yazmak ve söylemek etkiili olabilir ancak evrene karşı bir istek olarak yöneltmek mantığıma, inancıma uyamadı diyebilirim bu sadece nacizane fikrim 12389 |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik Bu çok güzelmiş hemen deneyeceğim paylaşım için çok teşekkürler girlhaha |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik mantık hep aynı aslında ama, külahtan okuma fikri ilginç. odaklanma konusuna yardımcı olabilir |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik bu uygulamayı şimdi yaptım .. istediğim şeyin yola çıktığını umuyorum :) . |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik huuuhhuuu:)) süper bir yöntemmiş bunu deneyeceğim:))) |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik bunu deneyip te dileği gerçekleşenler buraya yazsın Lütfennn banada çok ilginç geldi denemeyi düşünüyorum |
Cevap: Çekim yasasıyla ilgili çok faydalı olabilecek bir teknik evet ben bu yöntemi denedim.tarih attım 1yıl sonra istediğim olmuştu umarım herkesin dilekleri de olur.956k |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 AM. |